Dodaj do ulubionych

Dirty Dancing 2

• asiagruszczyk Re: Dirty Dancing 2 28.06.04, 14:46
      dawno już tak sie nie nudziłam ,wszystko jest na siłe w tym filmie, ubrania
      raczej jak z tegorocznej kolekcji X niż z lat 50. Muzyka raczej MTV niż lata 50
      a już bynajmniej nie jest to salsa z tamtego okresu. WIELKIE DNO !!!!! o
      historii nie wspomne, bo wydaje się tak autentyczna że wiara w krasnoludki do
      mnie powraca.
    • Gość: Marti Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:17
      Ten film jest po prostu rewelacyjny!Ma niepowtarzalny kllimat i niesamowitą
      muzykę...POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Szwedka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:08
      Po obejrzeniu tego filmu byłam bardzo zaskoczona.Zaskoczona bardzo
      mile.Wcześniej czytałam wiele recenzji na ten temat i nie wiem dlaczego innym
      się tak nie podoba:(Ogólnie film jest świetny, a muzyka......Sami zobaczcie:)))
    • Gość: pingwinek Re: Dirty Dancing 2 IP: 80.53.192.* 30.06.04, 20:59
      uwazam ze druga czesc byla "zarabista" jezeli ktos jeszce nie byl to niech jak
      najszybciej sie tam wybierze
    • Gość: Katey Dirty Dancing 2 Javier... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:50
      Javier (Diego Luna) jest boski byłam na tym filmie 3 razy i w sierpniu planuje
      iść jeszcze ze 3 wogule film mnie pociąga muza aktorzy wczuwajacy się w swoje
      role i klimaty kuby no cos niesamowitego polecam film naprawde warto zobaczyć
      nawet dla samego tańca Diego. Do zobaczenia po wakacjech obejrzyjcie go w
      Heliosie tylko 13zł za bilet. Pozdro
    • Gość: BASIA godna polecenia jest TYLKO muzyka!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 09:16
    • Gość: Madzialena Re: Dirty Dancing 2 IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.04, 22:47
      Jestem zachwycona, choć pierwsza cześć i tak jest nie do pobicia. Teraz wprost
      nie mogę się nasłuchać utworu "Dance like this".Polecam!!!!
    • Gość: kajut Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:08
      Nie chciałam iść do kina, bo sądziłam, że 2 część będzie naciągana. Ale mój
      chłopak zrobił mi niespodzianke, zabrał mnie nie mówiąc na co... I? Było super!
      Muzyka jest fantastyczna! :)) A po wyjściu nie mogliśmy opanować nóg rwących
      się do tańca :)
    • Gość: rzirafka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:38
      zaskakująca jest jedna sprawa-jak duch pojawia sie PARTICK z dobrymi radami-
      umieralam ze smiechu;-) hehehe ach ten patrick
    • Gość: bloomka Re: Dirty Dancing 2 IP: 195.85.249.* 24.07.04, 16:16
      jestem zagorzala fanka wladcy pierscieni ale bardziej chyba legolasa(orlando
      bloom)lubie filmy fantastyczne i obiecalam sobie ze nie pojde na zadne
      romansidlo niestety nie dotrzymalam slowa i wybralam sie na dirty dancing2;-)
      uwarzam ze byl cholernie niezly - napewno nie dorowna wladcy - powinien miec z
      4 gwiazdki a nie raptem 2!!!a diego luna jest wprost boski - nie dorowna
      orlando - muza zajebista ,slucham metalu, ale rytmy latynoskie przypadly mi
      baardzo do gustu;-)widzialam tez swit zywych trupow i jest
      chujowy!!!!!!!!!!!!!!!!4gwiazdki co za palant to przyznal???albo byl najarany
      albo ocenialo to 6 letnie dziecko zero strachu lakier do paznokci mi nawet nie
      odpadl ka-sza-na!!!!dirty powinien miec 4....a tamtego nie powinni puszczac
      szkoda forsy!!!!!!!!11a wiec ruszajcie jeszcze na dirty nie pozalujecie !!!!
    • madzia773 Re: Dirty Dancing 2 25.07.04, 17:45
      własnie wróciłam z "DD 2" na którym byłam drugi raz:) Bardzo lubie patrzeć jak
      ktoś ładnie się porusza, tańczy, baaardzo podobała mi się muzyka. Czy ktoś wie
      i mi powie czy ukazała się płyta z muzyką do drugiej częsci filmu? Nie weim do
      której jest dziś empik ale nim dajadę do centrum to chyba jednak będzie już
      zamknięty:(
    • Gość: baola Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:56
      Nic nowego, nic zaskakującego, ale świetna ścieżka dźwiękowa. Po wyjściu z kina
      od razu ją kupiłam.
    • Gość: OLKA Dirty Dancing 2 IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 20:52
      suuuuuper film!!! zaraz za "pojutrze" to moj ulubiony film!!!!
      • Gość: a. Re: Dirty Dancing 2 IP: *.zamek.gda.pl 19.08.04, 00:44
        gdzie wspaniale tance????????????????
        glowna bohaterka nie czuje rytmu, ma super sztywne
        biodra, a juz sceny w dyskotece, gdzie tlum porusza
        sie wspaniale sa dla niej zenujace...
        a poza tym jak ktos, kto ma niby miec lat -nascie
        i tanczyc od malego, moze miec tak tragiczna
        figure
        • Gość: Peggy Sue Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:28
          oj zgadzam sie mi tez sie film srednio podobal. w pierwszej czesci wyczuwalo
          sie taka magiczna atmosfere,unoszacy sie w powietrzu erotyzm jeszcze podkrecany
          genialna(!)muzyka,miedzy nimi iskrzylo.. a tutaj?nic nie iskrzy, nic nie wisi w
          powietrzu, tance zadne,a poza tym aktorzy wizualnie do siebie nie pasuja!! dla
          mnie to bluznierstwo krecic 2 czesc takiego filmu! podobala mi sie tylko
          mamusia tancerka;)
    • Gość: wenus Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:29
      Całkiem przyjemny film. Niestety, bez porównania z pierwszą częścią... Nie ten
      klimat, nie te wrażenia. Ale cóż, nie jest łatwo dorównać ideałowi...
    • Gość: FANI DIRTY Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:18
      DIRTY DANCING 2 JEST RÓWNIE CUDOWNY I PIEKNY JAK DIRTY DANCING 1 !!!
      NIBY TEN SAM TYTUŁ, TEN SAM MOTYW I TEN SAM POMYSŁ ALE TAK NAPRAWDE FILM JEST
      INNY OD PIERWSZEJ CZĘŚCI! JEST NOWOCZESNY, NIE NUDNY I TA PRZEWSPANIAŁA
      LATYNOSKA MUZYKA! POPROSTU CUDO!
      PIERWSZEJ CZEŚCI OCZYWIŚCIE NIE POBIJE NIC NIGDY W ŻYCIU ALE DRUGA CZESC JEST
      ROWNIE BOSKA I GODNA TYTUŁU "DIRTY DANCING" :)
      POZDRAWIAM WSZYSTKICH, KTÓRZY SĄDZĄ PODOBNIE :]
    • Gość: MaGdA Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:59
      Nieprawdaż Dirty Danicing 2 jest wspanialy !! Mozna przy nim tanczyć; im dluzej
      go ogladasz tym bardziej Ci się podoba =]
    • Gość: L_alka Re: Dirty Dancing 2 IP: 212.244.107.* 13.11.04, 11:55
      Film poprostu piękny.
      Jak narazie od wczoraj oglądałam go 3 razy i narazie niemam dosyć.
      Aktor grający Javiera - Diego Luna jest poprostu cudowny...
    • Gość: joreth po mojemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:09
      po mojemu film jako film byl dobry.w ogole nie powinien sie tak nazywac, bo nie
      ma praktycznie nic wspolnego z pierwsza czescia procz tego ,ze jest oparty na
      tym samym schemacie. on biedny ona bogata , laczy ich zamilowanie do tanca a
      potem milosc..i to co mi sie podoba to to, ze nie konczy sie ..i zyli sobie
      dlugo i szczesliwie...muzyka byla pierwsza klasa:)...mam prosbe czy ktos moglby
      mi wyslac linki gdzie mozna by bylo sciagnac film z polska wersja
      jezykawa..plis joreth@o2.pl
    • magdawalbrzych Re: Dirty Dancing 2 07.12.04, 18:17
      Ja uważam innaczej! Nie mieliście porównywać części filmu, ponieważ jest to
      nienormalne (I jak II część są dobre i są zupełnie inne). Trzeba przyznać, że
      muzyka jest świetna i doskonale tańczą.
      Acha! Jeśli ktoś zaczyna coś oglądać z założeniem, że jest beznadziejne, nic
      i nikt tego nie zmieni.
    • Gość: ***** Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:20
      Dirty Dancing 2 nie należy traktować jako kontunuacje Dirty Dancing. Trzeba
      spojrzeć na ten film tak jak na kolejne dzieło opowiadające o tańcu i miłości.
      Pomysł niby ten sam co w DD ale klimat zupełnie inny, wspaniała muzyka,
      sceneria, dobra gra aktorska. Jeden z moich najlepszych filmów po DD :)
    • Gość: nereida Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:06
      a mnie tam sie bardzo podoba, w*** w kosmos sciezka dzwiekowa, emanujacy seksem
      taniec, niekiepska fabula tylko aktorzy troche gorsi niz w 1, ale ogolnie to
      bardzo mi sie podoba, sama nie wiem czemu:)
    • Gość: SAra Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:30
      Druga czesc jest poprosu SUPer....kto sie ze mna nie zgodzi......bardzo mi sie
      podoba....co prawda kazdy ma inny gust.....a ta muzyka dodaje sensu temu
      filmowi.co wiecej mowic.....Świetny film i tyle...:):):):)
      • Gość: Maciejka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 18:52
        W tym filmie liczy się taniec! Właśnie ten element filmu sprawił że obejrzałem
        go dwa razy. Pomysł na film specjalnie oryginalny nie był, wręcz banalny ale
        warto zobaczyc ze wzgledu na ruchy bohaterów w rytmie muzyki. Polecam ścieżke
        dźwiękową, niczego sobie:-).Pzdr
    • Gość: to ja = ] Re: Dirty Dancing 2 IP: *.finet.oho.pl 04.01.05, 22:24
      MOim zdaniem ten film jest super. To chyba najlepszy wilm jaki wiedziałam w
      ostatnim czasie. Radze zobaczyc :]. Narazie . pozdro all
    • Gość: malwian Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:42
      ten film jest wspaniały zakochałam sie w nim diego luno t roche zazdrosciłam
      tej romonie garali ,zaczełam tanczyc tance latynowskie i mam nadzieje ,ze
      takie filmy bedo najwiecej puszczane w kinach czy na
      kasetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: GUSIA Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:22
      Niewiem dlaczego co niektórzy muszą leczyć swoje kompleksy kogoś obgadując to
      aktorów a to im się film nie podoba. Jeśli nie macie ochoty oglądać filmu to
      nie oglądajci to wtedy może będzie mniej krytycznych uwag.
      Wkurzają mnie ludzie, którzy czepiają się wszystkiego i wszystkich.
      Przyznaje się oglądam ten fil dość często i nie wydaje mi się, żeby był
      porażką, a nie jestem panienką z dobrego domu jak zamieszczone jest w recenzji.
      Uważam się za normalną dziewczyne, która czasem lubi obejrzeć sobie romantyczny
      film i oderwać się od rzeczywistości, bo czy właśnie o to w tych filmach nie
      chodzi ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka