Gość: Magda IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.02.04, 12:48 Uwielbiam Buffy ! Uważam że jest to świetny film i niech nigdy nie przestaną go nadawać.Mam nadzieje że będą co to nowe odcinki.Nie moge się doczekać niedzieli.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAROLINA Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.kalisz.mm.pl 18.02.04, 13:04 Kocham serial buffy... jest świetnt ostatnio stal sie smutny gdy odszedl aniol buffy kochala go i bedzie kochac tak jak ja.PŁAKAŁAM NA OSTATNIM ODCINKU ,CHOCIARZ WIEM ZE NIEDLUGO WRUCI SMUTNO MI BO I TAK WYJEDZIE DO L.A. Wiem za to tylko serial i wszystko skonczy sie dobrze ,ale czy dobrze znaczy byffy bez aniola ten serial podtrzymuje watek milosci wampira z pogromczynią.Serial Anioł ciemnośći jest super dopuki...nie pojawia sie Darla ta poje...(...). Aniol jest taka pokrzywdzona postacia KOCHAM GO I TEGO AKTORA (DAVID'A BOREANAZ'A) KAROLINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.sistbg.net 19.02.04, 14:49 Uważam że Buffy jest naprawde super, uwielbiam ja, jest moją idolką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.sistbg.net 19.02.04, 14:52 Uwazam że to niezła laska, podoba mi sie bardzo i szukam dziewczyny podobnej do niej. Wiem że to głupie ale ja ją kocham. Z zapartym tchem śledze i nagrywam na video każdy odcinek serialu. Jestem chyba jej najwiekszym fanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniulka Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 17:31 TO JEST NAJLEPSZY SERIAL JAKI NADAJĄ W TEJ NĘDZNEJ TELEWIZJI! ZNAM KAŻDY ODCINEK! KOFFAM TEN FILM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoŚkA Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.rzeszow.mm.pl 26.02.04, 11:07 Uwielbiam ten film tak jak Magda i mam taka sama nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.rutc.ac.uk 26.02.04, 12:17 super fajnie bo dziewczyna daje w kosc i kopie i bije wszystkich na glowe. Ja wole Spika od Angela, Spike ma lepsze poczucie humour i ciekawsze dialogi, nie wiem czy juz w tej serii puszczanej w Polskiej TV on juz sie pojawil, ale jest najciekawszym bohaterem serialu, wedlug mnie. Milego ogladania puki jeszcze mozna bo przestali juz to krecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabbci0 Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 08:40 Buffy jest świetna!!! Oglądam każdy odcinek. Wczoraj też oglądałam. Mój chłopak też ogląda potem zawsze komentujemy wydarzenia Co do anioła to szkoda że odszedł ale oglądam go dziś wieczorem na TV4 Pozdro maniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Buffy - postrach wampirów IP: 80.48.71.* 01.03.04, 23:31 No to chyba sobie nie pooglądaliście dzisiaj "Anioła" :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemezis Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 18:57 Że Buffy jest pod wieloma aspektami serialem innowacyjmym a przez to na prawdę interesującym to każdy wie... /Me też spędzala male fragmenty swojeo życia przy każdym odcinku... Ból to jednak nieziemski że Polsat poki co skonczyl emisję ;/ Nie znam niestety dalszych zamysłów autora, ale mam cichą nadzieję, że Angel powróci...Nie mażna przecież zabrać fanom takiej przyjemności :P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Buffy - postrach wampirów IP: 80.48.71.* 01.03.04, 23:28 No i przestali nadawać Buffy :-( Pewnie za kilka tygodni wznowią nadawanie starych odcinków od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.client.comcast.net 04.03.04, 05:24 Serial jest świetny. Szkoda, że skończyli jego realizację, chociaż 7 sezonów to i tak nieźle. A jeżeli chodzi o "Anioła", to w WB podjęto niedawno decyzję, żeby zakończyć go na piątym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 12:23 Buffy jest super!Szkoda tylko że już nie jest emitowana na Polsacie:-( Jak ja bym chciała żeby wyszła kaseta z wszystkimi odcinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****************** CATHERINE ZETA-JONES IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 12:06 www.zeta-jones.stopklatka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****************** CATHERINE ZETA-JONES IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 12:07 www.zeta-jones.stopklatka.pl !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bibiś Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 16:19 SSsssssssssssssssssssssuper Kocham buffy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:32 Buffy jest super!!!!! sam nie wiem co mam o tym myslec , obejzalem kiedys odcinek i omal nie zwymiotowalem , na poczatku myslalem ze to jakis serial dla dzieci a tu okazalo sie ze ogladaja to rowniez dorosli ludzie.Coz wiecej moge powiedziec??? Gratuluje gustu wszystkim milosnikom Buffy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.tsi.tychy.pl 03.07.04, 14:17 buffy jest odlotowa uwielbiam jom ze wszystkch filmów bo teraz musze jom oglondac a rodzice sie cieszom ze sie czyms interwesuje :) nie przestajcie jej puszczac oki bo jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneciia Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.crowley.pl 06.07.04, 10:45 buffy jest odlotowa nie moge się doczekać tj wspaniałej niedzieli szkoda że buffy sama odeszła od anioła a film anioł ciemności też mi się podoba ale nie mge nie moge się już doczekć normalnie aż rence mi się czensą uwielbiam jom poniewarz jest taka super i zabija wanpiry demony i różne takie widze cały czas odcinki nie moge ani jednego przegapi bo jak przegapie to bende wściekła :) a na razie bende to oglondać oglondać i jeszcze raz oglondać tak się ciesze że jeszcze leci hura niech niepszestanom jej na serio nadawać bo inaczej owriuje :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.crowley.pl 06.07.04, 11:04 już tu pisałam dwa listy to bendzie trzeci zapisałam się też jako aneciia bo ja lubie inne imiona lubie się nimi zapisywać ale buffy jest jeszcze świedtniejsza ja jestem najwienkszom robie wszystko żeby mieć buffy mam jej ksionżki gadam z niom na czacie i nagrywam kasety i także wszystko robie żeby jom mieć ide dziś kupić wszystkie czenści buffy zaoszczendziłam se i buffy musi lecieć inaczej się wściekne i tak zadzwonie bo raz tam dzwoniłam ale fajnie buffy na prawde istnieje i z dwa dni do mnie pszyjedzie bo tam dzwoniłam a jak się tam zadzwoni to przyjedzie do ciebie na serio ja nie kłamie bo sama do mnie pszyjedzie bo jom zaprosiłam chyba najdłuszy dziś mam opis o buffy a buffy jest super super super i jeszcze raz super anioła kocham nie moja wina ik musze iść na obiad potem jeszcze bende pisać pa.:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buffy Re: Buffy - postrach vampirów IP: *.crowley.pl 06.07.04, 11:18 czesc mam na imie buffy aumiem muwic po polsku i pisać po polsku jak tam u was mam nadzieje że bardzo dobże za dwa dni jade do takiej sandrusi ona ma angielskie imie sandra to jest z angli ja jom znam wyjechała do polski z rodzicami musiała jechać ona jest smutna że mnie nie ma a anioł tak na prawde nie jest moim chlopakiem myśle że mnie bardzo lubicie ale sandra mnie najbardziej lubi na świecie bo jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami musze kończyć pa pa gudbayj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buffy Anne Summers Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.toya.net.pl 17.08.04, 21:56 Wszystkie napalone baby! To jest wiadomośc dla Was! Ręce precz od mojego faceta! Bo wam tyłki skopię tak,że nie będziecie mogły na nich siedzieć przez miesiąc!!! Wszystkie się slinicie do Angela. Kręci to Was, co? Sex i śmierc? Igranie z ogniem? hm..:) Mnie też to kręci...;) HEHEHEHE Ale tak poważnie to łapki prosze trzymać na kołderce. A wielu Paniom radzę pod poduszkę włożyć słownik ortograficzny. Wasza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: Buffy - postrach wampirów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:26 cześć .jestem wielką fanką serialu buffy postrach wampirów i samej BuffY.Ciesze sie że teraz puścili 2 razy w tygoniu :) ja też lubie Angela,ale Spike'a UWIELBIAM.jEAT NAJLEPSZY Z TEGO SERIALU!!!!!!!!.PAPAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charisma Re: Buffy - postrach wampirów IP: 62.87.177.* 29.10.04, 22:26 Buffy ogladam juz od kilku lat.Nie było to proste ,bo w Polsce ten serial jest żadko nadawany. Uwielbiam go. Kiedy go ogladam mam poczucie jakbym wnikała w ich świat.Nie ma rzeczy ,która by mi sie tam nie podobała. Wszystko jest idealne.Chociaż nie kręcą juz nowych odcinków Buffy to ja mam wciąż nadzieje,że kiedyś wznowią produkcje mojego ukochanego serialu. Jeżeli znajdzie sie drugi taki popapraniec jak ja to niech do mnie napisze malwa-1986@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś