voytekkl 06.05.02, 23:50 czyli jak zrobić sprawne kino mieszając konwencję. Bardzo przyjemnie się ogląda, na pewno ma to coś czego nigdy nie będą miały filmy made in usa Czy ktoś z was widział ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yola Re: Braterstwo wilków IP: *.sosnowiec.pik / 192.168.1.* 07.05.02, 10:26 tak oglądałam w kinie po prostu super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Braterstwo wilków IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.05.02, 13:01 Zgadzam się było rewela!!!. Czytałem wiele krytycznych wypowiedzi, często uzasadnionych, ale i tak nie przeszkodziło mi się świetnie bawić na tym filmie. Francuskie kino akcji ma to coś. Tempo, efekty, a jednocześnie europejski posmak i klasę. Polecam również Vidocq!! Teraz czekam na Belfegor-Upiór z Luwru z piękną Sophie M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars700 Re: Braterstwo wilków IP: *.sgh.waw.pl 07.05.02, 13:34 Zgadzam się. Film jest dobry , ale bez walk karate byłby jeszcze lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Braterstwo wilków IP: *.abo.wanadoo.fr 08.05.02, 00:01 Gość portalu: mars700 napisał(a): > Zgadzam się. Film jest dobry , ale bez walk karate byłby jeszcze lepszy. Tak z pewnoscia gdyby nie bylo walk w stylu Matrix , film bardzo by zyskal na tym.Co do Belfegora - serdecznie go wszystkim odradzam ,film bardzo slaby!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Braterstwo wilków IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 09:34 Widziałeś Belfegora? No jak? Dlaczego słaby? Napisz parę zdań> POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Braterstwo wilków IP: *.abo.wanadoo.fr 08.05.02, 13:16 Tak dane mi bylo zobaczyc ten film:Belfegor na DVD.Jest to slabiutki film ,wysmiany przez krytyke i zlekcewazony przez publicznosc.Europejczycy nie potrafia robic dobrych filmow w tym gatunku(znowu kwestia kasy?)Efekty specjalne takie sobie i sama historia glupiutka.Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Braterstwo wilków IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 14:11 To szkoda, że jest słaby. Napisz chociaż o co tam chodzi. Liczyłem, że znowu będzie coś ciekawego i stylowego. Ale nie mogę się zgodzić z tezą, że europejczycy nie umieją robić dobrych filmów sensacyjnych i kina akcji. Choćby omawiane Braterstwo Wilków, że o Nikicie Luca Bessona nie wspomnę. Kasa na efekty specjalne też już się pojawiła np, Piąty Element jest filmem europejskim, a na brak efektów w ameykańskim stylu nie można narzekać. Z innymi jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Braterstwo wilków IP: *.abo.wanadoo.fr 09.05.02, 19:47 Gość portalu: Turek napisał(a): > > To szkoda, że jest słaby. Napisz chociaż o co tam chodzi. > Liczyłem, że znowu będzie coś ciekawego i stylowego. Ale nie mogę się zgodzić > z tezą, że europejczycy nie umieją robić dobrych filmów sensacyjnych i kina > akcji. Choćby omawiane Braterstwo Wilków, że o Nikicie Luca Bessona nie > wspomnę. Kasa na efekty specjalne też już się pojawiła np, Piąty Element jest > filmem europejskim, a na brak efektów w ameykańskim stylu nie można narzekać. Z > > innymi jest podobnie. Z tego co sobie przypominam a propos fabuly: piekna Sophie Marceau jest nawiedzona przez ducha mumii z Luwru.I do tego jest romans ww Sophie z kolega . Akcja rozgrywa sie w Luwrze i w Paryzu.Efekty takie sobie.Duzo ludzi chwalilo muzyke do tego filmu.Jesli lubisz filmy tego typu polecam: From Hell Odpowiedz Link Zgłoś
pablo79 Re: Braterstwo wilków 08.05.02, 00:04 Gość portalu: mars700 napisał(a): > Zgadzam się. Film jest dobry , ale bez walk karate byłby jeszcze lepszy. Zgadzam sie. Efekty specjalne tez nie byly zbyt udane. Ale poza tym dobre kino rozrywkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
voytekkl Re: Braterstwo wilków 07.05.02, 23:48 Vidocq`a już widziałem, jak dla mnie był troszkę przesmakowany; myślę o stronie wizualnej, czyli tym co miało powalać. Mnie chyba jednak troszkę drażniło, sama efetowna strona wizualn a+Depardieu chyba jednak nie wystarczą do utrzymania filmu, generalnie jednak cool. Natomiast jednak wolę filmy oscylujące jednak troszkę w inną stronę np. Smieszność P.Laconta. Belfegor-Upiór z Luwru z piękną Sophie M. brzmi dla mnie obco, napiszcie proszę kilka słów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Braterstwo wilków IP: *.bmj.net.pl 08.05.02, 21:04 film naprawdę fantastyczny!!!! słyszałam też że Universal chce zrobić amerykańską wersję filmu dla amerykańskiej publiczności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Braterstwo wilków IP: *.conex.net.pl 16.05.02, 00:37 równie ładne, co idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś