Gość: paniewa IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 10:20 Bardzo dobre kino. Główne role rewelacja. Pięć gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TomWaits dobra recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 21:47 filmy, które widziałem w Gdyni czyli Kret potem Ki i jeszcze Wymyk - wszystkie trzy są dobre, ale Wymyk osobiście najciekawszy, bo najoryginalniejszy. Kret i Ki to przyzwoite filmy bardzo dobrze zagrane - nic więcej. co ciekawe Essential Killing w ogóle mi się nie podobał - a został tak wyróżniony. Wymyk był naprawdę dobry, zapamiętałem go. Kret i Ki - przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Kret **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 13:15 wczoraj obejrzałem ten film, jest tam jeden cytat który ukazuje całą dramaturgię "nie osądzaj ojca zbyt pochopnie sam pewnie byś tak samo zrobił" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mliscie taki sobie IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.11, 21:31 film mnie nie zachwycił; faktycznie świetnie zagrane role, ale fabuła jakaś taka przewidywalna (oprócz końcówki); nie trzymał mnie w napięciu, chyba się nawet trochę znudziłam; to, co bardzo mi się spodobało to brak jednoznacznej, negatywnej oceny przeszłości Zygmunta; już myślałam, że będzie powtórka Czarnego Czwartku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonso Re: Kret **** IP: 190.237.233.* 02.05.12, 16:10 Film Ĺ?owcy gĹ?Ăłw (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: Kret **** IP: 190.239.219.* 31.05.12, 15:36 Film Bodyguard (1992) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś