Dodaj do ulubionych

Śmieszne filmy

IP: *.kpk.gov.pl 27.07.04, 15:55
Polecam wszystkim "Przekręt" i "Porachunki" Guy'a Ritch'a i filmy Quentina
Taranntino
Obserwuj wątek
    • Gość: crazy.berserker Re: Śmieszne filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:48
      Ale fajnie - jest tu ktoś kto lubi filmy G. Ritchie, serdecznie pozdrawiam
      (szkoda że nie znam języka angielskich cyganów bo pozdrowiłabym Cię właśnie w
      nim)
      Polecam niesamowitą rosyjską komedię "Diamentowa ręka" no i
      nieoryginalnie "Shreka"
      • Gość: crazy.berserker Re: Śmieszne filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:49
        Ale wpadka, Cyganów napisałam z małej litery, tak mi wstyd...
    • humbak Re: Śmieszne filmy 27.07.04, 23:34
      Ja rzucę narpiew starocie bo mię najbardziej bawią: Pół Żartem Pół Serio;
      Hygrozagadka. Z nowych: Robi Hood- faceci w rajtuzach, Kosmiczne jaja
      (prymitywne dość, ale za to jak?!); filmy Wood'ego Allena; Uciekające kurczaki;
      Między słowami; Martwe Zło- Armia umarłych (jakoś tak, z resztą I i II część są
      tak chore, że aż śmieszne). Mało orginalnie, ale te lubię.
      • Gość: fala Re: Śmieszne filmy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:14
        Co Cię smieszy w "Między słowami"?
        • humbak Re: Śmieszne filmy 28.07.04, 02:34
          No a co? Nie ma tam śmiesznych scen? Może tobie chodzi o to, że film ten nie
          jest śmieszny, a zabawny, bo jeśli nie to zaproponuję choćby wizytę hostessy u
          Billa M. w pokoju.
          • Gość: fala Re: Śmieszne filmy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:08
            Owszem są tam śmieszne sceny ale film śmieszny nie jest.Bardzo mi się podoba.
            • humbak Re: Śmieszne filmy 29.07.04, 01:44
              Jest powód do śmiechu. Czasem raczej uśmiechu. Mnie też się podoba. Nie
              wszystkie filmy muszą być śmieszne cały czas. Ten uważam za między-innymi-
              śmieszny. Tak dobrze?
              Pozdrawiam
              • Gość: fala Re: Śmieszne filmy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:32
                Tak już trochę lepiej ale gdybyśmy w ten sposób wartościowali,to różne filmy,
                które śmieszne nie są możnaby wrzucić do takiego worka np."Życie jest piękne"
                czy to śmieszny film?
                Nie,żebym się czepiała,po prostu "Między słowami" w tym szalonym Tokio jest
                wyjątkowe ale raczej do refleksji.
                Chciałabym pojechać do Japonii...
                Pozdrawiam
    • Gość: Kate Re: Śmieszne filmy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 29.07.04, 10:05
      "Żywot Briana" Monthy Pytona.
      • Gość: Kasienia Re: Śmieszne filmy IP: 81.15.254.* 30.07.04, 20:33
        A jak dla mnie to ich najdenniejszy numer. Uwielbiam starego Pytona,
        ale "Żywot..." to porażka...Za to Mel Brooks jest świetny, "Płonące Siodła"
        mogłabym w nieskończoność oglądać, poza tym "Pół żartem Pół serio" (w oryginale
        bomba choć tłumaczenie też było niezłe), bardzo lubię "Zdążyc przed Północa" z
        De Niro-doskonała rola komediowa. I jeszcze "Kika" Almodovara- film przezabawny
        choć ze smuteczkiem w tle.
    • Gość: kinomanka Re: Śmieszne filmy IP: *.toya.net.pl 30.07.04, 21:05
      1."Goło i wesoło"
      2."Jay i Cichy Bob kontratakuja"
      3."Human traffic" - trochę ku reflaksji, ale momentami świetny angielski humor
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka