Gość: Krychas IP: *.dialup.telenergo.pl 14.01.05, 21:31 Znając poprzednie części Blade'a pewne jest to że ta będzie równie odjechana jak pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dracul he he Dobrze dobrze, tylko szybko!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.05, 21:53 a potem 4 i 5 ech fajnie by było....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade :D Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:33 Wszystkie czesci Blade'a byly zajebiste wiec ta tez powinna byc zajebista!! mam nadzieje ze benidze jeszcze kilkaset czesci:P ten film jest poprostu wyjechany na maxa :D wysztkich zachecam do ojejzenia :D POZDRO :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assamita Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:15 Ja też bardzo lubie Blade. Ale ta część wg mnie jest najsłabsza z wszystkich. Fajna jest ale najsłabsza. To oczywiście moje osobiste zdanie i nikomu nie chcę go narzucać. Fajny, szybki dynamiczny, fajna muzyka i wogóle. Ale wg mnie najsłabszy. Jednak zachęcam wszystkich maniaków do kina. Nie powinni sie zawieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drożdżu Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:59 Film totalnie słaby i nieporónywalny do poprzednich części.Strasznie płytka fabuła i słaba akcja.Baaaardzo sie rozczarowałem po jego obejrzeniu.Nie dość że okazuje się ,że wampira moze pokonać zwykły człowiek to denerwujące hasełka jedenego z "pomocników" Blade'a strasznie irytują.NIe wiem jak można było nakręcić tak słaby film i zepsuć naprawde dobre wrażenie po poprzednich częściach. Odpowiedz Link Zgłoś
hunter13 Re: Blade: Mroczna Trójca 01.02.05, 15:43 niektórzy mówią ,że film jest do bani. ja mówi jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bas Zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:26 Mialem nieprzyjemnosc ogladac ten film a co gorsze zaprosilem do kina laske. PO rewelacyjnej czesci pierwszej, slabszej drugiej 3 to dno. Mam wrazenie jakby pan John Wo maczal palce w scenariuszu, bo takiego natezenia ciosow karate i gownianych poisigow to nie bylo chyba nawet w Nieuchwytnym celu. Ubranko Blade'a wyglada jakby bylo kupione w lumpeksie, stare zmechacone spodnie rox. Watki humorystyczne w wykonaniu typa znanego z Van Vilder tez nie sa zbyt smieszne chodz przyznam za zanosilem sie smiechem w scenie ze szpiclem :) Film na raz, po koncowce poczulem ulge. Nie polecam mimo tego ze jest fajnie nakrecony z dobrym podkladem muzycznym. Chodz pewno ci co beda chcieli zobaczyc film i tak zaobacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bas Re: Zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:30 Aha zapomnialem dodac jak Whistler z dworurki rozwala caly odzial ESU HAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Blade: Mroczna Trójca 02.02.05, 18:07 Kolejny film, w którym warta uwagi jest jedynie odtwórczyni głównej roli żeńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberboost Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:05 Oglądałem filmy.Jest fajny choć w czasami akcja zwalnia.Ale ok!!!!! Trzeba obejrzeć.polecam Odpowiedz Link Zgłoś