Dodaj do ulubionych

The Interpreter

IP: *.przyszowice.pl / 83.17.136.* 12.02.05, 19:22
Mysle, że z taka obsadą i takim reżyserem film może byc nie inny jak tylko
REWELACYJNY!!! Wybieram sie na niego do kina z pewnością !! Pozdrawiam !!
Obserwuj wątek
    • Gość: trustno1 Re: The Interpreter IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 20:14
      na kilka dni przed zemsta sithow ty chcesz sobie zasmiecac leb jakimis bzdurami
      z kidman? zabawna jestes.
    • Gość: kochamNicole link do zapowiedzi filmowej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 02:05
      www.moviecentre.net/upcomingmovies/trailer/209.php
      ..ponizej trzeba wybrac jakosc filmu
      Pozdrawiam
    • Gość: kościkowa tłumaczka IP: 62.93.45.* 05.04.05, 14:24
      czekam, czekam, od końca marca w zasadzie nie ma nic dobrego w kinch, mam
      nadziejęże ten film przerwie zła passe!
      • anmit.gazeta.pl Re: tłumaczka 16.04.05, 10:19
        Beznadziejny ameryknski shitowy film....z happy endem. Nie polecam!
    • Gość: TOLO Re: The Interpreter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:30
      Wczoraj wieczorem miałem możliwość obejrzeć film. Szczerze mówiąc nie zaskoczył
      mnie w jakiś szczególny sposób. Gra aktorska faktyczne na wysoim poziomie, ale w
      końcu po takiej obsadzie można się tego spodziewać. Zdjęcia naprawdę dobre, ale
      tego też po filmach amerykańskich na pewnym poziomie można się spodziewać.
      Myślę, że sam scenariusz jest jednak dosyć banalny. Akcja jest przewidywalna w
      100% przez co film niczym nie zaskakuje, no może tylko tym, że na zakończenie
      dwoje głónych bohaterów nie zostaje razem na wieki ...
      Podsumowując, jeśli nie ma lepszego zajecia to można pójśc do kina ale nie
      spodziewać się niczego nadzwyczajnego. "Pasów" nie trzeba zapinać ... :-)
    • Gość: wielgiciel nicole Re: The Interpreter IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 08:33
      sześć a nie trzy gwaiazdki. I nie od 18 lat. Nicole jak bajka. Film - rewelacja.
    • Gość: Sławk Kraków Re: The Interpreter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 21:54
      Banalna kicha !!! Już nie tak szkoda 16 zł za bilet ale szkoda 130 min nudów
      które można było spozytkowac inaczej.Zdecydowanie nie polecam. W skali 1/6
      jedynie 2.
    • bryt.bryt The Interpreter = Recenzent? 21.04.05, 02:00
      Film jest mniej skomplikowany niz wydaje sie recenzentowi. Prawdopodobnie
      piszac swoj tekst byl zmeczony i jego mysli krazyly gdzie indziej. Swiadcza o
      tym na przyklad "eskadry helikopterow", ktore recenzent gdzies blyskotliwie
      zauwazyl. Zauwazyl tez ... ale po co to pisac? Moge tylko zasugerowac, ze nie
      ma sensu sie czepiac, jesli nie ma czego sie czepiac.
      • effa Re: The Interpreter = Recenzent? 22.04.05, 08:31

ile szczęścia, że nie przeczytałam 'recenzji' pana MOSS przed zobaczeniem
        filmu...doprawdy, czy napisanie 'mieli podobne doświadczenia' zamiast 'łączy
        jedynie fakt, że stracili swoich najbliższych (on - żonę w wypadku
        samochodowym, ona - rodzinę w Matobo)' to kłopot? nawet jesli jest to oczywiste
        to sie domylić co ich łączyło a nie przeczytać to otwartym tekstem...no i chyba
        faktycznie, dla Pana MOSS film jest zbyt skomplikowany i pogmatwany, jeśli nie
        zauwazyl, że poruszanie sie po biurach ONZ wcale nie bylo takie łatwe a i
        dostęp do pewnego pokoju nie był dla każdego...
        a poza tym, Sean Penn i świetne zdjęcia ale w końcu Darius Khondji to klasa.
        pzdr
        E
        • Gość: camaro The Interpreter IP: 82.177.10.* 22.04.05, 14:21
          KATASTROFA!
          Stanowczo odradzam.
          Drewno na maksa. Fabuła plastikowa.
          Już dawno nie straciłem tak głupio 17 zł...
          • sliwkaa Re: The Interpreter 25.04.05, 16:42
            rowniez odradzam !!

przekombinowany, nudny, za długi ...

Plusy: kika fajnych scen + Nicole Kidman wyglada zjawiskowo ;-)
    • Gość: wielbicielnicole Re: The Interpreter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:43
      rewelacyjny film. piękna Nicole. Trzymający w napięciu ale również dramat
      • ivek Re: The Interpreter 30.05.05, 17:16
        dwa wnioski z filmu można wyciągnąć

1. ten tom cruise to gupek (nawet nie głupek tylko właśnie gupek), że z nią nie
        jest.
        2. jak się jest utalentowanym to można pięknie sfotografować NYC.

aj.
    • Gość: hellk trzy z minusem. IP: *.echostar.pl 03.05.05, 17:10
      (w skali od 0 do 6). Zemsta Sithów faktycznie może być lepsza;)
    • Gość: Magda Re: The Interpreter IP: *.toya.net.pl 02.06.05, 18:39
      Dobre zdjęcia, fajne wnetrza, no ładniutka Nicole w kolejnej odsłonie. Ale to
      by było na tyle.Scenariusz do bani, naciagany i flakowaty,za to opakowany w
      amerykanski blichtr i profesjonalizm, wlsciwie nie niesie zadnego rozwiazania
      ani przesłania. Film jakich pełno.
      • Gość: a Re: The Interpreter IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 05.06.05, 03:20

"profesjonalizm" to, jak mi sie wydawalo, pozytywna cecha...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka