Dodaj do ulubionych

ABSOLUTELY FABULOUS

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.03.02, 17:50

UWIELBIAM PATSY :-))))

Obserwuj wątek
    • Gość: ash Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 20:21
      Ja wolę Edinę!!!

Ale kocham je obie, oglądam po raz trzeci choć i tak mam wszystko nagrane, he
      he...
    • Gość: dekris Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 18:23
      Nie wiem dokladnie jak sie nazywaja bohaterki, ale zajebiscie doluje ta z
      ciemnymi wlosami swoja corke.
      W ogole klimaty sa super
    • Gość: Pooh Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.chello.pl 02.03.02, 18:55
      Niestety wersja z lektorem jest daaaaleko w tyle za dubbingiem (w dawnych
      dobrych czasach na Wizji 1)
      • hando Re: ABSOLUTELY FABULOUS 02.03.02, 21:46
        Święta racja Pooh, ale i tak Edina i Patsy to absolutne mistrzostwo. Anglicy
        jak zwykle górą.
        • kasiulek Re: ABSOLUTELY FABULOUS 03.03.02, 01:12
          A CZY TO LECI W TV W POLSCE???????????????

Ja ogladalam pare lat temu w Anglii, ale nie wiedzialam, ze jest tez w Polsce!!!
          • hando Re: ABSOLUTELY FABULOUS 03.03.02, 09:59
            Kasiulek, leciało kiedys na Wizji, i już trzy razy w regionalnej trójce
            wrocławskiej. Właśnie w piątek się skończyło :(
            • kasiulek Re: ABSOLUTELY FABULOUS 03.03.02, 20:34
              Hando, dziekuje!
              Szkoda, ze w niemieckiej TV tego nie ma... ale w gruncie rzeczy nie dziwie sie -
              nikt by tu tego nie zrozumial ha ha ha!!!
              • wasia Re: ABSOLUTELY FABULOUS 04.03.02, 14:45
                kasiulek napisał(a):

> Hando, dziekuje!
                > Szkoda, ze w niemieckiej TV tego nie ma... ale w gruncie rzeczy nie dziwie sie
                > -
                > nikt by tu tego nie zrozumial ha ha ha!!!

Kasiulek, było kiedyś na francusko-niemieckim kanale arte, w oryginale + napisy w
                jednym lub drugim języku.

pdzr, blondina
    • Gość: kubu Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.dwi.uw.edu.pl 04.03.02, 10:02
      a ja wczoraj widzialem teledysk PET SHOP BOYS do piosenki pt ABSOLUTELY FABULOUS
      i zgadnijcie kto w nim wystepuje???

;-)))
      • Gość: kasiulek Wasia IP: 195.145.215.* 04.03.02, 23:23
        Wasiu, dzieki!

Moze mi sie uda zlapac Arte, ale z tym cholernym talerzem na dachu to nie
        wiadomo o co chodzi:))) Nie ma to jak zwykla tradycyjna poczciwa kablowka...
        Jak na razie, to mam wszystkie mozliwe niemieckie kanaly (lacznie z niemieckiem
        MTV, o rany...:))) plus Eurosport... A na niemieckich kanalach to wszystko
        dubbingowane... Julia R. albo Brad P. gadajacy po niemiecku... profanacja...
        • wasia Kasiulek 05.03.02, 09:12
          Gość portalu: kasiulek napisał(a):

> Moze mi sie uda zlapac Arte, ale z tym cholernym talerzem na dachu to nie
          > wiadomo o co chodzi:)))

Kasiulek tańcząca z talerzami - fajnie ;-))) Pamiętam jak mój ojciec jeszcze
          wieki temu sobie kupił, na balkonie zamontował, a jak mu się to urządzenia do
          przesuwania zepsuło, to ręcznie zmieniał, czego ci oczywiście nie życzę ;-)))

> A na niemieckich kanalach to wszystko
          > dubbingowane... Julia R. albo Brad P. gadajacy po niemiecku... profanacja...

Tak... Oglądałam kiedyś "Na skróty" Altmana po niemiecku, i za Tima Robbinsa głos
          poddkładał chyba jakiś niski grubasek, co oczywiście brzmiało dość zabawnie w
          zestawienu z wygladem aktora...

Co do "Absolutely Fabulous", to na 100% jest na kaserta1ch, oczywiście w Anglii,
          a na arte niestety dawno się skończyło... :-(((

pzdr, nieutulona w żalu wasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka