Dodaj do ulubionych

Ja, robot ***

09.09.04, 23:42
Na prawde super film i zaskakujace zakonczenie. Will Smith jest swietny.
Warto obejrzec ten film.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZawiedzionyPomidor Re: Ja, robot *** IP: *.ecard.pl 10.09.04, 10:26
      Kolejny efekciarski film jednego aktora (bynajmniej nie robota SONnY) z
      fatalnie wkomponowanymi product placement* Audi, JVC, Convers i FedEx, szkoda
      kasy i czasu lepiej iść na rower...

*= jedna z technik reklamy polegająca na umieszczeniu produktu w środku
      przekazu w taki sposób żeby przemawiał on do podświadomosci odbiorcy i zachęcał
      go do używania bez przekazywania oczywistej i otwartej reklamy.
    • Gość: pawlo Re: Ja, robot *** IP: 62.179.55.* 10.09.04, 17:11
      Zwiastun sugeruje raczej, że to jakaś kolejna, wysokonakładowa totalna
      rozpierducha
      • Gość: zwiedziny Re: Ja, robot *** IP: 141.46.181.* 14.09.04, 12:18
        wcale nie
        jest do bani. nie podobala mi sie sama konwencja tego filmu i caly czas mi sie
        wydawalo ze skads ja znam
    • Gość: zeo Porażka IP: 212.182.119.* 14.09.04, 17:15
      Zapowiadał się nieźle ale tylko się zapowiadało:(
    • Gość: wowo Re: Ja, robot *** IP: *.drw.zabki.net.pl / 62.233.204.* 14.09.04, 17:42
      Uważam, że najlepiej w filmie zagrał Robot. Reszta postaci blada i nijaka. Mimo
      wszystko trochę pytań w głowie pozostaje. To pewnie wpływ książki...
      • Gość: Siara Re: Ja, robot *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:31
        pmoss - to Twoja kolejna kompromitacja. Aż chciałoby się zaśpiewać piosenkę ze
        stadionów "ile ci dali? recenzent ile ci dali?" Dobrze wiesz, że to gniot dla
        gówniarzy nie zasługujący nawet na jedną gwiazdkę. Jest mi o tyle przykro, że
        generalnie lubię Twoje recenzje bo przeważnie są celne, błyskotliwe i często
        dowcipne. Ale od czasu do czasu masz wpadki. I to przeważnie
        dotyczy "superprodukcji"(terminator 3, teraz to)co wzbudza spore wątpliwości co
        do Twojej wiarygodności. Nie rób tak bo ludzie przestaną Cię szanować i ufać.
        • Gość: Zmora Re: Ja, robot *** IP: *.icpnet.pl 15.09.04, 17:39
          Siara, ja nie sprawdzilam, kto jest patronem medialnym tego "Robota", ale jesli
          Wyborcza, no to biedny pmoss nie moze leciec w kulki ze swoimi pracodawcami- w
          koncu nie jest recenzentem z wolnej stopy. tez go dosyc lubie, z recenzji wiem,
          ze isc nie warto, a gwiazdki olewam; w koncu masz cechy filmu wyliczone w
          tekscie- czytaj miedzy wierszami i sam sobie gwiazdki wystaw. nawet zabawne,
          jak zwodzenie cenzury na mini-skale... ;-)
          • Gość: Siara Re: Ja, robot *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:14
            Zmora, widocznie jesteś bestrzejsza ode mnie bo ja po przeczytaniu jego
            recenzji miałbym o tym filmie o wiele lepsze mniemanie niż po jego obejrzeniu
            (bo go ogladalem choc na szczescie nie w kinie;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka