martu88 11.09.12, 10:56 Witajcie, nie mogę doczekać się premiery tego filmu, zapowiada się na prawdę dobry film, szczególnie dla fanów hh, bo Paktofonika to klasyka, kto się z Was wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinka_li Re: Jestem Bogiem 11.09.12, 12:51 Z pewnością obejrzę, bo mąż będzie chciał iść do kina, a ja mu potowarzyszę. Fanami hip hopu nie jest żadne z nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
coccco33 Re: Jestem Bogiem 18.09.12, 08:19 Też nie mogę się doczekać premiery! Idę na pewno w najbliższy piątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniak.89 Re: Jestem Bogiem 18.09.12, 16:57 A tak btw to tytuł tego filmu brzmi "Jesteś Bogiem" Odpowiedz Link Zgłoś
chomone Nie umie się doczekać nowego wydania książki 18.09.12, 19:25 Zamierzam iść na film kilka dni po premierze, bo na początku chyba mogą być pełne sale nastolatków. No i chociaż nie jestem fanem żadnego zespołu, to dla mnie nowe wydanie scenariusza z bonusowymi zdjęciami z planu filmu do pozycja obowiązkowa, a potem muszę mieć film na DVD. No i na deser nową płytę Pokahontaz. Co do samego filmu, to dodatkowo mnie ciekawi jak została przedstawiona historia, bo pamiętam że jak czytałem scenariusz ze 4 lata temu to mi się umiarkowanie podobał. Tak czy siak M.Pisuk odstawił kawał dobrej roboty, że sprawnie to napisał, a Krytyka Polityczna, że odważyła się to wydać. Może jak przeczytam scenariusz jeszcze raz po filmie to odkryje jego walory których kiedyś nie dostrzegłem. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka801 Re: Nie umie się doczekać nowego wydania książki 20.09.12, 20:32 Byłam wczoraj i tak na szybko napiszę, że to jeden z najlepszych filmów polskich ostatnich lat, Najpierw jest dużo śmiechu, świetne sceny z nierozgarniętym kumplem, z samozwańczym menagerem i jego żonką a na koniec..................gul w gardle i mokre oczy (przynajmniej u mnie). Twórcy spisali się na 6 i chętnie pójdę jeszcze raz, bo to trochę podróż w czasie - walkmany, jaranie w wc w budzie, pierwsze supermarkety no i ten dżwięk łączenia się z internetem (kurcze jak człowiek szybko takie rzeczy zapomina). Będzie to mój ulubiony film muzyczny na równi z Control o Joy D. Polecam nie tylko fanom PFK (znałam, bo w tych czasach to słuchało się dużo różnej muzy, ale z hh mi po drodze nie było, aczkolwiek szanuję) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszgr4 Naprawdę warto 23.09.12, 21:19 Więcej na moim blogu: blognroll.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy102 Re: Jestem Bogiem 25.09.12, 14:59 Ja też chętnie obejrzę ten film, tym bardziej, że lubię Paktofnikę:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniak.89 Re: Jestem Bogiem 26.09.12, 16:49 No ja po tych ochach i achach wszędzie tez jestem coraz bardziej ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 żadnym fanem Paktofoniki nigdy nie byłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 20:42 i nawet mało o niej wiedziałem , znaczy to że nijaki Piotr Łuszcz się kiedyś zabił bo to podawali w wiadomościach, więcej słyszałem o kaliber 44. No ale wracając do filmu wybrałem się na niego z całym tabunem ludzi, zresztą bardzo żadko się zdarza żeby sale w CC były zajęte do ostatniego miejsca, do filmu byłem sceptycznie nastawiony bo myślałem że będzie coś w stylu kiczowatej historii o Ridlu...no i się zawiodłem:) Film był naporawdę dobry, w zasadzie dawno polskie kino czegoś takiego nie wygenerowało mnie się podobał, a może przez mnie przemawiała chęć zobaczenia/przypomnienia sobie czasów moich wczesnych lat nastoletnich, heh 3 lata młodszy od magika jestem ale doskonale pamiętam harce z pilnikami na praktykach:), pierwsze łączenie się z internetem za pomocą modemu, te walkmeny czy dyskietki, stroje z tamtych lat...wtedy to mi się takie fajne wydawało a teraz jakie to wszystko śmieszne jest ale heh to ponoc młodość. Film mi się naprawdę podobał tyle że nie jestem obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Jestem Bogiem IP: *.szczecin.mm.pl 21.10.12, 21:00 Kolejny polski gó...any film niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: online za darmo!! Filmy i Seriale Online Bez Limitu ZA DARMO!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.12, 00:02 Zapraszamy na serialnet.pl Zapraszamy na kino-tv.pl/ Największa baza seriali oraz filmów online bez limitów zupełnie za darmo! Bez płatności sms, brak uciążliwych reklam! Wszystkie seriale oraz filmy w jednym miejscu. Częste aktualizacje. ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! ZA DARMO!!! Zapraszamy na serialnet.pl Zapraszamy na kino-tv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinga4660 Re: Jestem Bogiem 25.10.12, 15:55 Jesteś bogiem - naprawdę niezły film, choć nie jestem fanką hh, to z ciekawością go obejrzałam. Trzeba pamiętać tylko, że to nie jest film dokumentalny. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek1500 Re: Jestem Bogiem 26.10.12, 11:20 żenada. nie tylko filmowa, ale i socjologiczna. nagle wszyscy sie identyfikują z blokowiskami. nawet Ci, którzy oglądają je tylko w tv. żal. Odpowiedz Link Zgłoś
lokart5151 Re: Jestem Bogiem 26.10.12, 11:21 Nie gadaj. Film jak na nasze możliwości był bardzo dobry. W końcu człowiek zobaczył coś innego niż film z Karolakiem, Szycem czy Małaszyńskim w roli głównej. Mi film się bardzo podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriako Re: Jestem Bogiem 07.11.12, 12:53 Osobiście myślałam,że film będzie bardziej wciągający. Może być, ale szału nie ma Odpowiedz Link Zgłoś