Dodaj do ulubionych

termometr.siedlecki.pl

IP: *.e-siedlce.pl 29.10.05, 21:44
a takie coś powstało...
zapraszam
Obserwuj wątek
    • duffy_duck Re: termometr.siedlecki.pl 29.10.05, 23:30
      Fajne !!! Szacunek !
    • Gość: yess Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:34
      A gdzie jest dokonywany pomiar?
      • Gość: qerfjk; Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 08:40
        ale fajoskie
      • Gość: termometr Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 17:22
        a to wielka tajemnica :)
        no nie całkiem wschodnie Siedlce, wysokość 4metry
        czujnik nieosłonięty przed wiatrem ale będzie ewentualnie co poprawiać.
        • Gość: jan2 Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 18:31
          Witam. To jest dobre...i dla wielu użyteczne.Dziękuję. A może by tak dni
          tygodnia po polsku...? Pozdrawiam.
        • Gość: yess Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:25
          Jeśli 4 metry to ja mam zupełnie inną temperaturę. Różnieca jedynie, że mój
          jest osłonięty z 2 strony i aktualnie pokazuje - 6 C . A tam jest w okolicach
          zera. Ale pogoda przewrotna jest. Oczywiście pomysł jak najbardziej super.
          • Gość: jacek Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:05
            a tak patrząc na to
            termometr.siedlecki.pl/month.html
            to jakby wiosna szła a nie zima
            • Gość: :) Re: termometr.siedlecki.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:05
              cieplina :)
    • bambii Re: termometr.siedlecki.pl 05.11.05, 18:32
      Fajne to to , jakby sie jeszcze w pionie dalo zwiekszyc skale z dokladnoscia i
      prezentacje do 1 stopnia to juz wogole by bylo super :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka