Gość: o. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.02.04, 23:14 Dlaczego dystrybutor raczy nas na waletynki , tak nie swierzom komediom romatycznom ,czy "Nigdy w zyciu " jest wazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga!!! Re: Zaczyna się od pocałunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:25 sprzeczaałabym sie co do nazwania tego filmu komedia romantyczna... nie wiem nadal o co chodzi w tym filmie jak dla mnie dobry film na nominacje do Złotej Maliny! minus jedna gwiazdka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeca to film o mnie... IP: *.tele2.pl 07.02.04, 18:56 no komedia romantyczna to to nie jest!! przeczytalam w gazecie te recenzje... a byla cokolwiek negatywna... i stwierdzilam ze musze isc na ten film!! o zdradzie.. o pocałunkach. ahaha nie pytajcie sie dlaczego.. i mi sie podobalo! ale to ze wzgledu wlasnie na bardzo osobisty stosunek ;) ciagle robilam dziwne miny, usmiechalam sie do siebie, a nawet prawie lądowalam pod krzeslem z radosci ze te teksty takie adekwatne. no i tekst "jeden ziemniak, dwa ziemniaki" :D powalił mnie. bylam dzis - na sali oprocz mnie byly chyba trzy osoby razem. tylko tak ogladalam i myslalm ze jeszcze raz musze isc bo rzeczywiscie nie jest do zrozumienia ten film. dzis sie podpijsuje Rebeca (bo byla tancerką) (podpisalabym sie Paula bo byla najladniejsza ale imie niezbyt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe straszny kit zareklamowany jako film walentynkowy! IP: *.skanska.pl / *.skanska.pl 16.02.04, 09:04 nie traćcie czasu a tę mieliznę.Wyrzucona kasa! Oburzające jest to, że kina "wpuszczały" w ten temat z pełną premedytacją właśnie w Walentynki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Zaczyna się od pocałunku IP: *.skanska.pl / *.skanska.pl 16.02.04, 09:09 naprawde szkoda czasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś