24.09.11, 11:33
pan Mossakowski recenzji nie napisał, bo pokazu prasowego nie było. Ale od kogoś kto widział, wie, ze nie warto żałować, ze nie widział. Oj marne te słowa, marne.

A ja byłam, widziałam, dobrze sie bawiłam.

Taylor L. może i budzi westchnienia nastolatek po roli Jacoba. Ale ogólnie nieźle zagrał. Cały film jest sprawnie nakręcony, dłużyzn brak. Nieprawdopodobnych zrotów akcji też brak. Nie ma cudownego dziecka agenta, które samo robi gorszą demolkę
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Porwanie 24.09.11, 11:45
      zerwało mi internet, więc nie skończyam.

Wrócę do tematu raz jeszcze:

Napisanie takiej recenzji jaką pan recenzent Mossakowski tu zaprezentował, bardziej przypomina wyrabianie wierszówki dla wypłaty. Dla mnie kompletny brak profesjonalizmu i minimum przyzwoitości recenzenta. Skoro pokazu prasowego nie było, a pan recenzent żałuje paru groszy na bilet kinowy bardziej naturalne byłoby zaniechanie pisania tych paru zdań dla pensji. Pisanie wyłącznie na podstawie zdań he he pseudovipów amerykanskich też marnie świadczy o tym, kto na nich się wzoruje...

Ale do rzeczy. Jak pisałam, film ciekawy, trzymający w napięciu. Dzięki Taylorowi - przyciągnie nastolatki na pewno. Ale nie tylko.

Porównuję go z Hanną. Również dziecko agenta, wychowywane przez szkolenia, treningi. I całkiem inna bajka. Prawdziwsza. Nie ma demolki jak w człowieku demolce, czy w komandzie, że o polowaniu na piranie nie wspomnę.

UWAGA - będzie spojler...

Jest ucieczka i próba walki ze ścigającymi, ale w rezultacie pradobodobne. Nastolatek nie zwycięża sam z siebie pokonując wrednych ludzi. W ostatecznym rozrachunku to doświadczony agent wspomoże Nathana. Nie ma miłego ckliwego zakończenia o dobrym tatusiu, który z miłością do serca synka przytuli...

Jedna rada dla pana Mossakowskiego, naprawdę warto samemu coś obejrzeć, niż tylko zadawać się he he z amerykańskimi VIPami. Wtedy nie pisałby pan bzdur o koledze, który wskazał Nathanowi zdjęcie zaginionego dziecka. Znałby pan przynajmniej treść...

• Gość: Olin Re: Porwanie IP: *.154.19.218.broad.gz.gd.dynamic.163data.com.cn 31.05.12, 15:36
      Film Złodziejaszek (1999) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka