Gość: Peak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 10:36 I znowu będzie "pierwszy skater wśród Bondów" jak w Władcy Pierścieni I i III? Potrzeba jest ktoś kto będzie następcą Connery'ego a nie Timothy Daltona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mary Re: Orlando (James Bond) Bloom? IP: 193.170.62.* 21.03.04, 10:05 Ja tez nie tak wyobrazam sobie Bonda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Get a haircut, hippie! IP: *.magma / *.magma-net.pl 21.03.04, 12:35 Do fryzjera! Na J.Bonda sie nie nadajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qdel Litości! On mi się już przejadł... IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 21.03.04, 13:42 Grał w wszystkich częściach "Władcy Pierścieni", w "Piratach z Karaibów" i w czymś tam jeszcze, nie pamiętam, a teraz jeszcze, jako Bonda go wezmą... On się w ogóle do tek roli nie nadaje, już lepiej by pasował na studenta- erotomana, ale nie na Bonda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Orlando (James Bond) Bloom? IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.03.04, 15:02 nie no..porazka... w ogole stwierdzam ze bond schodzi na psy.. niema juz uroku starszych czesci i nawet humor nie ma juz tego charakterystycznego podtekestu bo po prostu wszystko jest mowione doslownie i bez glebokich metafor;) Odpowiedz Link Zgłoś
alice_law Re: Orlando (James Bond) Bloom? 21.03.04, 15:34 nie nie nie i jeszcze raz nieeee co sie dzieje, bonda ma grac jakis mlodzieniaszek!!!! no way!!!! o to moze i britney od razu dostanie angaz....brak mi slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her TYLKO BEN AFLEK I NIKT INNY NIE PASUJE IP: *.chomiczowka.net.pl 21.03.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Kuba Re: Orlando (James Bond) Bloom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:11 We "Władcy Pierścieni" grał dobrze tego Legolasa, ale macie rację na Bonda to on się nie nadaje chyba, że to będzie Bond z buszu, a jego główną bronią łuk. No cóż!!! Taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qdel To ja jeszcze dodam... IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 21.03.04, 21:23 To może Cezary Pazura będzie Bondem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Orlando (James Bond) Bloom? IP: *.dyn.optonline.net 21.03.04, 23:21 zabawne, ze autor/ka tej interesujacej nowiny nic nie wspomina o jeszcze jednym kandydacie na jamesa bonda, ktory juz wystapil dwokrotnie u boku brosnana i jest rowniez brany pod uwage do tej roli. rewelacyjny aktor brytyjski colin salmon. to dopiero bylaby odmiana dla tej super produkcji. mam nadzieje, ze wypali, bo salmon ma wszystko, czego potrzeba bondowi: urok osobisty, posture (i to nie elfa), posluguje sie jedwabista angielszczyzna, z pieknym brytyjskim akcentem i, dla odmiany, jest ciemno skory. mysle, ze taka wlasnie zmiana dobrze wplynelaby na popularnosc nowego bonda. ben aflek w roli bonda ?? skad ci przyszlo do glowy droga internautko, ze jakis mazgajowaty yankess moglby kiedykolwiek wystapic w roli agenta brytyjskiego wywiadu ??!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viv Re: Orlando (James Bond) Bloom? IP: *.protonet.pl 22.03.04, 13:51 Orlando Bloom nie. Ale taki Hugh Jackman???? mmmmmmmmm ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukes Clive Owen - zdecydowanie IP: *.comtegra.pl 22.03.04, 15:11 najlepszy z wymienionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keira Bloom-never!!!!!!!!!!! IP: *.adm.uni.wroc.pl 22.03.04, 18:03 jezu mam nadzieje ze to nie dojdzie do skutku[na psa urok,tfu tfu]bo to juz przesada-facet nie ma zadnych[no moze poza tym ze jest Anglikiem]predyspozycji do bycia Bondem[a juz najmniejsze fizyczne,co uwazam jest sprawa jedna z kluczowych]. zreszta z tego co czytalam prowadzi w tym rankingu Hugh Jackman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viv I bardzo dobrze...... IP: *.protonet.pl 22.03.04, 22:11 ..... że prowadzi Hugh Jackman :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzen Czy tu sie nie wkradł James Błąd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 10:23 Chyba raczej Jamesa Blonda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzicz I kogo on tam bedzie grał? Dziewczynę Bonda? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: I kogo on tam bedzie grał? Dziewczynę Bonda? 23.03.04, 21:46 aaajaaajaaaj... litości... tylko nie to :P nie moge patrzeć na tego gościa, zwłaszcza od momentu, w którym sobie uświadomiłam, że on wygląda jak leszek Miller za młodu :P fuuuj :P Odpowiedz Link Zgłoś