Gość: marly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:04 według mnie najlepsza aktorka współczesnego kina....nie było lepszej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aszar.kari Re: Meryl Streep 31.01.05, 21:04 Gość portalu: marly napisał(a): > według mnie najlepsza aktorka współczesnego kina....nie było lepszej Gdyby nie to, ze jest na swiecie Emma Thompson, to pewnie moznaby sie zgodzic :) No i Judy Dench wciaz zyje... Zeby nie wspomniec Kathy Bates, Kate Winslet, Laura Linney, Susan Sarandon...eh... Ciezko bedzie z ta "naj"! Aszar Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: Meryl Streep 31.01.05, 21:38 czy ja wiem? lubie jej stare kreacje /szczegolnie w manhattan/ ale w 'gadzinach' dala popis gownianego psychologizowania /ale ja nie znosze tego badziewnego filmu tak wogle ;]/ co zepsulo mi radosc z perfekcyjnej roli w 'adaptacji' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Meryl Streep IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 01.02.05, 11:40 A ja ją uwielbiam przede wszystkim za "Co się wydarzyło w Madison County". Odpowiedz Link Zgłoś