Dodaj do ulubionych

filmy w kinie w październiku

24.09.13, 21:58
Na co warto iść do kina w październiku?
Obserwuj wątek
    • marzena531 Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 10:33
      Ja na pewno pójdę na "Ślepy traf" i "Carrie", czyli remake horroru sprzed kilkunastu lat, który nakręcono na podstawie powieści S. Kinga :)
      • salam_anka Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 14:23
        Na Carrie też się chce wybrać, pamiętam jeszcze jako dziecko oglądałam film de Palmy, ale bardziej mnie śmieszył zamiast przeżarażać. Teraz natomiast w zwiastunie, widziałam że matka fanatyczka grana przez Juliane Moore robi wrażenie.
        • cooleris89 Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 22:33
          Horror może być, bardzo lubię oglądać w kinie straszne filmy:) Ostatnio troszkę słabiej z tym, więc na Carrie wybiorę się na pewno. Patrzyłem zwiastun, fajnie że gra tam aktorka z kick assa, jest świetna dla mnie:D
          • misiania Re: filmy w kinie w październiku 25.09.13, 23:59
            Dlaczego łatwo jest rozpoznać opłacone posty reklamowe? Zadanie dla marketingowców na zaliczenie semestru.
    • milosniczka_kawy Re: filmy w kinie w październiku 29.09.13, 11:50
      Ja na pewno pójdę na filmy: Labirynt, Ślepy trafi i film o Metallice :)
    • szczawnicka Re: filmy w kinie w październiku 03.10.13, 11:44
      U mnie w planach po raz pierwszy horror - Carrie, mam w rodzinie kulku fanów kinga no i nie ma opcki, trzeba iść ;)
      • cooleris89 Re: filmy w kinie w październiku 03.10.13, 14:38
        No u mnie po raz pierwszy, ale już dawno na żadnym nie byłem. Trochę za dużo już tych filmów since fiction i sensacyjnych:)
    • zaz22 Aż chce się żyć 23.10.13, 22:21
      Zdecydowanie na "Aż chce się żyć". Miał wejść jakoś jeszcze do kin film Kidawy-Błońskiego z Boczarską w roli głównej, ale nie pamiętam tytułu.

A na tym byliście? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka