Dodaj do ulubionych

najnudniejszy film jaki widzieliście

• Gość: Pawelek Matrix i Black Hawk Down IP: *.54.208.207.ded5.interaccess.com 01.05.02, 22:24
    • Gość: kaka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 01.05.02, 23:25
      Ja ostatnio spalem na Tomb Raider.
      • Gość: rybka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.jisedu.or.id 02.05.02, 02:13
        Ja uwazam ze najnudniejszymi filmami byly Stozkoglowi- lecialo kiedys w
        telewizji, po prostu tragedia. Pearl Harbor byl po prostu tragiczny, tak
        spieprzyc historie moga tylko Amerykanie. Jesli ktos ogladal Shallow Hal to
        bedzie wiedzial ze film byl nie tylko glupi i nudny ale wrecz ochydny!
        Pozdrawiam.
        • Gość: LB Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 212.160.113.* 02.05.02, 02:44
          Najnudniejszy i naprawde kiepski to "Wiedzmin" rodzimej produkcji.
    • Gość: tom Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.triton.vessel.geco-prakla.slb.com 02.05.02, 05:03
      Jakie to staje sie nudne, ze w Polsce, sladami Bigbradera(w niektorych rejonach
      kraju- Bigbrazera) szuka sie rzeczy najgorszych. Smutne. A dlaczego by nie
      pisac o najciekawszych, najlepszych filmach. Czyzby krytykowanie bylo
      latwiejsze? Wiecej pogody ducha i optymizmu, ludzie!
    • Gość: sadełek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 194.3.119.* 02.05.02, 08:44
      Nudny film ??????????? Kiedyś utulił mnie do snu "niezniszczalny", w
      którym gra Bruce Willis.....muszę się przyznać, że fotele byłu mięciutkie : )
      • Gość: quidam1 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 195.205.73.* 02.05.02, 09:53
        Ja już dwa razy zasnęłam na "Odysei kosmicznej 2001" Kubrika
        Może ktoś mi powie jak to się kończy ???
        • Gość: Pawelek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.28.24.13.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.05.02, 23:45
          Gość portalu: quidam1 napisał(a):

> Ja już dwa razy zasnęłam na "Odysei kosmicznej 2001" Kubrika
          > Może ktoś mi powie jak to się kończy ???

Spij spokojnie! Wszystko konczy sie dobrze...
    • Gość: Boban Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.datastar.pl 02.05.02, 13:26
      Lisbon story
      Ale na Mikrokosmosie udało mi sie zasnąć w kinie więc nie wiem do końca.

Marek
    • Gość: mikaa Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 195.61.131.* 02.05.02, 15:58
      3 razy podchodzilam do "Pulp Fiction": bo to taki kultowy film i wszyscy sie
      zachwycaja, wiec jak tu nie obejrzec. Dwa razy zasnelam po ok. 20 min. (
      ogladalam na wideo na wlasnej kanapce) a przy trzecim wylaczylam przy scenie
      gdy bohaterka robi sobie zastrzyk w serce. a tak poza tym to robie ostra
      selekcje filmow na ktore chodze do kina: czytam profesjonalne krytyki i opinie
      zwyklych widzow i wyciagam z tego srednia. Na ogol dziala.
      • Gość: luna Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 57.66.12.* 02.05.02, 16:36
        Najnudniejszy film jaki widzialam to "Zapomnij o Paryżu" czas projektcji ok.
        1:30 czas obiektywny 6-7 godzin, straszne, drugi moj typ - wczoraj ogladalam
        to "Planeta małp" (ta nowa) oraz trzeci - wspomniany juz "Pearl Harbour".
      • Gość: luna Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 57.66.12.* 02.05.02, 16:43
        Dla mnie od dawna dzierzy palme pierwszenstwa film "Zapomnij o Paryżu"- niby
        przecietna "komedia romantyczna" - a jakie mozliwosci, zanudzila mnie prawie na
        smierc. Przedwczoraj widzialam nowa "Planete malp" - wielkie rozczarowanie, i
        rownie wielka nuda, nastepnym kandydatem do festiwalu najnudniejszych filmów
        jest "Pearl Harbour". Pozdrowienia
        • Gość: Eowyn Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:44
          Czy ktos z Was byl w stanie obejrzec "Mordercze lato" Spike'a Lee
          bez przewijania?Ja nie.To jest dopiero szczyt nudziarstwa. Pearl Harbor
          nie widzialam,bo nie lubie spac w kinie.
    • Gość: Zbychu Najnudniejszy jest "Ślęża Manekin Project" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 23:53
      Ślęża Manekin Project to najgorszy film, jaki widziałem...
      www.manekin.org
    • Gość: www Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.rivnet 03.05.02, 03:18
      "Polonia Restituta" (lub podobnie) na szkolnej wycieczce do kina. Prawie
      żałowałem opuszczonych zajęć:)
      • Gość: pochlast Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.abo.wanadoo.fr 03.05.02, 08:27
        Wydaje mi sie, ze problem przynajmniej polowy obecnych tu "kinomanow" polega
        na tym, ze oni ogladali te "nudne " filmy w domu, wlasnie tak jak pisze
        mikaa:"Dwa razy zasnelam po ok. 20 min.(ogladalam na wideo na wlasnej kanapce)"

Nie bylo wiec atmosfery kina, duzego ekranu, koncentracji na obrazie,
        tylko jakis maly telewizorek albo 15 calowy ekran z divixem, a w tle krzyczace
        bachory, nawalony tesc lub pracujaca ( w miare) glosno pralka...

Ja jestem w stanie zasnac na kazdym filmie, wystarczy tylko, ze ogladam go po
        powrocie z drugiej zmiany z fabryki na mojej kanapie (obowiazkowo
        z piwkiem w reku)

• Gość: maciek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 10:23
      Ku mojemu zdumieniu nikt nie wymienił najnudniejszego (i zarazem najgorszego -
      bo to nie to samo) filmu wszechczasów czyli "Niebieskiego" Kieślowskiego. W
      porównaniu z nim knoty w stylu "Titanica" "Pearl Harbor" czy "Gladiatora",
      filmy Bergmana, Felliniego czy nawet nr 1 wsród nudziarstwa oscarowego
      czyli "Angielski Pacjent" to arcydzieła. Kieslowski to zresztą najgorszy
      reżyser w historii polskiego kina (i na pewno pierwsza trójka na świecie).
      Zanussi czy większość Wajdy to też dno, ale przy Kieślowskim da się nawet ich
      oglądać.

p. s. Z wymienionych powyżej "nudnych" filmów oburzyło mnie tylko "Pulp
      Fiction" i "Matrix" - wszystko można tym filmom zarzucić, ale nie nudę!
      • Gość: Borewicz Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 04.05.02, 03:21
        Gość portalu: maciek napisał(a):

> Ku mojemu zdumieniu nikt nie wymienił najnudniejszego (i zarazem najgorszego -
        > bo to nie to samo) filmu wszechczasów czyli "Niebieskiego" Kieślowskiego. W
        > porównaniu z nim knoty w stylu "Titanica" "Pearl Harbor" czy "Gladiatora",
        > filmy Bergmana, Felliniego czy nawet nr 1 wsród nudziarstwa oscarowego
        > czyli "Angielski Pacjent" to arcydzieła. Kieslowski to zresztą najgorszy
        > reżyser w historii polskiego kina (i na pewno pierwsza trójka na świecie).
        > Zanussi czy większość Wajdy to też dno, ale przy Kieślowskim da się nawet ich
        > oglądać.
        >
        > p. s. Z wymienionych powyżej "nudnych" filmów oburzyło mnie tylko "Pulp
        > Fiction" i "Matrix" - wszystko można tym filmom zarzucić, ale nie nudę!
        Jak ja sie ciesze,ze nareszcie spotkalem kogos,kto ma taki sam poglad jak ja!!!.
        Ile ja sie w zyciu o to naklocilem!!!.
        Teraz mi lzej!,:}}}
        Pozdrawiam Bor

• Gość: mania Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.botany.iastate.edu 05.05.02, 19:59
        O tak, Niebieski ciezki byl do zdzierzenia z zapatrzonym w siebie, ciezkim
        manieryzmem. Ale jesli chodzi o nude to najwiekszym wyzwaniem byly dla mnie
        Gwiezdne wojny, do ktorych podchodzilam bezskutecznie trzy razy i nieodwolalnie
        konczylo sie to odlotem. Wladca pierscieni tez bylby dobry w tej kategorii
        gdyby nie byl tak irytujacy i gdyby nie przykuwajaca oko grafika.
        Ze starszych polskich dziel "Niech cie odleci mara."
        Na Pearl Harbour, Angielskiego pacjenta i Titanica sie nie skusilam, wiec nie
        mam zdania.
    • Gość: kaes Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 10:26
      Az dziwne, ze tak malo sie pojawiaja polskie filmy, oprocz zanusiiego, czasow
      PRL i wiedzmina (doczytalem odpowiedzi tylko do polowy, wiec nie wiem jak
      dalej). Ale moze to dlatego, ze wiekszosc wie ze nudne sa te filmy. Wiec z
      polskich - Prymas, na Panu Tadeuszu przysnalem w kinie, ale to chyba dlatego
      ze bylem po calym dniu roboty niz ze taki strasznie nudny, i kuuuupa innych :)
      A z "zagranicznych" - American Beauty, American Psycho, Being John Malkovich,
      Relikt, Oczy szeroko zamkniete... moze nie sa to te najnudniejsze, ale
      przelecialem przez liste i wybralem te na pewno nudne :)
    • krowa007 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 03.05.02, 12:43
      "Król Olch" - pierwszy raz w zyciu zasnęłam w kinie
      Cały Wim Wenders, ale zwłaszcza "Niebo nad Berlinem" (co nie znaczy, ze mi się
      nie podobało - bardzo fajne, po półgodzinnej drzemce nic się nie zmieniło na
      ekranie)
      Z polskich osiągnięć - "Czarne Słońca"
      • Gość: mazurek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.02, 15:56
        Kto nie widzial filmu "Apassionata" z lat 50-tych - ten nic nie widzial.
        (Przez caly czas trwania filmu Wlodzimierz Ilicz Lenin slucha, siedzac w
        pokoju, tytulowego utworu... i - mysli!).
        • tuli_pan Wladca pierscieni......... 03.05.02, 17:28
          3 razy usypialem....budzila mnie dziewczyna co jakis czas
    • Gość: melkorka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.stargard.telan.pl 03.05.02, 17:43
      moj typ: "miasto aniolow" wima wendersa, pierwszy film na ktorym wyszlam z kina
      (a konkretnie z dkf-u)
      • Gość: arturo Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.233.189.* 03.05.02, 18:55
        " Pieśni z drugiego piętra "- nudziarstwo,
        pretensjonalność, że aż drażżżżżżżżżżżżni!
      • Gość: lula Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 19:51
        Gość portalu: melkorka napisał(a):

> moj typ: "miasto aniolow" wima wendersa, pierwszy film na ktorym wyszlam z kina
        > (a konkretnie z dkf-u)
        Probowalam ogladac pare razy ten film w TV i rzeczywiscie sie nie da...

• Gość: paulka2 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.tc.ph.cox.net 03.05.02, 19:56
          Ostatnio :
          Moulin Rouge, Planeta Malp (sorry...), Przedwiosnie.
      • Gość: koliber Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 149.156.12.* 14.07.02, 16:51
        To było Niebo Nad Berlinem i też wyszedlem z DKF-u by pospać wygodnie w domu
    • Gość: anek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.lot.pl 04.05.02, 06:22
      ostatnio ogladany to Vanilla sky - koszmarnie nudny
      • Gość: aorta Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.pl 04.05.02, 10:53
        Dla mnie najnudniejsza ostatnio byla zbiorowa histeria wokol "Amelii"..sam film
        przecietny...
        • Gość: nena1 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 22:06
          Bo my popełniamy błąd. Często przy ocenie zestawiamy tzw. kino ambitne z
          rozrywką. "Mumia powraca" - to film dla dwunastolatka. Mój brat (lat 12) jarał
          się nim strasznie, ja - no cóż... ale dla niego to był po prostu czad. Owszem,
          nie można drastycznie zaniżać poziomu, ale jeśli coś ma być czystą rorywką z
          przymrużeniem oka (np. Bond), to nie ciężko zarzucać, że nudne, że bez treści
          itd. Albo "Amelia", to nie jest film dla każdego. Ktoś, kto nie lubi takiego
          humoru, nie zobaczy w tym filmie niczego godnego uwagi i, istotnie, uzna go za
          nudny. Jak mawiali starożytni, "de gustibus et coloribus...", tak więc uważam
          naszą dyskusję za kompletnie jałową, bo i tak każdy z nas zostanie przy swoim.
          • Gość: alison Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.union01.nj.comcast.net 05.05.02, 03:08
            Nie wiem czy juz bylo na tapecie arcydzielo polskiej kinematografii" Ajlawiu"-
            prawdziwy kasek dla koneserow. Wytrzymalam do polowy (i tak niezle), w nadziei,
            ze pewnie w tym jest jakis sens, ale na prozno. Swietny na poglebienie depresji-
            polecam:)
            • Gość: Marti Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 05.05.02, 12:35
              Gość portalu: alison napisał(a):

> Nie wiem czy juz bylo na tapecie arcydzielo polskiej kinematografii" Ajlawiu"-
              >
              > prawdziwy kasek dla koneserow.
              Do połowy???To gratuluję,bo ja padłem po 20 minutach.

• Gość: weteran Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.bydg.gazeta.pl 05.05.02, 17:49
                Oj mlodzi, mlodzi. Najnudniejszym filmem swiata byli sa i beda �Zolnierze wolnosci� prod. ZSRR,
                rezyserii bodajze Jurija Ozierowa
                • Gość: szwajcar Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 213.1.246.* 06.05.02, 14:03
                  Z Radzieckiej kolekcji, moim zdaniem, nie do przebicia jest "kultowy"
                  film "Zona" w/g opowiesci braci Strugackich. Szukam tych, co go widzieli od
                  poczatku do konca.
                  • Gość: Witek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.96.16.* 08.05.02, 07:43
                    Są FILMY KOLEGO DLA DEBILI Z POPCORNEM I COCACOLĄ, a są FILMY DLA LUDZI
                    MYŚLĄCYCH. Ty CHYBA DO TYCH OSTATNICH NIE NALEŻYSZ.
                • Gość: Anka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.181.190.* 06.05.02, 15:07
                  Gość portalu: weteran napisał(a):

> Oj mlodzi, mlodzi. Najnudniejszym filmem swiata byli sa i beda �Zolnierze wolno
                  > sci� prod. ZSRR,
                  > rezyserii bodajze Jurija Ozierowa

To może pamiętasz też "Pokutę" - oglądało się to (chyba) za karę, a nie oglądać
                  nie wypadało...

• p_rzecinek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 05.05.02, 17:50
                Planeta małp - po raz pierwszy nie przeszkadzało mi w kinie rozmawianie, odbieranie telefonów,
                jedzenie itp. Jedyny ciekawy moment, który pobudził całą publikę, był na końcu filmu - gdy główny
                bohater całuje małpę (też główną bohaterkę). Cała sala zareagowała głośnym "a fuj".
          • Gość: skladka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.153.44.* 06.05.02, 16:51
            Gość portalu: nena1 napisał(a):

> Bo my popełniamy błąd. Często przy ocenie zestawiamy tzw. kino ambitne z
            > rozrywką. "Mumia powraca" - to film dla dwunastolatka. Mój brat (lat 12) jarał
            > się nim strasznie, ja - no cóż... ale dla niego to był po prostu czad. Owszem,
            > nie można drastycznie zaniżać poziomu, ale jeśli coś ma być czystą rorywką z
            > przymrużeniem oka (np. Bond), to nie ciężko zarzucać, że nudne, że bez treści
            > itd. Albo "Amelia", to nie jest film dla każdego. Ktoś, kto nie lubi takiego
            > humoru, nie zobaczy w tym filmie niczego godnego uwagi i, istotnie, uzna go za
            > nudny. Jak mawiali starożytni, "de gustibus et coloribus...", tak więc uważam
            > naszą dyskusję za kompletnie jałową, bo i tak każdy z nas zostanie przy swoim.

Masz rację Nena, ta dyskusja nie ma sensu, możemy tylko pogratulować Gazecie, że
            mimo to, tyle osób chwyciło przynętę... :) Pozdrawiam Cię serdecznie!
    • Gość: Bizon Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 18:28
      "Desperaci" - moze dlatego ze ogladalem go w samym srodku maratonu filmowego w
      kinie gdzies kolo 1. w nocy ale bylem jedyna osoba ktora nie zasnela...musialem
      sie starac...
    • Gość: KK Osiem i pół IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 05.05.02, 21:17
      "Osiem i pół" Felliniego. Dwa razy na tym zasnąłem po jakiś 15 min, jak w końcu
      obejrzałem cały zdałem sobie sprawę z tego, że i tak nie mogę powiedzieć, o
      czym jest ten film. Gwoli ścisłości, inne filmy Felliniego lubi
    • Gość: Garfield Wszystkich przebija "Angielski pacjent"!!! IP: BIOMETMERCK* / *.biometmerck.pl 06.05.02, 10:20
      Takiej nudy nie pamiętam, jak żyję! A mam w dorobku na prawdę duuużo filmów -
      kiedyś miałem wypożyczalnię kaset video.
    • palmo Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 06.05.02, 11:10
      Najnudniejszy: WIEDŹMIN
      2. miejsce: Quo Vadis
    • gutka2 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 06.05.02, 13:28
      aż trudno uwierzyć, że ktoś widział "Czarne słońca". to było coś. Z oostatnich
      hitów nie do przebicia moim zdaniem jest "Quo vadis". Nie sypiam w kinie, ale
      wierciłam się okropnie. Natomiast filmem, który będę pamietać do końca życia
      jest oglądany kilka lat temu na Warszawskim Festiwalu Filmowym "Love God" o
      czubku lepiącym potwora z gumy do żucia. Kocham festiwal, jestem jego wiernym
      widzem, ale to przeżycie trudno mi im było darować.
      • kasieks Cienka Czerwona Linia 06.05.02, 15:16
        pobija wszystkie filmy na swiecie - trwa ok 3 godziny, z tego dwie Panowie
        siedza w trawie - pewnie zaraz oberwe??
        • Gość: gulander Re: Cienka Czerwona Linia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.05.02, 21:40
          No co ty, przecież to bardzo dobry film, ze świetnymi zdjeciami i porywajacą
          muzyką.
          Zobacz może lepiej Armageddon. To trudno wytrwać do końca (no chyba, że się
          wielbi Bruce'a)
    • Gość: piosenek a moim zdaniem IP: *.lnh.md / *.lnh.md.webcache.rcn.net 06.05.02, 15:20
      Nie pamiętam tytułu tego amerykańskiego filmu (może to też świadczy o jego
      klasie). Grała w nim m.in. Pacuła i główny bohater z ,,Błękitnego Gromu,,. W
      wypożyczalni właściciel kręcił głową, gdy brałem ten film a ja nie wiedziałem
      dlaczego. Takiego steku bezsensu jeszcze nie widziałem, choć aktorzy na
      pierwszy rzut oka sa OK. Na końcu filmu jeden z bohaterów wyjął z głowy
      upośledzonego mężczyzny diament wielkości pięści, którego wszyscy poszukiwali
      przez cały film....
    • Gość: kasik Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.dialup.zonnet.nl 06.05.02, 16:03
      nie wiem czy najnudniejszy, ale na pewno najglupszy film to Scary movie, poza
      tym blaire Witch project rowniez bardzo mnie zmeczyl, nie wspomne o Save privte
      rian - wypad z kina !!! brrrrrrr.....
    • Gość: fred Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.stacje.agora.pl 06.05.02, 18:17
      To było az w 1982 r., ale pamiętam do dzis. Film był tak niezwykle nudny, że to
      uczucie nudy pozostało mi do dziś, chociaż fabuła wywietrzała mi z głowy
      całkiem. Jakis taki gangsterski był i miał byc śmieszny. Nosił tytuł „Spluwy i
      pestki” i był produkcji czechosłowackiej. Czy ktoś jeszcze ten film widział? i
      czy ktoś oprócz mnie pamięta jeszcze, jak nudne potrafiły być czechosłowackie
      filmy?
    • Gość: mac jan Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.kabaty.2a.pl 06.05.02, 18:43
      No niestety troche prawdy :"WLADCA PIERŚCIENIA" oczywiscie.Niestety to filmowy
      koszmar -czego dowodem "techniczne" oskary.I dzieki BOGU !!!
      • Gość: Jacek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.cvdnet.eu.org 07.05.02, 08:36
        Bardzo przepraszam, ale za dobrą opinię o "Władcy pierścieni" gotów jestem
        oddać życie.
        • eowyn Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 07.05.02, 18:38
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Bardzo przepraszam, ale za dobrą opinię o "Władcy pierścieni" gotów jestem
          > oddać życie.

Wlasnie wracam z kina z Wladcy(ogladalam ten film po raz drugi) i nie moge
          powiedziec,ze ten film jest nudny.Mnie nadal wbijal w fotel i znow ani razu nie
          spojrzalam na zegarek.Jest to jeden z lepszych filmow ktore widzialam,a
          z pewnoscia jeden z lepszych filmow ostatnich lat.O Wladcy mozna powiedziec
          wiele rzeczy-ale ze jest nudny?Nie!!!

• Gość: pixie Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.tkb.pl / 212.33.84.* 06.05.02, 19:29
      "Schyłek lata "
      • Gość: jami46 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.chomiczowka.net.pl 06.05.02, 21:51
        na pewno wszystkie,przynajmniej te, które widziałem, a widziałem ich z 10-12
        chyba,filmy Zanussiego - co młodszym kinomanom mogę tylko przypomnieć, ze bodaj
        od drugiego lub trzeciego jego filmu, przypisano mu ksywkę Zanudzi, późniejsze
        filmy potwierdziły jej adekwatnośc
        • Gość: Inga Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 00:16
          Angielski pacjent- mam ten film w domu i podchodziłam do niego kilka razy i za
          każdym razem usypiałam, aż w końcu udało się. Obejrzałam, jak się człowiek
          trochę wciągnie to może być, ale dłużyzny niesamowite. Mam też książkę, swego
          czasu bardzo modna, ale tego było za wiele i tych nudziarstw nie strawiłam.
    • Gość: Kaskaaa Re: najnudniejszy? Shipping News!! IP: 203.29.65.* 07.05.02, 04:58
      nie wiem czy do Polski juz dotarl, jesli tak to uwazajcie, na naszym seansie
      pol kina spalo a reszta wyszla przed koncem. Fatalny, nudny i to w najorszym
      wydaniu! W kazdym razie nie polecam
    • Gość: Gżdacz Wiedźmin IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 07.05.02, 09:17
      Ja najbardziej wynudziłem się na Wiedźminie. Może nie bolałoby tak bardzo,
      gdybym nie wiązał z tym filmem chociaż śladowych nadzieji. Ostatni raz kręciłem
      się na Siekierezadzie [ciekawe kto z Was był na tym w kinie:)], ale Wiedźmin
      przeskoczył ją z dużym zapasem. Do tego dnia sądziłem, że w każdym filmie można
      znaleźć jakiś głębszy sens - tym razem okazało się, że ten film ma w zasadzie
      tylko drugie DNO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka