Gość: Pawelek Matrix i Black Hawk Down IP: *.54.208.207.ded5.interaccess.com 01.05.02, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.acn.pl / 10.132.128.* 01.05.02, 23:25 Ja ostatnio spalem na Tomb Raider. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.jisedu.or.id 02.05.02, 02:13 Ja uwazam ze najnudniejszymi filmami byly Stozkoglowi- lecialo kiedys w telewizji, po prostu tragedia. Pearl Harbor byl po prostu tragiczny, tak spieprzyc historie moga tylko Amerykanie. Jesli ktos ogladal Shallow Hal to bedzie wiedzial ze film byl nie tylko glupi i nudny ale wrecz ochydny! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 212.160.113.* 02.05.02, 02:44 Najnudniejszy i naprawde kiepski to "Wiedzmin" rodzimej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.triton.vessel.geco-prakla.slb.com 02.05.02, 05:03 Jakie to staje sie nudne, ze w Polsce, sladami Bigbradera(w niektorych rejonach kraju- Bigbrazera) szuka sie rzeczy najgorszych. Smutne. A dlaczego by nie pisac o najciekawszych, najlepszych filmach. Czyzby krytykowanie bylo latwiejsze? Wiecej pogody ducha i optymizmu, ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadełek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 194.3.119.* 02.05.02, 08:44 Nudny film ??????????? Kiedyś utulił mnie do snu "niezniszczalny", w którym gra Bruce Willis.....muszę się przyznać, że fotele byłu mięciutkie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quidam1 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 195.205.73.* 02.05.02, 09:53 Ja już dwa razy zasnęłam na "Odysei kosmicznej 2001" Kubrika Może ktoś mi powie jak to się kończy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.28.24.13.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.05.02, 23:45 Gość portalu: quidam1 napisał(a): > Ja już dwa razy zasnęłam na "Odysei kosmicznej 2001" Kubrika > Może ktoś mi powie jak to się kończy ??? Spij spokojnie! Wszystko konczy sie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boban Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.datastar.pl 02.05.02, 13:26 Lisbon story Ale na Mikrokosmosie udało mi sie zasnąć w kinie więc nie wiem do końca. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikaa Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 195.61.131.* 02.05.02, 15:58 3 razy podchodzilam do "Pulp Fiction": bo to taki kultowy film i wszyscy sie zachwycaja, wiec jak tu nie obejrzec. Dwa razy zasnelam po ok. 20 min. ( ogladalam na wideo na wlasnej kanapce) a przy trzecim wylaczylam przy scenie gdy bohaterka robi sobie zastrzyk w serce. a tak poza tym to robie ostra selekcje filmow na ktore chodze do kina: czytam profesjonalne krytyki i opinie zwyklych widzow i wyciagam z tego srednia. Na ogol dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 57.66.12.* 02.05.02, 16:36 Najnudniejszy film jaki widzialam to "Zapomnij o Paryżu" czas projektcji ok. 1:30 czas obiektywny 6-7 godzin, straszne, drugi moj typ - wczoraj ogladalam to "Planeta małp" (ta nowa) oraz trzeci - wspomniany juz "Pearl Harbour". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 57.66.12.* 02.05.02, 16:43 Dla mnie od dawna dzierzy palme pierwszenstwa film "Zapomnij o Paryżu"- niby przecietna "komedia romantyczna" - a jakie mozliwosci, zanudzila mnie prawie na smierc. Przedwczoraj widzialam nowa "Planete malp" - wielkie rozczarowanie, i rownie wielka nuda, nastepnym kandydatem do festiwalu najnudniejszych filmów jest "Pearl Harbour". Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eowyn Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:44 Czy ktos z Was byl w stanie obejrzec "Mordercze lato" Spike'a Lee bez przewijania?Ja nie.To jest dopiero szczyt nudziarstwa. Pearl Harbor nie widzialam,bo nie lubie spac w kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Najnudniejszy jest "Ślęża Manekin Project" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.05.02, 23:53 Ślęża Manekin Project to najgorszy film, jaki widziałem... www.manekin.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.rivnet 03.05.02, 03:18 "Polonia Restituta" (lub podobnie) na szkolnej wycieczce do kina. Prawie żałowałem opuszczonych zajęć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pochlast Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.abo.wanadoo.fr 03.05.02, 08:27 Wydaje mi sie, ze problem przynajmniej polowy obecnych tu "kinomanow" polega na tym, ze oni ogladali te "nudne " filmy w domu, wlasnie tak jak pisze mikaa:"Dwa razy zasnelam po ok. 20 min.(ogladalam na wideo na wlasnej kanapce)" Nie bylo wiec atmosfery kina, duzego ekranu, koncentracji na obrazie, tylko jakis maly telewizorek albo 15 calowy ekran z divixem, a w tle krzyczace bachory, nawalony tesc lub pracujaca ( w miare) glosno pralka... Ja jestem w stanie zasnac na kazdym filmie, wystarczy tylko, ze ogladam go po powrocie z drugiej zmiany z fabryki na mojej kanapie (obowiazkowo z piwkiem w reku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 10:23 Ku mojemu zdumieniu nikt nie wymienił najnudniejszego (i zarazem najgorszego - bo to nie to samo) filmu wszechczasów czyli "Niebieskiego" Kieślowskiego. W porównaniu z nim knoty w stylu "Titanica" "Pearl Harbor" czy "Gladiatora", filmy Bergmana, Felliniego czy nawet nr 1 wsród nudziarstwa oscarowego czyli "Angielski Pacjent" to arcydzieła. Kieslowski to zresztą najgorszy reżyser w historii polskiego kina (i na pewno pierwsza trójka na świecie). Zanussi czy większość Wajdy to też dno, ale przy Kieślowskim da się nawet ich oglądać. p. s. Z wymienionych powyżej "nudnych" filmów oburzyło mnie tylko "Pulp Fiction" i "Matrix" - wszystko można tym filmom zarzucić, ale nie nudę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borewicz Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.toya.net.pl / 10.0.208.* 04.05.02, 03:21 Gość portalu: maciek napisał(a): > Ku mojemu zdumieniu nikt nie wymienił najnudniejszego (i zarazem najgorszego - > bo to nie to samo) filmu wszechczasów czyli "Niebieskiego" Kieślowskiego. W > porównaniu z nim knoty w stylu "Titanica" "Pearl Harbor" czy "Gladiatora", > filmy Bergmana, Felliniego czy nawet nr 1 wsród nudziarstwa oscarowego > czyli "Angielski Pacjent" to arcydzieła. Kieslowski to zresztą najgorszy > reżyser w historii polskiego kina (i na pewno pierwsza trójka na świecie). > Zanussi czy większość Wajdy to też dno, ale przy Kieślowskim da się nawet ich > oglądać. > > p. s. Z wymienionych powyżej "nudnych" filmów oburzyło mnie tylko "Pulp > Fiction" i "Matrix" - wszystko można tym filmom zarzucić, ale nie nudę! Jak ja sie ciesze,ze nareszcie spotkalem kogos,kto ma taki sam poglad jak ja!!!. Ile ja sie w zyciu o to naklocilem!!!. Teraz mi lzej!,:}}} Pozdrawiam Bor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.botany.iastate.edu 05.05.02, 19:59 O tak, Niebieski ciezki byl do zdzierzenia z zapatrzonym w siebie, ciezkim manieryzmem. Ale jesli chodzi o nude to najwiekszym wyzwaniem byly dla mnie Gwiezdne wojny, do ktorych podchodzilam bezskutecznie trzy razy i nieodwolalnie konczylo sie to odlotem. Wladca pierscieni tez bylby dobry w tej kategorii gdyby nie byl tak irytujacy i gdyby nie przykuwajaca oko grafika. Ze starszych polskich dziel "Niech cie odleci mara." Na Pearl Harbour, Angielskiego pacjenta i Titanica sie nie skusilam, wiec nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaes Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 10:26 Az dziwne, ze tak malo sie pojawiaja polskie filmy, oprocz zanusiiego, czasow PRL i wiedzmina (doczytalem odpowiedzi tylko do polowy, wiec nie wiem jak dalej). Ale moze to dlatego, ze wiekszosc wie ze nudne sa te filmy. Wiec z polskich - Prymas, na Panu Tadeuszu przysnalem w kinie, ale to chyba dlatego ze bylem po calym dniu roboty niz ze taki strasznie nudny, i kuuuupa innych :) A z "zagranicznych" - American Beauty, American Psycho, Being John Malkovich, Relikt, Oczy szeroko zamkniete... moze nie sa to te najnudniejsze, ale przelecialem przez liste i wybralem te na pewno nudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa007 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 03.05.02, 12:43 "Król Olch" - pierwszy raz w zyciu zasnęłam w kinie Cały Wim Wenders, ale zwłaszcza "Niebo nad Berlinem" (co nie znaczy, ze mi się nie podobało - bardzo fajne, po półgodzinnej drzemce nic się nie zmieniło na ekranie) Z polskich osiągnięć - "Czarne Słońca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazurek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.02, 15:56 Kto nie widzial filmu "Apassionata" z lat 50-tych - ten nic nie widzial. (Przez caly czas trwania filmu Wlodzimierz Ilicz Lenin slucha, siedzac w pokoju, tytulowego utworu... i - mysli!). Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Wladca pierscieni......... 03.05.02, 17:28 3 razy usypialem....budzila mnie dziewczyna co jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melkorka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.stargard.telan.pl 03.05.02, 17:43 moj typ: "miasto aniolow" wima wendersa, pierwszy film na ktorym wyszlam z kina (a konkretnie z dkf-u) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.233.189.* 03.05.02, 18:55 " Pieśni z drugiego piętra "- nudziarstwo, pretensjonalność, że aż drażżżżżżżżżżżżni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 19:51 Gość portalu: melkorka napisał(a): > moj typ: "miasto aniolow" wima wendersa, pierwszy film na ktorym wyszlam z kina > (a konkretnie z dkf-u) Probowalam ogladac pare razy ten film w TV i rzeczywiscie sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulka2 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.tc.ph.cox.net 03.05.02, 19:56 Ostatnio : Moulin Rouge, Planeta Malp (sorry...), Przedwiosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 149.156.12.* 14.07.02, 16:51 To było Niebo Nad Berlinem i też wyszedlem z DKF-u by pospać wygodnie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.lot.pl 04.05.02, 06:22 ostatnio ogladany to Vanilla sky - koszmarnie nudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aorta Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.pl 04.05.02, 10:53 Dla mnie najnudniejsza ostatnio byla zbiorowa histeria wokol "Amelii"..sam film przecietny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena1 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.05.02, 22:06 Bo my popełniamy błąd. Często przy ocenie zestawiamy tzw. kino ambitne z rozrywką. "Mumia powraca" - to film dla dwunastolatka. Mój brat (lat 12) jarał się nim strasznie, ja - no cóż... ale dla niego to był po prostu czad. Owszem, nie można drastycznie zaniżać poziomu, ale jeśli coś ma być czystą rorywką z przymrużeniem oka (np. Bond), to nie ciężko zarzucać, że nudne, że bez treści itd. Albo "Amelia", to nie jest film dla każdego. Ktoś, kto nie lubi takiego humoru, nie zobaczy w tym filmie niczego godnego uwagi i, istotnie, uzna go za nudny. Jak mawiali starożytni, "de gustibus et coloribus...", tak więc uważam naszą dyskusję za kompletnie jałową, bo i tak każdy z nas zostanie przy swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alison Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.union01.nj.comcast.net 05.05.02, 03:08 Nie wiem czy juz bylo na tapecie arcydzielo polskiej kinematografii" Ajlawiu"- prawdziwy kasek dla koneserow. Wytrzymalam do polowy (i tak niezle), w nadziei, ze pewnie w tym jest jakis sens, ale na prozno. Swietny na poglebienie depresji- polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 05.05.02, 12:35 Gość portalu: alison napisał(a): > Nie wiem czy juz bylo na tapecie arcydzielo polskiej kinematografii" Ajlawiu"- > > prawdziwy kasek dla koneserow. Do połowy???To gratuluję,bo ja padłem po 20 minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.bydg.gazeta.pl 05.05.02, 17:49 Oj mlodzi, mlodzi. Najnudniejszym filmem swiata byli sa i beda �Zolnierze wolnosci� prod. ZSRR, rezyserii bodajze Jurija Ozierowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwajcar Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 213.1.246.* 06.05.02, 14:03 Z Radzieckiej kolekcji, moim zdaniem, nie do przebicia jest "kultowy" film "Zona" w/g opowiesci braci Strugackich. Szukam tych, co go widzieli od poczatku do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.96.16.* 08.05.02, 07:43 Są FILMY KOLEGO DLA DEBILI Z POPCORNEM I COCACOLĄ, a są FILMY DLA LUDZI MYŚLĄCYCH. Ty CHYBA DO TYCH OSTATNICH NIE NALEŻYSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 62.181.190.* 06.05.02, 15:07 Gość portalu: weteran napisał(a): > Oj mlodzi, mlodzi. Najnudniejszym filmem swiata byli sa i beda �Zolnierze wolno > sci� prod. ZSRR, > rezyserii bodajze Jurija Ozierowa To może pamiętasz też "Pokutę" - oglądało się to (chyba) za karę, a nie oglądać nie wypadało... Odpowiedz Link Zgłoś
p_rzecinek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 05.05.02, 17:50 Planeta małp - po raz pierwszy nie przeszkadzało mi w kinie rozmawianie, odbieranie telefonów, jedzenie itp. Jedyny ciekawy moment, który pobudził całą publikę, był na końcu filmu - gdy główny bohater całuje małpę (też główną bohaterkę). Cała sala zareagowała głośnym "a fuj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skladka Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: 217.153.44.* 06.05.02, 16:51 Gość portalu: nena1 napisał(a): > Bo my popełniamy błąd. Często przy ocenie zestawiamy tzw. kino ambitne z > rozrywką. "Mumia powraca" - to film dla dwunastolatka. Mój brat (lat 12) jarał > się nim strasznie, ja - no cóż... ale dla niego to był po prostu czad. Owszem, > nie można drastycznie zaniżać poziomu, ale jeśli coś ma być czystą rorywką z > przymrużeniem oka (np. Bond), to nie ciężko zarzucać, że nudne, że bez treści > itd. Albo "Amelia", to nie jest film dla każdego. Ktoś, kto nie lubi takiego > humoru, nie zobaczy w tym filmie niczego godnego uwagi i, istotnie, uzna go za > nudny. Jak mawiali starożytni, "de gustibus et coloribus...", tak więc uważam > naszą dyskusję za kompletnie jałową, bo i tak każdy z nas zostanie przy swoim. Masz rację Nena, ta dyskusja nie ma sensu, możemy tylko pogratulować Gazecie, że mimo to, tyle osób chwyciło przynętę... :) Pozdrawiam Cię serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 18:28 "Desperaci" - moze dlatego ze ogladalem go w samym srodku maratonu filmowego w kinie gdzies kolo 1. w nocy ale bylem jedyna osoba ktora nie zasnela...musialem sie starac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Osiem i pół IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 05.05.02, 21:17 "Osiem i pół" Felliniego. Dwa razy na tym zasnąłem po jakiś 15 min, jak w końcu obejrzałem cały zdałem sobie sprawę z tego, że i tak nie mogę powiedzieć, o czym jest ten film. Gwoli ścisłości, inne filmy Felliniego lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Wszystkich przebija "Angielski pacjent"!!! IP: BIOMETMERCK* / *.biometmerck.pl 06.05.02, 10:20 Takiej nudy nie pamiętam, jak żyję! A mam w dorobku na prawdę duuużo filmów - kiedyś miałem wypożyczalnię kaset video. Odpowiedz Link Zgłoś
palmo Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 06.05.02, 11:10 Najnudniejszy: WIEDŹMIN 2. miejsce: Quo Vadis Odpowiedz Link Zgłoś
gutka2 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 06.05.02, 13:28 aż trudno uwierzyć, że ktoś widział "Czarne słońca". to było coś. Z oostatnich hitów nie do przebicia moim zdaniem jest "Quo vadis". Nie sypiam w kinie, ale wierciłam się okropnie. Natomiast filmem, który będę pamietać do końca życia jest oglądany kilka lat temu na Warszawskim Festiwalu Filmowym "Love God" o czubku lepiącym potwora z gumy do żucia. Kocham festiwal, jestem jego wiernym widzem, ale to przeżycie trudno mi im było darować. Odpowiedz Link Zgłoś
kasieks Cienka Czerwona Linia 06.05.02, 15:16 pobija wszystkie filmy na swiecie - trwa ok 3 godziny, z tego dwie Panowie siedza w trawie - pewnie zaraz oberwe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulander Re: Cienka Czerwona Linia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.05.02, 21:40 No co ty, przecież to bardzo dobry film, ze świetnymi zdjeciami i porywajacą muzyką. Zobacz może lepiej Armageddon. To trudno wytrwać do końca (no chyba, że się wielbi Bruce'a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piosenek a moim zdaniem IP: *.lnh.md / *.lnh.md.webcache.rcn.net 06.05.02, 15:20 Nie pamiętam tytułu tego amerykańskiego filmu (może to też świadczy o jego klasie). Grała w nim m.in. Pacuła i główny bohater z ,,Błękitnego Gromu,,. W wypożyczalni właściciel kręcił głową, gdy brałem ten film a ja nie wiedziałem dlaczego. Takiego steku bezsensu jeszcze nie widziałem, choć aktorzy na pierwszy rzut oka sa OK. Na końcu filmu jeden z bohaterów wyjął z głowy upośledzonego mężczyzny diament wielkości pięści, którego wszyscy poszukiwali przez cały film.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.dialup.zonnet.nl 06.05.02, 16:03 nie wiem czy najnudniejszy, ale na pewno najglupszy film to Scary movie, poza tym blaire Witch project rowniez bardzo mnie zmeczyl, nie wspomne o Save privte rian - wypad z kina !!! brrrrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.stacje.agora.pl 06.05.02, 18:17 To było az w 1982 r., ale pamiętam do dzis. Film był tak niezwykle nudny, że to uczucie nudy pozostało mi do dziś, chociaż fabuła wywietrzała mi z głowy całkiem. Jakis taki gangsterski był i miał byc śmieszny. Nosił tytuł „Spluwy i pestki” i był produkcji czechosłowackiej. Czy ktoś jeszcze ten film widział? i czy ktoś oprócz mnie pamięta jeszcze, jak nudne potrafiły być czechosłowackie filmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac jan Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.kabaty.2a.pl 06.05.02, 18:43 No niestety troche prawdy :"WLADCA PIERŚCIENIA" oczywiscie.Niestety to filmowy koszmar -czego dowodem "techniczne" oskary.I dzieki BOGU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.cvdnet.eu.org 07.05.02, 08:36 Bardzo przepraszam, ale za dobrą opinię o "Władcy pierścieni" gotów jestem oddać życie. Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn Re: najnudniejszy film jaki widzieliście 07.05.02, 18:38 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Bardzo przepraszam, ale za dobrą opinię o "Władcy pierścieni" gotów jestem > oddać życie. Wlasnie wracam z kina z Wladcy(ogladalam ten film po raz drugi) i nie moge powiedziec,ze ten film jest nudny.Mnie nadal wbijal w fotel i znow ani razu nie spojrzalam na zegarek.Jest to jeden z lepszych filmow ktore widzialam,a z pewnoscia jeden z lepszych filmow ostatnich lat.O Wladcy mozna powiedziec wiele rzeczy-ale ze jest nudny?Nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixie Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.tkb.pl / 212.33.84.* 06.05.02, 19:29 "Schyłek lata " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jami46 Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.chomiczowka.net.pl 06.05.02, 21:51 na pewno wszystkie,przynajmniej te, które widziałem, a widziałem ich z 10-12 chyba,filmy Zanussiego - co młodszym kinomanom mogę tylko przypomnieć, ze bodaj od drugiego lub trzeciego jego filmu, przypisano mu ksywkę Zanudzi, późniejsze filmy potwierdziły jej adekwatnośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: najnudniejszy film jaki widzieliście IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 00:16 Angielski pacjent- mam ten film w domu i podchodziłam do niego kilka razy i za każdym razem usypiałam, aż w końcu udało się. Obejrzałam, jak się człowiek trochę wciągnie to może być, ale dłużyzny niesamowite. Mam też książkę, swego czasu bardzo modna, ale tego było za wiele i tych nudziarstw nie strawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaskaaa Re: najnudniejszy? Shipping News!! IP: 203.29.65.* 07.05.02, 04:58 nie wiem czy do Polski juz dotarl, jesli tak to uwazajcie, na naszym seansie pol kina spalo a reszta wyszla przed koncem. Fatalny, nudny i to w najorszym wydaniu! W kazdym razie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gżdacz Wiedźmin IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 07.05.02, 09:17 Ja najbardziej wynudziłem się na Wiedźminie. Może nie bolałoby tak bardzo, gdybym nie wiązał z tym filmem chociaż śladowych nadzieji. Ostatni raz kręciłem się na Siekierezadzie [ciekawe kto z Was był na tym w kinie:)], ale Wiedźmin przeskoczył ją z dużym zapasem. Do tego dnia sądziłem, że w każdym filmie można znaleźć jakiś głębszy sens - tym razem okazało się, że ten film ma w zasadzie tylko drugie DNO. Odpowiedz Link Zgłoś