Gość: kubu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.03.02, 17:50 UWIELBIAM PATSY :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ash Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.02, 20:21 Ja wolę Edinę!!! Ale kocham je obie, oglądam po raz trzeci choć i tak mam wszystko nagrane, he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 18:23 Nie wiem dokladnie jak sie nazywaja bohaterki, ale zajebiscie doluje ta z ciemnymi wlosami swoja corke. W ogole klimaty sa super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooh Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.chello.pl 02.03.02, 18:55 Niestety wersja z lektorem jest daaaaleko w tyle za dubbingiem (w dawnych dobrych czasach na Wizji 1) Odpowiedz Link Zgłoś
hando Re: ABSOLUTELY FABULOUS 02.03.02, 21:46 Święta racja Pooh, ale i tak Edina i Patsy to absolutne mistrzostwo. Anglicy jak zwykle górą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ABSOLUTELY FABULOUS 03.03.02, 01:12 A CZY TO LECI W TV W POLSCE??????????????? Ja ogladalam pare lat temu w Anglii, ale nie wiedzialam, ze jest tez w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hando Re: ABSOLUTELY FABULOUS 03.03.02, 09:59 Kasiulek, leciało kiedys na Wizji, i już trzy razy w regionalnej trójce wrocławskiej. Właśnie w piątek się skończyło :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: ABSOLUTELY FABULOUS 03.03.02, 20:34 Hando, dziekuje! Szkoda, ze w niemieckiej TV tego nie ma... ale w gruncie rzeczy nie dziwie sie - nikt by tu tego nie zrozumial ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: ABSOLUTELY FABULOUS 04.03.02, 14:45 kasiulek napisał(a): > Hando, dziekuje! > Szkoda, ze w niemieckiej TV tego nie ma... ale w gruncie rzeczy nie dziwie sie > - > nikt by tu tego nie zrozumial ha ha ha!!! Kasiulek, było kiedyś na francusko-niemieckim kanale arte, w oryginale + napisy w jednym lub drugim języku. pdzr, blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: ABSOLUTELY FABULOUS IP: *.dwi.uw.edu.pl 04.03.02, 10:02 a ja wczoraj widzialem teledysk PET SHOP BOYS do piosenki pt ABSOLUTELY FABULOUS i zgadnijcie kto w nim wystepuje??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Wasia IP: 195.145.215.* 04.03.02, 23:23 Wasiu, dzieki! Moze mi sie uda zlapac Arte, ale z tym cholernym talerzem na dachu to nie wiadomo o co chodzi:))) Nie ma to jak zwykla tradycyjna poczciwa kablowka... Jak na razie, to mam wszystkie mozliwe niemieckie kanaly (lacznie z niemieckiem MTV, o rany...:))) plus Eurosport... A na niemieckich kanalach to wszystko dubbingowane... Julia R. albo Brad P. gadajacy po niemiecku... profanacja... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kasiulek 05.03.02, 09:12 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Moze mi sie uda zlapac Arte, ale z tym cholernym talerzem na dachu to nie > wiadomo o co chodzi:))) Kasiulek tańcząca z talerzami - fajnie ;-))) Pamiętam jak mój ojciec jeszcze wieki temu sobie kupił, na balkonie zamontował, a jak mu się to urządzenia do przesuwania zepsuło, to ręcznie zmieniał, czego ci oczywiście nie życzę ;-))) > A na niemieckich kanalach to wszystko > dubbingowane... Julia R. albo Brad P. gadajacy po niemiecku... profanacja... Tak... Oglądałam kiedyś "Na skróty" Altmana po niemiecku, i za Tima Robbinsa głos poddkładał chyba jakiś niski grubasek, co oczywiście brzmiało dość zabawnie w zestawienu z wygladem aktora... Co do "Absolutely Fabulous", to na 100% jest na kaserta1ch, oczywiście w Anglii, a na arte niestety dawno się skończyło... :-((( pzdr, nieutulona w żalu wasia Odpowiedz Link Zgłoś