asiagruszczyk Re: Dirty Dancing 2 28.06.04, 14:46 dawno już tak sie nie nudziłam ,wszystko jest na siłe w tym filmie, ubrania raczej jak z tegorocznej kolekcji X niż z lat 50. Muzyka raczej MTV niż lata 50 a już bynajmniej nie jest to salsa z tamtego okresu. WIELKIE DNO !!!!! o historii nie wspomne, bo wydaje się tak autentyczna że wiara w krasnoludki do mnie powraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:17 Ten film jest po prostu rewelacyjny!Ma niepowtarzalny kllimat i niesamowitą muzykę...POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 20:08 Po obejrzeniu tego filmu byłam bardzo zaskoczona.Zaskoczona bardzo mile.Wcześniej czytałam wiele recenzji na ten temat i nie wiem dlaczego innym się tak nie podoba:(Ogólnie film jest świetny, a muzyka......Sami zobaczcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwinek Re: Dirty Dancing 2 IP: 80.53.192.* 30.06.04, 20:59 uwazam ze druga czesc byla "zarabista" jezeli ktos jeszce nie byl to niech jak najszybciej sie tam wybierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katey Dirty Dancing 2 Javier... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 22:50 Javier (Diego Luna) jest boski byłam na tym filmie 3 razy i w sierpniu planuje iść jeszcze ze 3 wogule film mnie pociąga muza aktorzy wczuwajacy się w swoje role i klimaty kuby no cos niesamowitego polecam film naprawde warto zobaczyć nawet dla samego tańca Diego. Do zobaczenia po wakacjech obejrzyjcie go w Heliosie tylko 13zł za bilet. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA godna polecenia jest TYLKO muzyka!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 09:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialena Re: Dirty Dancing 2 IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.04, 22:47 Jestem zachwycona, choć pierwsza cześć i tak jest nie do pobicia. Teraz wprost nie mogę się nasłuchać utworu "Dance like this".Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajut Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:08 Nie chciałam iść do kina, bo sądziłam, że 2 część będzie naciągana. Ale mój chłopak zrobił mi niespodzianke, zabrał mnie nie mówiąc na co... I? Było super! Muzyka jest fantastyczna! :)) A po wyjściu nie mogliśmy opanować nóg rwących się do tańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzirafka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:38 zaskakująca jest jedna sprawa-jak duch pojawia sie PARTICK z dobrymi radami- umieralam ze smiechu;-) hehehe ach ten patrick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloomka Re: Dirty Dancing 2 IP: 195.85.249.* 24.07.04, 16:16 jestem zagorzala fanka wladcy pierscieni ale bardziej chyba legolasa(orlando bloom)lubie filmy fantastyczne i obiecalam sobie ze nie pojde na zadne romansidlo niestety nie dotrzymalam slowa i wybralam sie na dirty dancing2;-) uwarzam ze byl cholernie niezly - napewno nie dorowna wladcy - powinien miec z 4 gwiazdki a nie raptem 2!!!a diego luna jest wprost boski - nie dorowna orlando - muza zajebista ,slucham metalu, ale rytmy latynoskie przypadly mi baardzo do gustu;-)widzialam tez swit zywych trupow i jest chujowy!!!!!!!!!!!!!!!!4gwiazdki co za palant to przyznal???albo byl najarany albo ocenialo to 6 letnie dziecko zero strachu lakier do paznokci mi nawet nie odpadl ka-sza-na!!!!dirty powinien miec 4....a tamtego nie powinni puszczac szkoda forsy!!!!!!!!11a wiec ruszajcie jeszcze na dirty nie pozalujecie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Dirty Dancing 2 25.07.04, 17:45 własnie wróciłam z "DD 2" na którym byłam drugi raz:) Bardzo lubie patrzeć jak ktoś ładnie się porusza, tańczy, baaardzo podobała mi się muzyka. Czy ktoś wie i mi powie czy ukazała się płyta z muzyką do drugiej częsci filmu? Nie weim do której jest dziś empik ale nim dajadę do centrum to chyba jednak będzie już zamknięty:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baola Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:56 Nic nowego, nic zaskakującego, ale świetna ścieżka dźwiękowa. Po wyjściu z kina od razu ją kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLKA Dirty Dancing 2 IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 20:52 suuuuuper film!!! zaraz za "pojutrze" to moj ulubiony film!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Dirty Dancing 2 IP: *.zamek.gda.pl 19.08.04, 00:44 gdzie wspaniale tance???????????????? glowna bohaterka nie czuje rytmu, ma super sztywne biodra, a juz sceny w dyskotece, gdzie tlum porusza sie wspaniale sa dla niej zenujace... a poza tym jak ktos, kto ma niby miec lat -nascie i tanczyc od malego, moze miec tak tragiczna figure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peggy Sue Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:28 oj zgadzam sie mi tez sie film srednio podobal. w pierwszej czesci wyczuwalo sie taka magiczna atmosfere,unoszacy sie w powietrzu erotyzm jeszcze podkrecany genialna(!)muzyka,miedzy nimi iskrzylo.. a tutaj?nic nie iskrzy, nic nie wisi w powietrzu, tance zadne,a poza tym aktorzy wizualnie do siebie nie pasuja!! dla mnie to bluznierstwo krecic 2 czesc takiego filmu! podobala mi sie tylko mamusia tancerka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:29 Całkiem przyjemny film. Niestety, bez porównania z pierwszą częścią... Nie ten klimat, nie te wrażenia. Ale cóż, nie jest łatwo dorównać ideałowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANI DIRTY Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:18 DIRTY DANCING 2 JEST RÓWNIE CUDOWNY I PIEKNY JAK DIRTY DANCING 1 !!! NIBY TEN SAM TYTUŁ, TEN SAM MOTYW I TEN SAM POMYSŁ ALE TAK NAPRAWDE FILM JEST INNY OD PIERWSZEJ CZĘŚCI! JEST NOWOCZESNY, NIE NUDNY I TA PRZEWSPANIAŁA LATYNOSKA MUZYKA! POPROSTU CUDO! PIERWSZEJ CZEŚCI OCZYWIŚCIE NIE POBIJE NIC NIGDY W ŻYCIU ALE DRUGA CZESC JEST ROWNIE BOSKA I GODNA TYTUŁU "DIRTY DANCING" :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH, KTÓRZY SĄDZĄ PODOBNIE :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaGdA Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:59 Nieprawdaż Dirty Danicing 2 jest wspanialy !! Mozna przy nim tanczyć; im dluzej go ogladasz tym bardziej Ci się podoba =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L_alka Re: Dirty Dancing 2 IP: 212.244.107.* 13.11.04, 11:55 Film poprostu piękny. Jak narazie od wczoraj oglądałam go 3 razy i narazie niemam dosyć. Aktor grający Javiera - Diego Luna jest poprostu cudowny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joreth po mojemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:09 po mojemu film jako film byl dobry.w ogole nie powinien sie tak nazywac, bo nie ma praktycznie nic wspolnego z pierwsza czescia procz tego ,ze jest oparty na tym samym schemacie. on biedny ona bogata , laczy ich zamilowanie do tanca a potem milosc..i to co mi sie podoba to to, ze nie konczy sie ..i zyli sobie dlugo i szczesliwie...muzyka byla pierwsza klasa:)...mam prosbe czy ktos moglby mi wyslac linki gdzie mozna by bylo sciagnac film z polska wersja jezykawa..plis joreth@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdawalbrzych Re: Dirty Dancing 2 07.12.04, 18:17 Ja uważam innaczej! Nie mieliście porównywać części filmu, ponieważ jest to nienormalne (I jak II część są dobre i są zupełnie inne). Trzeba przyznać, że muzyka jest świetna i doskonale tańczą. Acha! Jeśli ktoś zaczyna coś oglądać z założeniem, że jest beznadziejne, nic i nikt tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:20 Dirty Dancing 2 nie należy traktować jako kontunuacje Dirty Dancing. Trzeba spojrzeć na ten film tak jak na kolejne dzieło opowiadające o tańcu i miłości. Pomysł niby ten sam co w DD ale klimat zupełnie inny, wspaniała muzyka, sceneria, dobra gra aktorska. Jeden z moich najlepszych filmów po DD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nereida Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:06 a mnie tam sie bardzo podoba, w*** w kosmos sciezka dzwiekowa, emanujacy seksem taniec, niekiepska fabula tylko aktorzy troche gorsi niz w 1, ale ogolnie to bardzo mi sie podoba, sama nie wiem czemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAra Re: Dirty Dancing 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 18:30 Druga czesc jest poprosu SUPer....kto sie ze mna nie zgodzi......bardzo mi sie podoba....co prawda kazdy ma inny gust.....a ta muzyka dodaje sensu temu filmowi.co wiecej mowic.....Świetny film i tyle...:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciejka Re: Dirty Dancing 2 IP: *.toya.net.pl 28.12.04, 18:52 W tym filmie liczy się taniec! Właśnie ten element filmu sprawił że obejrzałem go dwa razy. Pomysł na film specjalnie oryginalny nie był, wręcz banalny ale warto zobaczyc ze wzgledu na ruchy bohaterów w rytmie muzyki. Polecam ścieżke dźwiękową, niczego sobie:-).Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja = ] Re: Dirty Dancing 2 IP: *.finet.oho.pl 04.01.05, 22:24 MOim zdaniem ten film jest super. To chyba najlepszy wilm jaki wiedziałam w ostatnim czasie. Radze zobaczyc :]. Narazie . pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwian Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:42 ten film jest wspaniały zakochałam sie w nim diego luno t roche zazdrosciłam tej romonie garali ,zaczełam tanczyc tance latynowskie i mam nadzieje ,ze takie filmy bedo najwiecej puszczane w kinach czy na kasetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSIA Re: Dirty Dancing 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:22 Niewiem dlaczego co niektórzy muszą leczyć swoje kompleksy kogoś obgadując to aktorów a to im się film nie podoba. Jeśli nie macie ochoty oglądać filmu to nie oglądajci to wtedy może będzie mniej krytycznych uwag. Wkurzają mnie ludzie, którzy czepiają się wszystkiego i wszystkich. Przyznaje się oglądam ten fil dość często i nie wydaje mi się, żeby był porażką, a nie jestem panienką z dobrego domu jak zamieszczone jest w recenzji. Uważam się za normalną dziewczyne, która czasem lubi obejrzeć sobie romantyczny film i oderwać się od rzeczywistości, bo czy właśnie o to w tych filmach nie chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś