Dodaj do ulubionych

AMERICAN BEAUTY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:56
~ Podobał Wam się film ?
~ Co sądzicie ?
~ A jak obsada aktorska ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Venus Re: AMERICAN BEAUTY IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 10.01.05, 22:53
      Mi sie podobal, obsada tez.

spacey dobrze zagral swoja role.
      reszta zreszta tez.
      v.
    • Gość: jaija Re: AMERICAN BEAUTY IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.05, 23:22
      Nie robię tego, żeby sobie pokrytykować, ale żeby odpowiedzieć szczerze na
      pytanie zadane przez Ciekawą. Nie podobał mi się film. Z założenia miał być
      zjadliwym obnażeniem amerykańskich patologii rodzinnych i społecznych, ale,
      moim zdaniem, ukazane to było również w bardzo amerykański sposób, którego nie
      lubię - histeria, granie na najcieńszych strunach, itp. Jedynie Kevin Spacey
      był ok - ale on zawsze jest:) nieważne, w jakim filmie występuje, to świetny
      aktor.
      Ciekawa - większość ludzi lubi ten film, żeby więc się przekonać, co o nim
      sądzić, sama musisz go obejrzeć. Powyższa wypowiedź to tylko moja opinia.
      Pozdrawiam.
    • Gość: endorfina Re: AMERICAN BEAUTY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:16
      ~~podobał się; ale 'coś' mi trochę nie grało (świetna scena z fruwającą reklamówką)
      ~~co do obsady: OK, chociaż nie lubię Kevina - dobry z niego aktor.. tylko ten
      ciągły grymas samozadowolenia na jego twarzy :-/ (w "Życiu za życie" i "Siedem"
      też zresztą obecny..)
    • Gość: P.S.J. Re: AMERICAN BEAUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:02
      No cóż... nie był to film głupi czy wyłącznie rozrywkowy, ale... niestety dość
      nudny, co zabija nawet najlepszą fabułę czy najb. błyskotliwy scenariusz...

Co do obsady... Spacey gra 1-sze skrzypce, więc o reszcie ciężko coś powiedzieć,
      bo choćby grali z zaangażowaniem aktorów serialu "Klan", to i tak nie byłoby
      różnicy - po prostu ich role (w znaczeniu postaci, jakie mają odgrywać) sa dość
      nieciekawe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka