Dodaj do ulubionych

Najgorszy film wszechczasow to...

• Gość: henrylub Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.legnica.dialog.net.pl 15.08.01, 18:30
      Rację mają Ci którzy twierdzą że SAMI SWOI to najgorszy film wszechczasów.Na
      drugim powinien uplasować się serial Świat w/g Kiepskich.A to z tej przyczyny
      że polacy uwielbiają takie idiotyczne filmy po to by oderwać się od tej szarej
      i ponurej rzeczywistości.Szkoda tylko niodżałowanego śp.Bareji ,bo po
      czteroletnim okresie rządów "buzka" miałby wiele tematów do kręcenia. henry
      lubin.
    • olushka Re: Najgorszy film wszechczasow to... 15.08.01, 22:34
      Brazylijskie chały ,polskie i BB oraz coś w tym stylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Franek Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 195.136.3.* 16.08.01, 10:46
      Najgorszym filmem jest Listonosz lub Posłaniec z Kevinem Costnerem (oryginalny
      tytuł The Postman). Czegoś takiego dawno nie widziałem i nie do końca rozumiem
      jak to się stało, że zobaczyłem cały....
      • Gość: PiTER! Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.chello.pl 19.08.01, 15:55
        Nie wiem, czy czytałeś książkę, na której wzorowany jest ten film, bo książka
        jest świetna. Filmu nie oglądałem, bo mi się znudził po kilkunastu minutach (a
        byłem nastawiony bardzo entuzjastycznie). Ale jako najgorszy film na świecie to
        bym go nie podał, bo chociaż starał się poruszyć dość ciekawy problem. Wydaje
        mi się jednak, że bez książki trudno go dostrzec.
      • Gość: Pablo Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.inet.fi 28.08.01, 21:39
        Ja do końca nie wytrzmymałem i usnąłem.
        :)
    • Gość: sławek Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.bbnplanet.com 16.08.01, 12:04
      Według mnie nic nie pobije rekordu głupoty i nudziarstwa jakie zdarzyło mi się
      zobaczyć w filmie (chyba Altmana) "Doktor T i kobiety" z główną rolą Richarda
      Gere. Film reklamowany jako satyra na klasę wyższą w USA, został odebrany
      przeze mnie jako majaczenie zbikowanych ludzi, którzy od nadmiaru pieniędzy i
      czasu nie mają co ze sobą zrobić. I te pseudopsychologiczne wywody - "za mało
      miłości, za mało zainteresowania ze strony drugiej osoby" doprowadzające
      człowieka do szału po których nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
      • Gość: bebe Re: Najgorszy film -Moulin Rouge IP: 198.138.238.* 17.08.01, 20:34
        Nie idzcie, wyjatkowa chala. Wyszlismy z kina po 30 minutach, i bylismy trzecia
        wychodzaca para... Kidman, ktora wielka atorka nie jest, probuje grac parodie
        samej siebie, spiewac (RATUNKU! glos gorszy od Madonny) i ma strasznie
        przekrwione i strasznie niebieskie oczy. Niestety, reszta obsady jest duzo
        gorsza.
        Bebe
        • Gość: me Re: Najgorszy film -Moulin Rouge IP: *.proxy.aol.com 24.09.01, 18:02
          Gość portalu: bebe napisał(a):

&#62 Nie idzcie, wyjatkowa chala. Wyszlismy z kina po 30 minutach, i bylismy trzecia
          &#62
          &#62 wychodzaca para... Kidman, ktora wielka atorka nie jest, probuje grac parodie
          &#62 samej siebie, spiewac (RATUNKU! glos gorszy od Madonny) i ma strasznie
          &#62 przekrwione i strasznie niebieskie oczy. Niestety, reszta obsady jest duzo
          &#62 gorsza.
          &#62 Bebe

z ust mi to wyjelas,chociaz ostrzegalam na tym forum juz przy temacie MR
    • Gość: Mercer Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 192.168.2.* / *.wroclaw.top.pl 18.08.01, 17:06
      Z ostatnich to zdecydowanie "Ukryta prawda". Szkoda mi tam zwłaszcza Garyego
      Oldmana. A z polskich to ostatnio "Pieniądze to nie wszystko" Machulskiego.
      Totalna porażka.
      • Gość: xyz Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 22:28
        Najgorszy film wszechczasów to "Bitwa o Ziemię" z Travoltą. Takiego gniota to
        jeszcze nigdy w życiu nie widzialam. Jest jednak jedna dobra strona tego, że
        wybrałam się na ten film - teraz kiedy wychodzę z kina totalnie zdegustowana
        zawsze sobie mówię, że "Bitwa o Ziemię" była gorsza i od razu poprawia mi się
        humor.
        • Gość: szocik Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 212.191.72.* 20.08.01, 12:07
          wy chyba nie widzieliscie gangu olsena - jest tego z 20 czesci kazda nudna i
          glupia i na dodatek nasza madra tv polsat to puszcza dno totalne!błe!!
        • Gość: me Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.proxy.aol.com 24.09.01, 18:04
          Gość portalu: xyz napisał(a):

&#62 Najgorszy film wszechczasów to "Bitwa o Ziemię" z Travoltą. Takiego gniota to
          &#62 jeszcze nigdy w życiu nie widzialam. Jest jednak jedna dobra strona tego, że
          &#62 wybrałam się na ten film - teraz kiedy wychodzę z kina totalnie zdegustowana
          &#62 zawsze sobie mówię, że "Bitwa o Ziemię" była gorsza i od razu poprawia mi się
          &#62 humor.
          I tu tez sie zgodze chociaz widzialam jakies dwie minuty,zanim szlag mnie trafil.

• Gość: Domi Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.08.01, 12:08
      Dla mnie najwiekszym, wstrzasajacym i strasznym przezyciem byly dwa
      filmy: "Tanczac w ciemnosciach" oraz "Przelamujac fale" von Triera. dziwnym
      trafem sa to pozycje ulubione przez rozhisteryzowane panienki z kompleksami.
      No i dochodzi do tego "Szamanka" i wszystko co Gretkowska napisala.
      • Gość: kapiiik Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.pl 26.08.01, 21:25
        Gość portalu: Domi napisał(a):

&#62 Dla mnie najwiekszym, wstrzasajacym i strasznym przezyciem byly dwa
        &#62 filmy: "Tanczac w ciemnosciach" oraz "Przelamujac fale" von Triera. dziwnym
        &#62 trafem sa to pozycje ulubione przez rozhisteryzowane panienki z kompleksami.

Nie jestem rozhisteryzowana panienka, a wlasciwie to nawet jestem facetem a
        przelamujac fale bardzo mi sie podobal i uwazam go za jeden z lepszych filmow
        jakie mialem okazje ogladac.

• Gość: Arty Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.chello.pl 20.08.01, 14:08
      "Dzień Niepodległosci" i "Patriota". W obu znakomita obsada, ?wietne zdjecia, a cało?c nie do strawienia. Stanowczo Niemcy nie powinni brac się za filmy, w których scenariuszu pokazujš powiewajšcš flagę USA :))
    • Gość: kosmos Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 16:29
      Widzieliście "Oczy szeroko zamknięte"? A jeśli, tak to niech mi ktoś wytłumaczy
      o co tam chodzi, bo wszyscy, którzy obejrzeli ten film, i z którymi o nim
      gadałem, nie potrafili odpowiedzieć na podstawowe pytanie: "O co, qrwa,
      chodzi?".
      Do Panteonu Światowych SZmir zaliczam też : Kula , Kontakt , Dzień
      niepodległości , i wszystkie te holiłuckie napakowane patosem dziadostwa.
      Z polskich: wszystko co wchodzi ostatnio do kin.
      • Gość: paul Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.tucson1.az.home.com 20.08.01, 20:33
        Z polskich "Girl guide", z obcych" Runaway bride" z tym nudziarstwem J.Roberts
    • Gość: olga Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 14:03
      Niezniszczalny - Bruce Willis skopal calkowicie, jedynie Samuel L. Jacskon
      trzymal poziom, ale to i tak nic nie pomoglo, dno calkowite
    • Gość: SWAT Hannibal - ''nuff said. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 20:36
      A jesli nakreca "Red Dragon", to on zdobedzie palme - zwlaszcza w porownaniu z
      najlepszym filmem w historii kina, Manhunterem...
    • Gość: repo Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 194.181.245.* 22.08.01, 07:41
      Gość portalu: xxx napisał(a):

&#62 Nie chodzi mi o oczywistosci (Akademia Policyjna 38 czy dziela Eda Wooda), ale
      &#62 o cos co byc winno dobre, a nie jest.

przeczytałem cały temat i widzę że conajmniej 50% osób nie zrozumiało powyższego
      zdania... no ludzie co wy tu gadacie Powe Rangers albo Świat Według Kiepskich
      miałybyć dobrymi produkcjami? To jak miałyby wyglądać!!!???
      • Gość: xxx Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.chello.pl 19.09.01, 16:33
        Gość portalu: repo napisał(a):

&#62 Gość portalu: xxx napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 Nie chodzi mi o oczywistosci (Akademia Policyjna 38 czy dziela Eda Wooda),
        &#62 ale
        &#62 &#62 o cos co byc winno dobre, a nie jest.
        &#62
        &#62 przeczytałem cały temat i widzę że conajmniej 50% osób nie zrozumiało powyższeg
        &#62 o
        &#62 zdania... no ludzie co wy tu gadacie Powe Rangers albo Świat Według Kiepskich
        &#62 miałybyć dobrymi produkcjami? To jak miałyby wyglądać!!!???

Dzieki! juz myslalam, ze sie nie wyrazilam w temacie wystarczajaco jasno! :)

• Gość: wybierek Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.08.01, 14:14
      hmm, fajny temat.
      polecam www.razzies.com, czyli oficjalna strone Zlotej Maliny. w zeszlym
      roku "zwyciezyl" film Bitwa o Ziemie z Johnem Travolta w roli 3-metrowego
      kosmity. i trudno sie z tym wyborem nie zgodzic.
      z ostatnio widzianych moga o to trofeum walczyc: wedding planner, the mexican,
      anniversary party (tego w polskich kinach jeszcze nie ma), oczywiscie
      smiertelnie nudny blair witch project, life z eddiem murphy
      a najgorszy kiedykolwiek?
      jejku - nie umiem dokonywac takich wyborow.
      • Gość: ksenia Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 08:51
        13posterunek,jest niestrawny, przy tym rola Pazury polega na całkowitym
        błaznowaniu.
        • Gość: Aga Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 217.11.133.* 24.08.01, 10:39
          Po pierwsze : The Blair Witch Project.Przez dwa dni po wyjsciu z kina bylo mi
          niedobrze.
          Po drugi fantastyczny film : Pearl Harbor. Mozna umrzeć z nudy. Od dawna nie
          miałam takiej ochoty na to, zeby wyjść z kina przed końcem filmu (jestem dość
          cierpliwa). od poczatku wiadomo jak się skończy. Fabuła bardzo zbliżona do
          telenoweli brazylijskiej (taka mądra i skomplikowana). No i efekty specjalne.
          Moze i robiły by wrażenie, ale po godzinie bezsensownej strzelaniny ( bomby
          ogień i tonący marynarze) można mieć tego serdecznie dość. Po prostu
          beznadzieja!

• Gość: Jarek_B Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.chello.pl 26.08.01, 22:34
          Ale trzeba być Cezarym Pazurą, żeby tak błaznować! Mało kto tak umie!
    • Gość: odys Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.08.01, 00:41
      Ostatnio wybralem sie do kina na film "Stary gdzie moja bryka" i co?
      I po prostu takiej chaly dawno nie widzialem...z dala ludzie od tego filmu...a
      mial byc w stylu American pie czy Ostra jazda:(
      Zamiast zdrowego smiechu-usmiech politowania dla tego
      debilnego"dzielka"...zalosny film po stokroc!
      Uciekajcie jak uslyszycie tytul Adrenalina-toz to filmowy koszmar brrrr!!!!
    • shivo Re: Najgorszy film wszechczasow to... 26.08.01, 14:46
      Polski- "Reich", "6 dni strusia"
      Zagr- "Kamasutra","Tomb Raider"
      • Gość: vercotti Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.net.hinet.hr 26.08.01, 23:33
        (Z ostatnio obejrzanych oczywiście)
        Dracula 2000 - potworność
        Scary Movie 2 - ohyda i kretynizm, choć muszę przyznać, że zabawny momentami...
        • Gość: Rita Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.*.*.* 27.08.01, 16:17
          Gość portalu: vercotti napisał(a):

&#62 (Z ostatnio obejrzanych oczywiście)
          &#62 Dracula 2000 - potworność
          &#62 Scary Movie 2 - ohyda i kretynizm, choć muszę
          przyznać, że zabawny momentami...
          &#62
          Jak ktos nie lubi hororu to okropnosc, uwazam ze dracula
          2000 byl calkiem niezly
          Okropnośc i knot to "Oszukac przeznaczenie" sf
          najgorszy jaki wydzialam.
    • Gość: Wiktor Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.stok.bial.pl 27.08.01, 22:47
      Blair witch project II
    • Gość: Robal Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 157.25.200.* 29.08.01, 08:44
      Między piekłem a niebem. Ohyzda!
    • Gość: Ginny Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.net.bialystok.pl 29.08.01, 10:43
      A dla mnie najgorszy film w całym 18-letnim życiu to "w pustyni i w puszczy"-
      ta nowa wersja. Ludzie, to był taki gniot, że nie do opisania. I ten nieco
      gejowaty Staś na dokładkę. Tylko Nel jakoś sie broniła. A np. taki "pearl
      Harbor" to ,owszem, kicz, ale całkiem obrazowy, tak samo " Titanic".
      • Gość: ziom Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.telia.com 02.09.01, 13:21
        Dla mnie to "Spawn". Choc jestem wytrzymala na rozmaity belkot kinowy, tu po
        niecalej godzinie wybieglam z krzykiem z kina. To bylo nieludzkie!
        • Gość: znany Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 12:02
          zdecydowanie striptiz(ach ta Demi)....,a z polskich-to skłaniał bym się w
          strone ostatnich filmów Pasikowskiego(niech sobie da spokój....)
      • Gość: sylwia_c Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 10:16
        adres: Gimnzjum29@interia.pl

po pierwsze:Staś z "w pustynii w puszczy" wcale nie jest gejowaty. Znam
        chłopaka i mogę Ci powiedzieć, że jest świetny(i w filmie i w tańcu).
        Po drugie najgorsze filmy jakie kiedy kolwiek widziałam to tandety z damskim
        bokserem van Damem. Chała totalna.
    • Gość: Tom Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: 213.77.14.* 30.08.01, 08:50
      wszystkie filmy z lat dziewięćdziesiątych i dwutysięcznych z udziałem:
      Lindy, Zamachowskiego, Malajkata, Zborowskiego, Kowalewskiego (w "Ogniem..."
      przypominał bardziej Krzysia Krawczyka niż Zagłobę), Kondrata, Jandy, Gajosa,
      Olbrychskiego itd.
    • Gość: JN Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.legnica.dialog.net.pl 30.08.01, 23:30
      Bez dwóch zdań "Szamanka" Żuławskiego a Lindą i Petry. Mały włos a porzygałbym
      się w kinie!!!!!!
    • Gość: pil BRATERSTWO WILKÓW IP: 193.0.117.* 06.09.01, 17:32
      Nędza niewiarygodna!
    • murphy Re: Najgorszy film wszechczasow to... 08.09.01, 10:59
      Kiedyś, jeszcze w szkole podstawowej, zabrali nas nauczyciele do kina na
      węgierski musical "Król Stefan". Wszyscy (włącznie z nauczycielami)opuśiciliśmy
      kino dużo przed końcem tego żałosnego widowiska.
    • Gość: peterkey Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 21:18
      ostatnia UPADLA TWORCZOSC WLADKA PASIKOWSKIEGO!
      od Psuf powinni zabronic mu krecenia,
      wstyd nawet wymieniac te pseudo filmy,

P
    • Gość: Peter Pasikowski MOVIES IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 21:20
      ostatnie wszystkie jego filmy lapia sie w pierwszej dziesiatce superknotow!!!
      • Gość: emir Re: Pasikowski MOVIES IP: *.mis.prserv.net 30.09.01, 03:15
        Gość portalu: Peter napisał(a):

&#62 ostatnie wszystkie jego filmy lapia sie w pierwszej dziesiatce superknotow!!!

Ale "Kroll" i "Psy" - naprawde niezle!
    • Gość: Mary Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 17:26
      jak już ktoś trafnie określił- ABSOLUTNIE WSZYSTKIE FILMY NADAWANE PRZEZ TV
      POLSAT!!!!!!!!!! ISTNY SYF I MALARIA!!!!!!! KIŁA I MOGIŁA!!!!!!!!
    • Gość: kojo Re: Najgorszy film wszechczasow to... IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 23:17
      "Zagubiona autostrada" - nienawidzę przeintelektualizowanych filmów, w których
      chodzi tylko o to, żeby o nic nie chodziło...masakra.
      "Blair Witch Project" - śmiertelnie nudny!
      "Dowód życia" - wielka pomyłka Russela Crowe.

A najlepsze???
      "Pogrzeb" Ferrary z Ch. Walken i Benicio Del Toro
      "Niebezpieczne związki" Powalająca na kolana rola Malkovicha
      "Przekęt" Ja po prostu uwielbiam Ritchiego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka