Gość: termometr IP: *.e-siedlce.pl 29.10.05, 21:44 a takie coś powstało... zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yess Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:34 A gdzie jest dokonywany pomiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qerfjk; Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:40 ale fajoskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termometr Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:22 a to wielka tajemnica :) no nie całkiem wschodnie Siedlce, wysokość 4metry czujnik nieosłonięty przed wiatrem ale będzie ewentualnie co poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan2 Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:31 Witam. To jest dobre...i dla wielu użyteczne.Dziękuję. A może by tak dni tygodnia po polsku...? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:25 Jeśli 4 metry to ja mam zupełnie inną temperaturę. Różnieca jedynie, że mój jest osłonięty z 2 strony i aktualnie pokazuje - 6 C . A tam jest w okolicach zera. Ale pogoda przewrotna jest. Oczywiście pomysł jak najbardziej super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:05 a tak patrząc na to termometr.siedlecki.pl/month.html to jakby wiosna szła a nie zima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:05 cieplina :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: termometr.siedlecki.pl 05.11.05, 18:32 Fajne to to , jakby sie jeszcze w pionie dalo zwiekszyc skale z dokladnoscia i prezentacje do 1 stopnia to juz wogole by bylo super :) Odpowiedz Link Zgłoś