Gość: d. IP: *.dyn.optonline.net 13.08.04, 18:39 w Stanach ten film pojawil sie juz na DVD... Grupa docelowa 13-17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Sympatyczna komedia dla nastolatków i nie tylko... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.08.04, 09:43 Całkiem sympatyczna komedia o miłości bez scen przemocy i seksu, ale raczej dla młodszej, mniej wytrawnej widowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Żebrak i ja IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.08.04, 18:59 No tak , lepiej by on był Księciem , niż jakimś łachudrą. Bo wtedy nie salony , tylko kanmping na 5 alejii , by biedną Stiles czekał. Historia panny na wydaniu i szlachcica , jest bardzo często wykorzystywana , tyle że dziś to są biznessmeni - tj. w "Pretty Woman" , więc biedzolenie że to nie przejdzie - jest śmieszne. W tym przypadku , to nie przejdzie ,ale z innego powodu - Producenci zrobili suchego hamburgera dla małolat , a oni takiego czegoś nie przełkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Down Re: Książę i Ja IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.09.04, 14:09 Ten film był do dupy zmarnowane opiniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefistoo_a Re: Książę i Ja IP: *.pomorzany.v.pl 14.10.04, 20:43 kolejna przykra opowiesc o kurewnie i ksieciu , ktorych spotyka wielka milosc zenada Odpowiedz Link Zgłoś