Gość: . IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 13.09.04, 20:49 Baletwowy zawrót głowy Altmana - jest , ale co prezetuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Makeva Re: The Company IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:19 Ciekawy i ładny film. Dla tych, którzy rozumieją i czują taniec, reszta może się nudzić. Klasyczny Altman-minimalistyczny, surowy, naturalistyczny, dialogi skromne, obraz muzyka i ciało są tu najważniejsze. Dobrze się ogląda, polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: The Company IP: *.pgnig.pl 04.10.04, 15:20 Jak to możliwe, że po trzech tygodniach od premiery filmu nie mogę znaleźć w repertuarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwad Re: The Company IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.04, 09:46 Popieram, jak to możliwe?! Chciałbym obejrzeć we Wrocławiu i mam duży kłopot. Na dokładkę nie można się dowiedzieć kto jest dystrybutorem w Polsce i jakie ma plany co do tego tytułu. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwik Re: The Company 09.10.04, 13:42 ja tez nie moge znalezc kina w ktorym bylby ten film. I to w Warszawie. Przykro mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: The Company 10.10.04, 14:25 polskim dystrybutorem filmu jest Vision: www.vision.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyn Re: The Company IP: *.warynski.net / *.warynski.net 06.11.04, 11:04 Witam! Czy wiecie gdzie i kiedy można zobaczyć ten film ? - nie potrafie odszukać żadnych informacji w necie - pomóżcie - mój e-mail: zbyn@o2.pl ( piszę z gliwic ) dziękuje z góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: The Company IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 07.11.04, 17:17 to źle szukasz :) dzis o 20 leci w kinie Amok www.filmweb.pl - tam sa repertuary kin www.amok.gliwice.pl Odpowiedz Link Zgłoś