IP: *.146.196.64.internetia.net.pl 09.05.11, 11:05
Hejka wszystkim !Pytanko na wstępie !Lubicie takie filmy jak High School Musical,Camp Rock czy np. Hannah Montana ???Ja osobiście popieram takie produkcje,ponieważ są to fajne kulturalne filmy pełne muzyki,humoru,romantyzmu itp.Ciekawi mnie czy Lemoniada Gada również zadowoli fanów tego typu filmów ? disney.pl/lemoniada-gada Jak sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • s-orbona Re: Filmy ! 10.05.11, 10:17
      Osobiście nie trawie takich produkcji. Absolutnie nic nie wnoszą w dziedzinie kultury, a tym bardziej nie są śmieszne. Humor w takich produkcjach ogranicza się do dna absolutnego niestety, w Polsce na dodatek te produkcje wychodzą z koszmarnym dubbingiem.
    • Gość: Daria12 Re: Filmy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 19:46
      Heja! Ja już oglądałam zapowiedzi na youtube (looknij sobie www.youtube.com/user/disneychannelpl#p/c/267BCA6884BECBB5/0/ZvniJh5FPDE - sa lepszej jakości). Zresztą wszedzie reklamują ten film:) Chyba bedzie naprade fajny:) W sobote siedze w domu i bede sobie ogladac wszystko z calego tygodnia bo nagrywam sobie jak mam szkołe do popołudnia! W Ty widziałaś w galerii płyte z muzyką do tego filmu? Bo może sobie kupie bo mam już z HSM i Piratów z Karaibów! ale mama nie chce mi kupić następnej!:(
    • Gość: MagdaM Re: Filmy ! IP: *.toya.net.pl 12.05.11, 18:40
      Wg mnie Lemoniada Gada zaciekawi widzów (w tym mnie ;p). Rockowy klimat - nowy pomysł.. dlaczego nie ? To może być lepsze od High School Musical.
      Podrzucam stronkę z bohaterami, żeby przybliżyć Wam całokształt filmu : tv.disney.go.com/disneychannel/originalmovies/lemonademouth/characters/
      Spiszemy się po premierze w sobotę :D
    • Gość: sisi200 Re: Filmy ! IP: *.146.196.64.internetia.net.pl 12.05.11, 18:57
      Cze !Właśnie nie zgadzam się z opinią że takie filmy jak Camp Rock,H.School Musical,ogólnie musicale nic nie wnoszą w dziedzinie kultury!Wręcz przeciwnie,uważam że rozbudzają wyobrażnię wielu młodych ludzi,przez co rodzi się wiele pomysłów !Dlatego w 100 procentach popieram to co robi Disney.Ch !Nie mogę doczekać się już soboty !Pa !
      • Gość: Mao12 Re: Filmy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 20:39
        SUPER POST:) Jestem Twoim fanem:):):) Ja sobie nagram Lemoniade bo jutro mam basen i obejrze sobie spokojnie po obiedzie:) Z babcią, bo ona jest fanką Disneya:) Mam nadzieje że będzie fajny i rzeczywiścei rockowy:) Pozdrawiam wszystkich fanów musicali:)
    • Gość: Dale Re: Filmy ! IP: *.user.veloxzone.com.br 02.05.12, 16:10
      Film BĂłg zemsty (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: Clarine Re: Filmy ! IP: *.xd-dynamic.ctbcnetsuper.com.br 31.05.12, 15:36
      Film American Pie Reunion (2012) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka