Gość: kocięcie IP: *.kpk.gov.pl 27.07.04, 15:55 Polecam wszystkim "Przekręt" i "Porachunki" Guy'a Ritch'a i filmy Quentina Taranntino Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crazy.berserker Re: Śmieszne filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:48 Ale fajnie - jest tu ktoś kto lubi filmy G. Ritchie, serdecznie pozdrawiam (szkoda że nie znam języka angielskich cyganów bo pozdrowiłabym Cię właśnie w nim) Polecam niesamowitą rosyjską komedię "Diamentowa ręka" no i nieoryginalnie "Shreka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy.berserker Re: Śmieszne filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:49 Ale wpadka, Cyganów napisałam z małej litery, tak mi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Śmieszne filmy 27.07.04, 23:34 Ja rzucę narpiew starocie bo mię najbardziej bawią: Pół Żartem Pół Serio; Hygrozagadka. Z nowych: Robi Hood- faceci w rajtuzach, Kosmiczne jaja (prymitywne dość, ale za to jak?!); filmy Wood'ego Allena; Uciekające kurczaki; Między słowami; Martwe Zło- Armia umarłych (jakoś tak, z resztą I i II część są tak chore, że aż śmieszne). Mało orginalnie, ale te lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Śmieszne filmy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:14 Co Cię smieszy w "Między słowami"? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Śmieszne filmy 28.07.04, 02:34 No a co? Nie ma tam śmiesznych scen? Może tobie chodzi o to, że film ten nie jest śmieszny, a zabawny, bo jeśli nie to zaproponuję choćby wizytę hostessy u Billa M. w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Śmieszne filmy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:08 Owszem są tam śmieszne sceny ale film śmieszny nie jest.Bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Śmieszne filmy 29.07.04, 01:44 Jest powód do śmiechu. Czasem raczej uśmiechu. Mnie też się podoba. Nie wszystkie filmy muszą być śmieszne cały czas. Ten uważam za między-innymi- śmieszny. Tak dobrze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Śmieszne filmy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:32 Tak już trochę lepiej ale gdybyśmy w ten sposób wartościowali,to różne filmy, które śmieszne nie są możnaby wrzucić do takiego worka np."Życie jest piękne" czy to śmieszny film? Nie,żebym się czepiała,po prostu "Między słowami" w tym szalonym Tokio jest wyjątkowe ale raczej do refleksji. Chciałabym pojechać do Japonii... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Śmieszne filmy IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 29.07.04, 10:05 "Żywot Briana" Monthy Pytona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienia Re: Śmieszne filmy IP: 81.15.254.* 30.07.04, 20:33 A jak dla mnie to ich najdenniejszy numer. Uwielbiam starego Pytona, ale "Żywot..." to porażka...Za to Mel Brooks jest świetny, "Płonące Siodła" mogłabym w nieskończoność oglądać, poza tym "Pół żartem Pół serio" (w oryginale bomba choć tłumaczenie też było niezłe), bardzo lubię "Zdążyc przed Północa" z De Niro-doskonała rola komediowa. I jeszcze "Kika" Almodovara- film przezabawny choć ze smuteczkiem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomanka Re: Śmieszne filmy IP: *.toya.net.pl 30.07.04, 21:05 1."Goło i wesoło" 2."Jay i Cichy Bob kontratakuja" 3."Human traffic" - trochę ku reflaksji, ale momentami świetny angielski humor Odpowiedz Link Zgłoś