Gość: qwert Niedouczona Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 08:31 > Według TVC wizyta na "Shreku 2" może uczynić z dziecka geja lub transseksualistę. Chyba transwestytę, transseksualizm jest wrodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.imim-pan.krakow.pl 22.07.04, 08:41 nie mówiąc o tym, że podczas akcji policyjnej, którą oglądają w domu przyjaciele shreka 2 w telewizji,przy kocie znajduje się kocia mięta - i cczego dziecko może się nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.bsk.vectranet.pl 22.07.04, 09:27 idioci :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.orkafilm.com.pl / *.orkafilm.com.pl 22.07.04, 10:32 buahahahahahahhaaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.tkdami.pl / *.pl 22.07.04, 10:33 Ale ludzie sa dziwni! Shrek byl ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MorbidMarian Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 10:53 Chyba ich poruchało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atr Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 22.07.04, 11:21 Jeszcze zapomnieli o Kocie w Butach, który moze uosabiać geja... przecież tak się ładnie łasił do Shreka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .::MARIO::. Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 217.98.50.* 22.07.04, 11:59 skandaliczny shrek 2 co was pogieło czy co to jest śmieszne a nie tragiczne itd.A może czerwony kapturek(bajka) też jest skandaliczny bo wilk jest przebrany za babcie czerwonego kapturka. Niech sie ludzie uspokoją to jest jakaś paranoja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_BLADE To powód do radości czy smutku...? IP: *.sebastiana.ceti.pl 22.07.04, 12:21 Bo nie wiem czy cieszyć się że "obrońcy rodziny" są również gdzie indziej na świecie czy martwić się, że klony LPR mnożą się tak szybko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toya Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.com.pl / *.com.pl 22.07.04, 12:31 powiem tak : hehehhehehehhehehehhehehehhe hehehhehehehhehehehhehehehhe hehehhehehehhehehehhehehehhe hehehehe hehehhehehehhehehehhehehehhe :P:P:P widac w kazdym kraju znajdzie sie zagraniczny Giertych, jak zreszta i Lepper, Wisniewski itd.... ;) siweci anglicy, na pozor tacy dystyngowani a na meczach leja sie jak nigdzie indziej. nie cierpie bigoterii i hipokryzji... ogladaliscie pewnie seria "co ludzie powiedza"? to nie serial, to rzeczywistosc :) najwazniejsze, zebysmy dla otoczenia byli wspaniali, a za zamknietymi drzwiami to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.244.166.* 22.07.04, 12:35 Traditional Brednius Values Cloakion Może by wprowadzić obowiązek, aby w każdej rejestrowanej organizacji była przynajmniej jedna osoba z ukończoną pełną podstawówką i odrobiną masy mózgowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Shrek 2 nie dla dzieci ... IP: *.itpp.pl 22.07.04, 12:39 ... lecz dla doroslych i to nie wszystkich. Shreka 2 widzialem raz, z cala rodzina. Moje dziec sa male - kilka lat - patrzyly sie w ekran i po jakims czasi zaczely sie nudzic (po 20 min). Ja i moja zona momentami wybuchalismy smiechem, momentami czuismy zazenowanie. Szczegolnie w momentach gdy z glosnikow sypaly sie pikantne fragmenty na temat homo, trans, etc. wspomagane przez niesmaczne zdjecia. Idiotyczna satyra na wszelkie doskwierajace wspolczesnej cywilizacji problemy, zboczenia, etc. Nie jest to bajka, nie jest moralizujaca, nie jest taka, ktora obejzal bym raz jeszcze. Pierwsza czesc byla zupelnie inna. Nie polacam czesci drugiej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
igi21 Re: Shrek 2 nie dla dzieci ... 22.07.04, 12:50 nie widzialem teog w kinie ale na kompie z napisami i nie widzialem nic zlego a z twojej wypowiedzi wydaje mi sie jakbysmy 2 rozne filmy ogladali czy jest az taka roznica w wersji oryginalnej i wersji polskiej juz sie nie moge doczekac jak zobacze shreka 2 w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Shrek 2 nie dla dzieci ... IP: *.itpp.pl 22.07.04, 13:06 Opisalem jedynie reakcje 3-6 latkow oraz nasze wlasne, ludzi doroslych o dosc wysokim morale. Tlumaczenie jest raczej interpretacja, lecz takiego filmu nie da sie inaczej przetlumaczyc (znam sie na tym). Tlumacz zrobil dobra robote. Poza tym, wiele smiesznych gagow parodiuje dosc stare, znane raczej tym po 20- ce fragmenty filmow i zdazen. Maluch nie mialy pojeca o co chodzi. Z kolegami (raczej w gronie tych z pracy), przy piwku, weczorem, aby sie posmiac z naprawde glupich scenek. Intrygi, w jaie wpada Shrek raz jego luba, pochodza wprost z seriali. Dla mnie nie jest to nawet kino familijne. Jestem ostry w swojej krytyce. Wybaczcie nastolatkowie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mnie sie od razu skojarzylo z "Rocky Horror Show" IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.07.04, 16:15 Ale nie mojemu dziecku (juz nastolatek). I dlatego nie sadze, by dzieci mialy tu gejowsko-tranwestyckie demoralizownaie - co najwyzej, zaakceptuja te "innosci", przyjma do wiadomosci ich istnienie. A dla "ludzi o wysokim morale" i "Rocky" i ... Mercure tez byly nie do wybaczenia. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ostatni "Potter" tez ma sprosne podloze: to wizja IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.07.04, 16:16 tworcza romansu Clintona z Monika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:08 Ale jaja!!!!To juz naprawde trzeba miec powazny problem z glowa. Zreszta idac tym tokiem rozumowania ludzie wychowani na czerwonych kapturkach, śnieżkach itp. sa gejami albo transeksualistami. Zatem pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegow gejow i transeksualistow. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryga Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:30 A ja chciałabym wiedzieć (abstrahując od kreskówek) co ma orientacja seksualna do tzw. wartości? Ludziom dla których moralne znaczenie ma to kto w jakie ciuszki się ubiera, gdzie i z kim lubi... itp. SERDECZNIE WSPÓŁCZUJĘ głupoty. Ale może się mylę? Może by mi to jakiś "tradycyjny" chcrześcijanin wytłumaczył, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wibik TVC jak nasze LPR IP: 217.8.186.* 22.07.04, 13:38 Myślałem że żyję w chorym państwie ale jednak wychodzi na to iż jest to chyba normalne wszędzie. W każdym państwie muszą się znaleźć takie ugrupowania i partie oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIK Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.marsoft.com.pl / 62.233.189.* 22.07.04, 13:43 ALE ONI SA POPIERDOLENI... KURWA JASNE MOJE DZIECKO KTORO MA 6 LAT ZOSTANIE GEJEM NO jA PIERDOLE.... NIE MAJA CHUJE ZA CO KASY ZGARNIAC TYLKO ZA WYNAJDYWANIE BzDUR ... SWIAT SIE STACZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emima Re: Skandaliczny Shrek 2 22.07.04, 14:26 Gość portalu: KAMIK napisał(a): > ALE ONI SA POPIERDOLENI... KURWA JASNE MOJE DZIECKO KTORO MA 6 LAT ZOSTANIE > GEJEM NO jA PIERDOLE.... NIE MAJA CHUJE ZA CO KASY ZGARNIAC TYLKO ZA > WYNAJDYWANIE BzDUR ... SWIAT SIE STACZA!!!! współczuję Twojemu dziecku takich rodziców, ktorzy tak sie wyrażają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitos Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.agro.ar.szczecin.pl 22.07.04, 13:54 W ŻYCIU NIE PRZECZYTAM SOIM DZIECIOM BAJKI O CZERWONYM KAPTURKU! NIE CHCE MIEĆ SYNA-GEJA !!! BUCHACHACHA :] :> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek oglądałem klossa i teraz jestem sado macho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:55 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka współczuje tym, którzy oglądali reksia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Niby dlaczego to ... IP: *.itpp.pl 22.07.04, 14:48 ... ja sie na nim wychowalem i nie czuje sie gorszy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Niby dlaczego to ... IP: *.itpp.pl 22.07.04, 14:58 ... ja sie na nim wychowalem i nie czuje sie gorszy, zeby ktos mi wspolczul. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 62.233.169.* 22.07.04, 13:58 hehe ale glupcy z nich!!! są naprawde bardzo prymitywni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychoterapeutka oglądając Shreka miałam podobne obawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:58 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . KOBIETO!!! Niemniej, gdy dziecie puscilo mi to z IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.07.04, 16:08 plyty, to - poza szczerym zachwytem - mialem dziwne skojarzenie: kojarzylo mi sie jakos dziwnie z "Rocky Horror Show"!!! Mysle, ze i ci brytyjscy gniewni wyprodukowali swa opinie wylacznie na bazie takiego wlasnie skojarzenia jak moje - musimy nalezec do zblizonej generacji, niemniej ja "Shreka" o moje luzne skojarzenia nie oskarzam! Zawsze twierdzilem, ze Angole to tepy narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:59 odetchnąłem ! debile i oszołomy to nie tylko polska specjalizacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.04, 14:48 to juz kur*a poza polska tez debile sa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marphi Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: 212.160.172.* 22.07.04, 14:58 W takim razie powinni zabronić czytania bajki o Czerwonym Kapturku - bo tam też wilk przebiera się za babcię ;-) Bezsens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.hypermobile.pl 22.07.04, 15:46 Nie przesadzajmy, dzisiejsze filmy animowane dla dzieci wcale nie sa lepsze i czasami az rażą tym co maja do przekazania młodemu widzowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę?? Re: Skandaliczny Shrek 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 16:15 idiotyzmu nic nie wyleczy.. jaaasne basni braci Grimm, tez nie wolno pokazywac, bo wilk przebiera sie za babcie, dziewica siedzi na wiezy a ksiaze ja rozdziweicza a najlepiej to zmuszac do operacji strun glosowych panie mowiace drugim altem i panow z falsetem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrowy rozsądek Pier...nięci tzw. obrońcy tzw. wartości rodzinnych IP: *.pl / *.pl 22.07.04, 16:40 Pier...nięci tzw. obrońcy tzw. wartości rodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś