cooleris89 24.09.13, 21:58 Na co warto iść do kina w październiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena531 Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 10:33 Ja na pewno pójdę na "Ślepy traf" i "Carrie", czyli remake horroru sprzed kilkunastu lat, który nakręcono na podstawie powieści S. Kinga :) Odpowiedz Link Zgłoś
salam_anka Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 14:23 Na Carrie też się chce wybrać, pamiętam jeszcze jako dziecko oglądałam film de Palmy, ale bardziej mnie śmieszył zamiast przeżarażać. Teraz natomiast w zwiastunie, widziałam że matka fanatyczka grana przez Juliane Moore robi wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cooleris89 Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 22:33 Horror może być, bardzo lubię oglądać w kinie straszne filmy:) Ostatnio troszkę słabiej z tym, więc na Carrie wybiorę się na pewno. Patrzyłem zwiastun, fajnie że gra tam aktorka z kick assa, jest świetna dla mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 23:59 Dlaczego łatwo jest rozpoznać opłacone posty reklamowe? Zadanie dla marketingowców na zaliczenie semestru. Odpowiedz Link Zgłoś
milosniczka_kawy Re: filmy w kinie w październiku 29.09.13, 11:50 Ja na pewno pójdę na filmy: Labirynt, Ślepy trafi i film o Metallice :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: filmy w kinie w październiku 03.10.13, 11:44 U mnie w planach po raz pierwszy horror - Carrie, mam w rodzinie kulku fanów kinga no i nie ma opcki, trzeba iść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cooleris89 Re: filmy w kinie w październiku 03.10.13, 14:38 No u mnie po raz pierwszy, ale już dawno na żadnym nie byłem. Trochę za dużo już tych filmów since fiction i sensacyjnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaz22 Aż chce się żyć 23.10.13, 22:21 Zdecydowanie na "Aż chce się żyć". Miał wejść jakoś jeszcze do kin film Kidawy-Błońskiego z Boczarską w roli głównej, ale nie pamiętam tytułu. A na tym byliście? :) Odpowiedz Link Zgłoś