Dodaj do ulubionych

Blade: Mroczna Trójca

IP: *.dialup.telenergo.pl 14.01.05, 21:31
Znając poprzednie części Blade'a pewne jest to że ta będzie równie odjechana
jak pozostałe
Obserwuj wątek
    • Gość: dracul he he Dobrze dobrze, tylko szybko!!!!! IP: *.chello.pl 24.01.05, 21:53
      a potem 4 i 5 ech fajnie by było.......
    • Gość: Blade :D Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:33
      Wszystkie czesci Blade'a byly zajebiste wiec ta tez powinna byc zajebista!! mam
      nadzieje ze benidze jeszcze kilkaset czesci:P ten film jest poprostu wyjechany
      na maxa :D wysztkich zachecam do ojejzenia :D POZDRO :D
      • Gość: Assamita Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:15
        Ja też bardzo lubie Blade. Ale ta część wg mnie jest najsłabsza z wszystkich.
        Fajna jest ale najsłabsza. To oczywiście moje osobiste zdanie i nikomu nie chcę
        go narzucać. Fajny, szybki dynamiczny, fajna muzyka i wogóle. Ale wg mnie
        najsłabszy. Jednak zachęcam wszystkich maniaków do kina. Nie powinni sie
        zawieść.
    • Gość: Drożdżu Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:59
      Film totalnie słaby i nieporónywalny do poprzednich części.Strasznie płytka
      fabuła i słaba akcja.Baaaardzo sie rozczarowałem po jego obejrzeniu.Nie dość że
      okazuje się ,że wampira moze pokonać zwykły człowiek to denerwujące hasełka
      jedenego z "pomocników" Blade'a strasznie irytują.NIe wiem jak można było
      nakręcić tak słaby film i zepsuć naprawde dobre wrażenie po poprzednich
      częściach.
    • hunter13 Re: Blade: Mroczna Trójca 01.02.05, 15:43
      niektórzy mówią ,że film jest do bani. ja mówi jest super
    • Gość: Bas Zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:26
      Mialem nieprzyjemnosc ogladac ten film a co gorsze zaprosilem do kina laske. PO
      rewelacyjnej czesci pierwszej, slabszej drugiej 3 to dno. Mam wrazenie jakby
      pan John Wo maczal palce w scenariuszu, bo takiego natezenia ciosow karate i
      gownianych poisigow to nie bylo chyba nawet w Nieuchwytnym celu. Ubranko
      Blade'a wyglada jakby bylo kupione w lumpeksie, stare zmechacone spodnie rox.
      Watki humorystyczne w wykonaniu typa znanego z Van Vilder tez nie sa zbyt
      smieszne chodz przyznam za zanosilem sie smiechem w scenie ze szpiclem :) Film
      na raz, po koncowce poczulem ulge. Nie polecam mimo tego ze jest fajnie
      nakrecony z dobrym podkladem muzycznym. Chodz pewno ci co beda chcieli zobaczyc
      film i tak zaobacza.
      • Gość: Bas Re: Zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:30
        Aha zapomnialem dodac jak Whistler z dworurki rozwala caly odzial ESU HAHAHAHAH
    • ignatz Re: Blade: Mroczna Trójca 02.02.05, 18:07
      Kolejny film, w którym warta uwagi jest jedynie odtwórczyni głównej roli żeńskiej.
    • Gość: cyberboost Re: Blade: Mroczna Trójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:05
      Oglądałem filmy.Jest fajny choć w czasami akcja zwalnia.Ale ok!!!!!
      Trzeba obejrzeć.polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka