patrynia10 15.02.15, 22:30 Gatunek muzyczny bije wszelkie rekordy oglądalności. W końcu ktoś się zainteresował i postanowił nagrać film. Moim zdaniem, naprawdę dobrze zapowiadający się film z fajną obsadą. Widzieliście zwiastun? Wybiera się ktoś? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winifredaa Re: Discopolo 16.02.15, 13:55 Ja jestem zaintrygowana! Bo jednak disco polo jest gatunkiem obecnie wyjątkowo krytykowanym... ale nie ukrywajmy, że jest to niesamowity fenomen kulturowy. Bardzo fajnie, że pojawił się film, który spojrzy na te zjawisko trochę pod innym kątem :D No i oczywiście, ten klimat lat 90-tych!! Chociaż trochę obawiam się czy nie wyjdzie z tego typowa polska komedyjka... No ale zobaczymy :D Odpowiedz Link Zgłoś
piesbezlap Re: Discopolo 17.02.15, 11:52 zwiastun oczywiście widziałam i wybieram się do kina :) jakoś nie obawiam się, że to będzie typowa polska komedyjka, bo wiem, że scenariusz napisał Mateusz Kościukiewicz (co prawda to aktor a nie scenarzysta), a on wydaje mi się, że raczej celuje w ambitniejsze kino. Obsada jest niezła, zdjęcia też mi się podobają, tamatyka w sam raz na komediowe kino :) ogólnie nastawiam się pozytywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancekabance123 Re: Discopolo 01.04.15, 14:36 byłam w pierwszy weekend i już nawet płytę mam:) a "Czekoladka" Ogrodnika rozbirzmiewa w moich uszach codziennie :D Odpowiedz Link Zgłoś