Dodaj do ulubionych

Fallen Art-Bagiński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:50
Polecam....filmik o 1000000 razy lepszy od katedry a nominacji nie dostał...wiem wiem katedra dostała za efekty, ale mimo to polecam...mozna sie usmiac....
Obserwuj wątek
    • Gość: bo Re: Fallen Art-Bagiński IP: *.dialup.nuria.telefonica-data.net 17.02.05, 23:34
      No co do usmiania sie to nie wiem.Swietny filmik ale poczucie humoru raczej
      bardzo czarne.Zrobiony swietnie-super animacja i swietny pomysl-temat.
      Baginski to KLASA!!
      Tez polecam.
      • Gość: Justynka Re: Fallen Art-Bagiński IP: 217.153.179.* 18.02.05, 01:09
        A gdzie to można zobaczyć???
      • Gość: crangon Re: Fallen Art-Bagiński IP: *.jpk.pl / *.rotmanka.jpk.pl 18.02.05, 03:17
        z tym śmianie się to chyba przesada albo ktoś po prostu nie bardzo zrozumiał
        sam filmik. to w istocie raczej czarny humor, wręcz smolisty. zrobiony
        świetnie, a pomysł mnie osobiście powalił niemal na kolana. KLASA to nawet mało
        powiedziane :) jak najbardziej warto zobaczyć! :)

interesuje mnie tylko.. muzyka, która leci na sam koniec filmiku - z jakiego
        kręgu kulturowego pochądzą te nutki? nieśmiało strzelam: klimat żydowski? jakoś
        tak mi się skojarzyło..
        • Gość: Kropeczka Re: Fallen Art-Bagiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:45
          Tematyk filmu to chyba jest zrozumiała dla wszystkich...chodzi o sama realizacje tematu...nie smianie sie z tego co sie tam dzieje, a z samego pomysłu, postaci....muzyka swietna o3wiscie... a jezli połaczyc wszystko to o3wiscie układanka składa sie w jedna całosc...NAPRAWDE WART...
        • magdalenab1979 Re: Fallen Art-Bagiński 19.02.05, 16:27
          film bardzo podobał mi sie od strony technicznej. ale to co poczułam po
          obejrzeniu... było mi jakoś tak... polecam choćby ze względu na wyrobienie
          sobie własnego zdania. katedra dawała nadzieję znalezienie sensu, ale to...
          zastanawiam sie tylko czy takie odczucia miał budzić? zobaczyć wqarto
    • Gość: Kropeczka Re: Fallen Art-Bagiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 08:58
      Polecam zajrzec na:

www.fallen-art.com/pl/
      Pozdrawiam
      • devote Re: Fallen Art-Bagiński 20.02.05, 21:47
        niedlugo nie potrzeba bedzie aktorow
        producenci zrobia sobie sami bochatera jakiego beda chcieli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka