Dodaj do ulubionych

Listy do M

08.11.11, 18:45
Byłam na pokazie przedpremierowym Listów do M rewelacja , w końcu mamy mega romantyczną polska komedię z najwiekszymi przystojniakami naszego rodzimego kina ;). Rola Małaszyńskiego troszke mnie zaskoczyła ale jak zwykle zagrał wysmienicie ;). Mocna stroną filmu trzeba przyznać ze jest muzyka- poszukam w sieci czy jest juz może jakiś soundtrack ;)
Obserwuj wątek
    • rudab1979 Re: Listy do M 09.11.11, 10:42
      Bardzo mnie to cieszy, że tak piszesz. Widziałam już jakiś czas temu kilka zajawek w kinie i na youtube www.youtube.com/user/listydom?feature=mhee#p/f
      i powiem że strasznie chciałam no to iść. Potem zaczęli reklamować na maxa ten film wszędzie, i jakoś tak zaczęłam być podejrzliwa;-)
      ale taka obsada... Gąsiorowska, Karolak, Dygant musi być śmieszny!!!
      Pozdrawiam,
      • stepniak.basia Re: Listy do M 10.11.11, 20:10
        ja się dzisiaj wybieram, nie byłam przekonana - no wlasnie za duzo reklam... ale już nabrałam pozytywnego nastawienia.
        • Gość: TAK! Re: Listy do M IP: *.cwd.waw.pl 14.11.11, 11:20
          no i jak no i jak..........??? Bo ja też nie lubię jak coś jest zbyt mocno reklamowane, ale po zajawkach nastawiłam się z pewną obawą POZYTYWNIE. tak bałam się, że jednak się rozczaruje...
          Zdarzało mi się to wcześniej, np. z filmem Baby są jakieś inne, po zajawakach nastawiona byłam mega super optymistycznie, a było zaledwie OK z dozą nudy w drugiej połowie... no ale dobrze, dobrze... przejdźmy do Listów do M, bo to o nich mowa...
          Jak dla mnie to jeden z tych filmów, podczas których nie patrzy się na zegarek...
          Bardzo podobał mi się Karolak w swojej roli... Na niego zresztą czekałam najbardziej...
          No i rzeczywiście atmosfera świąt daje się we znaki, było naprawdę miło.. film spełnił moje oczekiwania, można było się pośmiać... ;-)
          mam nadzieje zobaczyć go w TV na święta w przyszłym roku!
    • Gość: gość portalu Re: Listy do M IP: *.146.196.64.internetia.net.pl 11.11.11, 10:23
      Witam wszystkich fanów komedii romantycznych !Obsada w Listach do M uważam że jest rewelacyjna !Normalnie cała plejada gwiazd polskiego kina !Sam Stuhr powiedział że im lepsze towarzystwo,to tym bardziej zwiększają się szanse na to, że projekt odniesie sukces !Najlepiej niech wypowie,się ktoś kto już widział film !Ja wybieram się dzisiaj,i mam nadzieję że będzie to mega hit !Pozdrawiam !
      • dona.a Re: Listy do M 11.11.11, 11:29
        Ja też się dzisiaj wybieram, bo tak naprawdę lubię polskie kino i strasznie mnie wkurzają nieudane produkcje.
        • panipoirot Re: Listy do M 11.11.11, 22:25
          ehh..mnie się bardzo podobało :)
          oczywiscie Maciek Stuhr wymiata, ten koleś jest po protsu the best :)
          troszkę denerwowała mnie wymowa Romy Gąsiorowskiej, taka trochę sepleniąca...
          ale sam film idealnie sprawdziłby się w grudniu, przed świętami, żeby się tak na maxa wciągnąć w atmosferę świąt.
          a muzyka.. super :))))
    • Gość: anirac Re: Listy do M IP: *.93.classcom.pl 11.11.11, 22:40
      Polecam wszystkim, którzy chcą wiary w romantyczną papkę w polskiej scenerii. Ja takiej właśnie wiary chcę i ją dostałam - genialnie zagraną, dowcipną, ciepłą i...polską!
      Karolak dostał rolę dla niego stworzoną, Melchior to jego alter ego! Jest genialny! Stuhr fantastyczny - jego bohatera widz darzy uśmiechniętą sympatią od początku filmu (wraz ze słowem "koziorożec"). Najsłabiej - Roma Gąsiorowska, po prostu mam wrażenie, że ma jakieś opóźnienia w rozwoju. I jak rola w "Londyńczykach" była świetna, to obecnie - cały czas ogrywana ta sama maniera, zaczyna mnie przekonywać do jej autentycznej ułomności umysłowo-logopedycznej. Wątek z Zuzią z domu dziecka najbardziej przesłodzony, ale ok z uwagi na "perfekcyjne małżeństwo" (swoją drogą ciekawy jest rzeczywisty brak dorastania Julki Wróblewskiej).
      Chłopiec z patologii... Bardzo polskie realia, bardzo ten wątek mi przypadł do gustu...
      Rodzina psychologa - też, szewc bez butów chodzi.

A że zerżnięte z "To właśnie miłość"? To co! Było to zamierzone, a mimo wszystko własne i twórcze!

Naprawdę mam uśmiech cały czas od wyjścia z kina :)
      • Gość: anirac Re: Listy do M IP: *.93.classcom.pl 11.11.11, 22:46
        Aaa... i zapomniałam o Małaszyńskim :) Naprawdę mnie zaskoczył Wladi :)
        A więc jak najbardziej na + :)
      • dona.a Re: Listy do M 12.11.11, 17:42
        Gość portalu: anirac napisał(a):

> Karolak dostał rolę dla niego stworzoną, Melchior to jego alter ego! Jest genia
        > lny!

To prawda, to świetna rola dla niego, myślałam, że będzie mnie drażnił, bo wiadomo, że jest już w każdej lodówce, ale nie:) Wogóle świetnie obsadzone główne role. Film, przy którym
        naprawdę można się zrelaksować i lekko wzruszyć. Oczywiście, że to bajeczka na święta, ale jaka przyjemna. I "lokowanie produktu" też mnie nie irytowało. Z przyjemnością zobaczyłam dawno nie widzianego Malajkata. Bez golizny, przekleństw itp uatrakcyjniaczy dało się zrobić film do oglądania. No to czekam na następny film M. Okorna:)
      • raszefka Re: Listy do M 13.11.11, 21:23
        Gość portalu: anirac napisał(a):

> Najsłabiej - Roma Gąsiorowska, po pr
        > ostu mam wrażenie, że ma jakieś opóźnienia w rozwoju. I jak rola w "Londyńczyka
        > ch" była świetna, to obecnie - cały czas ogrywana ta sama maniera, zaczyna mnie
        > przekonywać do jej autentycznej ułomności umysłowo-logopedycznej.
        >
        Czyli nie tylko mnie się tak zdawało :) Ale poza tym cudownie, ciepło i się popłakałam.
        • Gość: Robsonz13 Re: Listy do M IP: *.cc 16.11.11, 23:16
          wiekszego naiwnego infantylnego turbo go....na nie ogladalem... niech tvn odda mi 48zeta
          • limonka-2 Re: Listy do M 21.11.11, 09:53
            Gość portalu: Robsonz13 napisał(a):

> wiekszego naiwnego infantylnego turbo go....na nie ogladalem... niech tvn odda
            > mi 48zeta
            Owszem, trochę infantylny, ale w kwesti goo... to chyba nie byłeś na Wyjeździe integracyjnym;)
    • Gość: Sonia Re: Listy do M IP: *.aster.pl 13.11.11, 12:36
      Film ogląda się bez uczucia znudzenia i zażenowania jak większość ostatnich polskich komedii.
    • Gość: Mikołaj Re: Listy do M IP: *.bielsat.com.pl 15.11.11, 09:27
      Tutaj można pobrać Listy do M. (2011) DivX AC3 bez limitów i czekania!

Kliknij aby pobrać -> Listy do M. (2011) DivX AC3

Miłego pobierania :-)
    • Gość: kinomaniaczka Re: Listy do M IP: *.centertel.pl 15.11.11, 16:27
      Ja tez byłam na listach do M w wcale sie nie dziwie ze film otrzymał tak dobre recenzje dla mnie rewelka. Wielowatkowośc i romantyczny klimat przypomina love actually ale dotyczy to naszego rodzimego klimatu tak wiec dla mnie jeszcze lepszy niz oryginał
      • zawszelisica Re: Listy do M 15.11.11, 16:48
        Ja tam widziałam same złe recenzje i też się temu nie dziwię, straszne gó...no.
        • domi_33 Re: Listy do M 15.11.11, 22:27
          mi się film baaardzo podobał. ale najlepszy w filmie jest zdecydowanie Jakub Jankiewicz. po prostu wymiata chłopak. :)

ps. do kina należy wziąć kilka chusteczek...
          • nchyb Re: Listy do M 19.11.11, 08:31
            a po co te chusteczki? Byłam na filmie, kataru nie miałam, a do inych celów - jakoś te chusteczki nie były mi niezbędne...

Mogłam się wzruszać królową zimy, czule tulącą sierotkę, ale na sucho, bez chusteczek. Jeszcze los łosia, kradnącego komórkę Melowi był wzruszający, żal mi go, ale też bezchusteczowo...
      • Gość: gość portalu Re: Listy do M IP: *.146.196.64.internetia.net.pl 21.11.11, 16:06
        Cze !Listy do M w mojej ocenie wypadły bardzo dobrze !Było wszystko czego spodziewałam się zobaczyć w komedii romantycznej !Chodzi i o sceny śmieszne i takie po których łza sama do oka napływała !Jak na ten gatunek filmu daję 10/10 !Pozdrawiam !
      • Gość: Gość Re: Listy do M IP: *.centertel.pl 24.11.11, 15:42
        No rewelacyjne są Listy do M no i jeszcze głowna bohaterka Roma Gąsiorowska dostała w tym tygodniu Złotą Kaczkę - w końcu nagroda trafiła w dobre ręce należy sie dziewczynie za całkoształt ;)
      • Gość: gość portalu Re: Listy do M IP: *.146.196.64.internetia.net.pl 24.11.11, 16:26
        Hej !!!Nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się nowe uczucie !Jak sądzicie czy w większym mieście jest łatwiej o miłość ???Chciałabym przeżyć coś takiego jak Roma !!!Pozdrawiam !
      • Gość: gość portalu Re: Listy do M IP: *.146.196.64.internetia.net.pl 27.11.11, 21:29
        Hej!Szkoda mi się zrobiło tej małej z domu dziecka!Ale cieszę się że znalazła przez splot niesamowitych wydarzeń nową rodzinę !Aby więcej dzieciaczków miało takie szczęście !Pa pa !
    • kara_b Re: Listy do M 15.11.11, 23:42
      Dobry,polski film. Wy się zachwycacie muzyką,a mnie brakowało żeby trochę polskiej było....
      Poza tym cieszyły się oczy na widok Malajka i Wagner,Stuhrowi uwierzyłam,że się zakochał.Karolak wymiatał.
      Warto zobaczyć
      • stepniak.basia Re: Listy do M 16.11.11, 01:28
        na prawdę ukorkiwy, śmieszny i przewrotny film, można ocenić go jako jedną z najlepszych polskich komedii romantycznych. szczególne brawa należą się moim zdaniem Agnieszce Wagner genialnie zagrała swoja role
        • Gość: M... Re: Listy do M IP: 195.164.168.* 16.11.11, 14:29
          Znakomity film! Polecam wszystkim niezdecydowanym!!! Naprawdę warto :)
          • dolmadakia Re: Listy do M 19.11.11, 08:53
            Mi też się bardzo podobało. I mojemu również. A chusteczek zużyłam parę:-)
    • marcinprus Re: Listy do M 20.11.11, 18:20
      według mnie najlepszy film w tym roku, ale powinien być wyemitowany bardziej na święta niż w okolicach świeta niepodległości. Jednakże polecam wszystkim , którzy się wahają czy wybrać na seans

---

ogrodzenia
      sex filmy erotyka
      Gostynin
      Kołdry, Pościele, Poduszki
    • ashka89 Re: Listy do M 21.11.11, 19:05
      Wg mnie Listy do M. też są świetne :D Szczególnie spodobała mi się postać Adamczyka, którą odegrał najlepiej chyba jak tylko się dało :D Zachęcam do obejrzenia :) Sama byłam w kinie w ten weekend, a moje znajome w tamten i gorąco mi poleciły ten film.... z dowcip i miła atmosferą :D
      • stepniak.basia Re: Listy do M 24.11.11, 22:00
        ciekawa jestem jaki będzie wynik - ile osób pójdzie na to do kina... itp.
        • Gość: gość Re: Listy do M IP: *.centertel.pl 26.11.11, 16:45
          Z tego co wyczytałam na onecie to film bije rekordy kasowe, w pierwszy wekend poszło bardzo duzo ludzi do kin i wcale się nie dziwie, pewnie przed gwiazdką ta ilość się zwiększy ;)
          • Gość: Sonia Re: Listy do M IP: *.aster.pl 27.11.11, 21:47
            Dzisiaj w DDTVN mówili, że film ma już milion widzów:) Nawet coś wspomnieli, że może by tak zrobić drugą część.....:)
            • stepniak.basia Re: Listy do M 28.11.11, 22:13
              drugie czesci sa zawsze gorsze.
              • Gość: gosc Re: Listy do M IP: *.centertel.pl 29.11.11, 15:30
                ale to nie jest druga częśc nie wiem czy ogladałas ten film , dla mnie schemat jest podobny do love actually i tylko to a wątki i obsada zgoła odmienna ;)Dzisiaj czytałam na onecie ze juz ponad milion osób obejrzało ten film to chyba o czyms swiadczy
                • stepniak.basia Re: Listy do M 02.12.11, 19:51
                  drogi gosciu mowilam od drugiej czesci listow do m ktroej film byc moze kiedys sie doczeka.;)
    • nocnymarek7 Re: Listy do M 28.11.11, 22:49
      A jak polecacie film, bo mam z dziewczyną sie wybrać na dniach ? ;)

---

Gazetki promocyjne online
      porządne panele
      MCkatalog katalog stron
      śmieszne zdjęcia
      • dona.a Re: Listy do M 28.11.11, 23:10
        nocnymarek7 napisał:

> A jak polecacie film, bo mam z dziewczyną sie wybrać na dniach ? ;)

To jest bardzo dobry film na wspólny wypad z dziewczyną, no chyba, że dziewczyna nie lubi komedii romantycznych:)
        • Gość: Anka Re: Listy do M IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 29.11.11, 23:01
          Jeśli dziewczyna lubi dobre kino to wybierz coś innego
          • Gość: MAŁGO Re: Listy do M IP: *.toya.net.pl 30.11.11, 22:10
            Listy do M. polecam każdemu, bo film nie tylko jest romantyczny, ale przypomina o najważniejszych wartościach tj, miłość, że trzeba ją pielęgnować, rodzina - stawiać ją na pierwszym miejscu w życiu i tradycja, bez które święta nie mogą się obejść. :) NAPRAWDĘ WARTO !!!
    • adrianmadeja Re: Listy do M 30.11.11, 14:02
      Tutaj można pobrać Listy do M. (2011) DivX AC3 bez limitów i czekania!

Kliknij aby pobrać -> Listy do M. (2011) DivX AC3

Miłego pobierania :-)
      • Gość: Listy do M. (2011) Listy do M. (2011) online bez limitu, pobierz IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 11:37
        Listy do M. (2011) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń

Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania:

megavideo-bezlimitu.pl/Mw/listy_do_m_2011

Przez lata kobiety wylewały łzy razem z Bridget Jones, zakochiwały się na zabój w Hugh Grancie i śmiały się, nawet kiedy w perspektywie czterech wesel pojawiał się pogrzeb. Teraz czas na film "Listy do M.", w którym pogubieni życiowo bohaterowie odkryją, że to, co ich spotkało, to właśnie miłość! W jeden, wyjątkowy dzień w roku, pięć kobiet i pięciu mężczyzn przekona się, że przed miłością i świętami nie da się uciec. Paweł Małaszyński, Maciej Stuhr, Piotr Adamczyk, Tomasz Karolak, Roma...

Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker:

megavideo-bezlimitu.pl/Mw/
    • pan_julian Re: Listy do M 05.12.11, 10:23
      Byłem, zaciągnięty siłą przez żonę. Choć nie jestem fanem tego typu kina, film (jak na polskie realia kinowe) może się podobać. Niestety, mocno inspirowany filmem Richarda Curtisa pt 'To właśnie miłość'. 3/4 widowni była zachwycona po seansie. Film jak dla mnie ok, ale bez rewelacji.
      • Gość: Samotna Re: Listy do M IP: *.cwd.waw.pl 13.12.11, 12:26
        Jak dla mnie super, bo przypomina takim kobietom jak ja samotnym pozytywną myśl o tym, że z dnia na dzień z sekundy na sekundę coś może się w twoim życiu zmienić, a przecież jakby się tak zastanowić i przeanalizować to przeważnie tak to się właśnie zaczyna niewinnie i niewskazując, że to będzie to...
        Oczywiście w filmie jest to mocno uwypuklone, ale w filmie już tak musi być... ;-)
        Dla mnie osobiście film jest rewelacyjny i pomimo tego że to jest komedia romantyczna to nie wgniata samotnych kobiet ze łzami w oczach w fotel...
        Słowem bardzo pozytywny...
        • Gość: arielka Re: Listy do M IP: *.toya.net.pl 19.12.11, 00:49
          Tez uważam tą produkcję za pozytywnie nastawiającą do życia :P
          Nic dodać nic ująć, wszystko tak jak powinno być w filmie, i to co chcemy oglądać. :P
          Listy do M. godne polecenia :)
    • Gość: oliczka Re: Listy do M IP: 213.156.120.* 13.12.11, 14:22
      O, to już wiem na co wykorzystam moje bilety wygrane z Heyah ^^ (swoją drogę jeszcze można wygrać - na ich stronie na Facebooku w zakładce Avanti jest konkurs)
    • Gość: nata Re: Listy do M IP: *.toya.net.pl 18.12.11, 22:04
      czy jest jeszcze ktoś w łodzi, kto nie był na tym filmie a miałby ochotę pójść do kina?
      • Gość: ernest Re: Listy do M IP: *.umcs.lublin.pl 31.05.12, 14:43
        Podobno w czerwcu ma lecieć na ence. Ktoś potwierdzi? Na jakim kanale?
    • Gość: Marge Re: Listy do M IP: 117.102.94.* 31.05.12, 15:36
      Film Bóg zemsty (2011) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka