IP: *.tcd.ie 17.02.11, 17:23
Opis filmu dosyc bardzo niescisly.
Cokolwiek mowic o umiejetnosciach aktorskich Aguilery to jednak w przeslaniu filmu nie przypadek ale jej determinacja i talent sprawia ze odnosi sukces. Kelnerka zostaje wylacznie dlatego zeby moc byc i to na krotko w miejscu ktore ja zainteresowalo. Adoratorow nie brak jej od poczatku. Czy osoba ktora napisala kometarz widziala w ogole film? A moze czytala nie znajac angielskiego jakies komentarze zachodnich gazet?

Ostatnio obejrzalem pare polskich produkcji filmowych, o przepraszam nie obejrzalem do konca, nie dalo sie. I zastanawiam sie skoro tak krytycznie ocenia sie produkcje hollywoodzkie to jak musi sie pisac o rodzimych filmach :) Zgaduje ze jak w co drugie slowo nie jest k... to film nie jest wystarczajaco ambitny jak dla polskiej widowni?

Szokujace ze na zachodzie mozna juz kupic DVD, w praktyce znaczy to rowniez ze nielegalne kopie w internecie tez sa juz przyzwoitej jakosci a w Polsce sie film dopiero zapowiada.
Obserwuj wątek
    • surykat101 Re: Burleska 17.02.11, 18:55
      Jako wielbiciel musicali i filmów muzycznych, zostałem bardzo negatywnie zaskoczony tym filmem. Absolutnie nie wpadające w ucho piosenki, zła praca kamery i tragiczny montaż. Jedynym zaskoczeniem, był fakt, że jedna z bohaterek wsiadając do samochodu w stanie mocnego upojenia (czego dowiadujemy się z dialogu, a nie z "gry aktorskiej"), nie ginie w wypadku:)

Kilka zabawnych dialogów oraz przeurocza para przyjaciół (Tess i Sean), nie wystarczą żeby ocenić ten film pozytywnie.

A jeśli o polskie kino, to polecam poszukać jakiś ambitniejszych filmów niż Kiler, Nigdy w życiu czy Och Karol - który został papieżem.
    • Gość: a Burleska IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 21:29
      Skromniej się tego opisać chyba nie dało. Fakt, fabuła może nie jest zbyt oryginalna, ale muzyka i stroje w pełni nadrabiają braki. Gra aktorska piosenkarek też niczego sobie. Radziłabym obejrzeć film i bardziej przyłożyć się do opisu, bo ja więcej i bardziej treściwiej napisałabym po przeczytaniu ulotki.
      • Gość: gosc LA Re: Burleska IP: *.lsanca.fios.verizon.net 18.02.11, 00:13
        wg mnie film jest bardzo dobry, piosenki Cher i Aguillery sa swietne sczegolnie Cher w jednej znich jest absolutnie wspaniala. Film ma swoja opowiesc , swietna scenografia i swiatlo, drugo planowan rola menadzera teatru bardzo dobra. generalnie film polecam. Autor tekstu albo nie byl na filmie albo nie znajac angielskiego slabo mu przetlumaczyli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka