crashoverride24 09.09.04, 23:42 Na prawde super film i zaskakujace zakonczenie. Will Smith jest swietny. Warto obejrzec ten film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZawiedzionyPomidor Re: Ja, robot *** IP: *.ecard.pl 10.09.04, 10:26 Kolejny efekciarski film jednego aktora (bynajmniej nie robota SONnY) z fatalnie wkomponowanymi product placement* Audi, JVC, Convers i FedEx, szkoda kasy i czasu lepiej iść na rower... *= jedna z technik reklamy polegająca na umieszczeniu produktu w środku przekazu w taki sposób żeby przemawiał on do podświadomosci odbiorcy i zachęcał go do używania bez przekazywania oczywistej i otwartej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Ja, robot *** IP: 62.179.55.* 10.09.04, 17:11 Zwiastun sugeruje raczej, że to jakaś kolejna, wysokonakładowa totalna rozpierducha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiedziny Re: Ja, robot *** IP: 141.46.181.* 14.09.04, 12:18 wcale nie jest do bani. nie podobala mi sie sama konwencja tego filmu i caly czas mi sie wydawalo ze skads ja znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeo Porażka IP: 212.182.119.* 14.09.04, 17:15 Zapowiadał się nieźle ale tylko się zapowiadało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Ja, robot *** IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 14.09.04, 17:42 Uważam, że najlepiej w filmie zagrał Robot. Reszta postaci blada i nijaka. Mimo wszystko trochę pytań w głowie pozostaje. To pewnie wpływ książki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: Ja, robot *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:31 pmoss - to Twoja kolejna kompromitacja. Aż chciałoby się zaśpiewać piosenkę ze stadionów "ile ci dali? recenzent ile ci dali?" Dobrze wiesz, że to gniot dla gówniarzy nie zasługujący nawet na jedną gwiazdkę. Jest mi o tyle przykro, że generalnie lubię Twoje recenzje bo przeważnie są celne, błyskotliwe i często dowcipne. Ale od czasu do czasu masz wpadki. I to przeważnie dotyczy "superprodukcji"(terminator 3, teraz to)co wzbudza spore wątpliwości co do Twojej wiarygodności. Nie rób tak bo ludzie przestaną Cię szanować i ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zmora Re: Ja, robot *** IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 17:39 Siara, ja nie sprawdzilam, kto jest patronem medialnym tego "Robota", ale jesli Wyborcza, no to biedny pmoss nie moze leciec w kulki ze swoimi pracodawcami- w koncu nie jest recenzentem z wolnej stopy. tez go dosyc lubie, z recenzji wiem, ze isc nie warto, a gwiazdki olewam; w koncu masz cechy filmu wyliczone w tekscie- czytaj miedzy wierszami i sam sobie gwiazdki wystaw. nawet zabawne, jak zwodzenie cenzury na mini-skale... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: Ja, robot *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:14 Zmora, widocznie jesteś bestrzejsza ode mnie bo ja po przeczytaniu jego recenzji miałbym o tym filmie o wiele lepsze mniemanie niż po jego obejrzeniu (bo go ogladalem choc na szczescie nie w kinie;-) Odpowiedz Link Zgłoś