Dodaj do ulubionych

Najbardziej przeceniani aktorzy

IP: 62.233.183.* 28.06.02, 13:53
Tom Hanks brrr.....
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 157.25.121.* 28.06.02, 13:59
      Może. Choć Tom jest dobry. Brat Pitt jest przeceniany choć miał parę dobrych
      ról. Moim zdaniem Stalone to porażka.
      • aric Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 28.06.02, 14:26
        Tak można by powiedzieć, że aktorstwo panów takich jak Stalone czy Szwarcuś
        jest dość mizerne. Jednak w ich przypadku aktorstwo jesz prawie nie potrzebne.
        Ja uważam, że bracia Baldwin sieją popelinę. Może czasami poza Aleciem.
        Odpuściłbym też ostatnią z ról Adama w Łowcach wampirów bo lubię ten film.
        • Gość: marta Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.ny325.east.verizon.net 29.06.02, 17:27
          przychylam sie do twierdzenia, że Tom Hanks.... nie twierdzę, że jest to
          zdolny aktor tylko została mu przyprawiona gombrowiczowska gęba i dla mnie nie
          do każdej roli się nadaje... a niby miał różnorak role; tu Apollo13, tu
          Filadelphia, Forest Gump.... ale teraz jak go widzę, a jeszcze oczki zachodzą
          mu łzami (vide Cast Away) - robi mi sie niedobrze ! brrrr
          • Gość: Monika Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.pol.lublin.pl 04.07.02, 11:34
            Zdecydowanie Gwyneth Paltrow. Ani toto zdolne, ani urodziwe, zero osobowości -
            a tak na topie...Co jest grane?
            • Gość: Turek Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 14:49
              Gość portalu: Monika napisał(a):

> Zdecydowanie Gwyneth Paltrow. Ani toto zdolne, ani urodziwe, zero osobowości -
              > a tak na topie...Co jest grane?

Zgadzam się jak najbardziej. Ale najbardziej moim zadniem przeceniany
              jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś
              powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jego
              dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał się na
              planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie wystarczy
              Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza)
              Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany.
              • Gość: marta Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.02, 05:55
                Gość portalu: Turek napisał(a):

> Ale najbardziej moim zadniem przeceniany
                > jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś
                > powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jego
                > dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał się na
                >
                > planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie wystarc
                > zy
                > Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza)
                > Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany.

oczywiście, będę broniła sir Hopkinsa:) dla mnie to dopiero on stworzył postać
                doktora Lectera, w książce nie ma takiej charyzmy, co tu dużo mówić piewowzór
                literacki jest kiepściutki, a Hopkins zrobił z tego majstersztyk,
                zgodzę się, że w "Hannibalu" już tylko był, no i czasami mrugał okiem do widza,
                jakby sie doskonale bawił, że niewiele musi robić, a tyle mu płacą:)
                Joe Black to pomyłka, tak nudnego filmu dawno nie widziałam, ale tutaj Hopkins
                wyszedł obronną ręką, jeszcze mogłam poczuć jego emocje, zupełnie drewniany był
                za to Brat Pitt! porażka
                pozdrawiam
                marta
                • Gość: the_foe Juz nie sir... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:27
                  Hopins juz nie sir, przyjal kilka lat temu amerykanskie obywatelstwo i
                  niestety musial zrezygnowac z tytułu (wg prawa brytyjskiego, tytul szlachecki
                  moze miec tylko poddany krolowej (krola), a takim nie jest ktos kto posiada
                  paszport inny niz krajow Wspolnoty Narodow Brytyjskich)
              • Gość: Łukasz Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 11:51
                Ale najbardziej moim zadniem przeceniany
                > jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś
                > powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jego
                > dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał się
                na
                >
                > planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie
                wystarc
                > zy
                > Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza)
                > Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany.

No cóż w mojej opinii A. Hopkins to jeden z NAJLEPSZYCH obecnie aktorów. Jeśli
                w ''Milczeniu owiec'' zauważyłaś tylko jego ''grę oczami i robienie min'', jak
                się to wyraziłaś, to uwierz mi - to nie z jego grą są problemy, ale z Twoimi
                oczami. A wg mnie najbardzie przeceniany obecnie aktor to Keanu Reeves.

• Gość: trin Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.07.02, 14:11
                  Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Ale najbardziej moim zadniem przeceniany
                  > > jest...Antony Hopkins. Robi miny i gra oczami jak w "Milczeniu Owiec" Ktoś
                  >
                  > > powie,że robi to genialnie, ale on to powtarza w każdym filmie. A inne jeg
                  > o
                  > > dzieła - Instynkt? - porażka, Wichry Namiętności? - Dno totalne pojawiał s
                  > ię
                  > na
                  > >
                  > > planie i liczył, że publiczności to wystarczy. Joe Black - to samo! Nie
                  > wystarc
                  > > zy
                  > > Być, trzeba grać (cytat. Gaz. Wyborcza)
                  > > Zdecydowanie moim zdaniem Antony Hopkins jest najbardziej przeceniany.
                  >
                  >
                  > No cóż w mojej opinii A. Hopkins to jeden z NAJLEPSZYCH obecnie aktorów.
                  Jeśli
                  > w ''Milczeniu owiec'' zauważyłaś tylko jego ''grę oczami i robienie min'',
                  jak
                  > się to wyraziłaś, to uwierz mi - to nie z jego grą są problemy, ale z Twoimi
                  > oczami. A wg mnie najbardzie przeceniany obecnie aktor to Keanu Reeves.
                  >

Z moimi oczami jest wszystko w jak najlepszym porzadku i tez uwazam, ze Hopkins
                  jest mocno przeceniany, a szczegolnie jego rola w "Milczeniu owiec". "Gra
                  oczami i robienie min" to bardzo dobre jej podsumowanie.
                  A co do Reevsa to tez sie zgodze.
                  • Gość: ewcia Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 19.07.02, 15:22
                    A co z Okruchami dnia??? To jedna z jego lepszych ról! I ten akcent....

A jeśli chodzi o naszych rodzimych "artystów" - to kto powiedział, że każdy,
                    kto zagrał w filmie jest aktorem??? W tej dziedzinie moja faworytka to Renatka
                    Gabryjelska, brrrr, aż się chce wyjść z kina!
                    • Gość: Ela Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.telan.pl 24.07.02, 14:13
                      co do Renatki to nie ma się co dziwić. Tendencja z kina amerykańskiego przeszła
                      bardzo szybko da naszego europejskiego. Role kobiece powierzane są modelkom,
                      albo młodym dziewczynom, a nie aktrkom z prawdziwego zdarzenia. Bardziej liczy
                      się niestety wygląd, a nie umiejętności. Jakby kobiety w filmie były dla
                      ozdoby. Postawić i patrzeć jak ładnie wyglądają. Wina reżyserów, że nie chca
                      się sprzeciwstawić ogólnej tendencji. Bo aktorka w wieku 30 lat nie może zagrać
                      kobiety w wieku 30 lat - jest na to za stara. Dlatego musimy patrzeć na
                      Renatkę, Izabelę Skorupco, Buzkową i inne dobrze sięprezentujące!!
              • Gość: Tutucco Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 20:05
                Nie zgodzę się z tobą. Hopkins jest wg. mnie jednym z najlepszych aktorów kina współczesnego.
                W każdej roli jest przekonujący, a najlepsze jest to, że każdą z ról gra inną postać, jest jak kameleon. Za każdym razem olśniewa i zaskakuje.
                Jako antywzorem posłużę się przykładem z naszego podwórka - Krystyna Janda. Ona w każdej roli gra samą siebie, wciąż to samo.
                Myślę, że nie na tym polega aktorstwo, które można wielbić lub podziwiać. Jest przereklamowana.
                • Gość: the_foe Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:30
                  Instykt, wichry namietnosci, Hannibal, Joe Black, ten film w ktorym gral
                  szczurowatego Kelogga, to sa porazki i to ogromne. Jednak oczywiscie to aktor
                  wybitny, udowodnil to kilkoma filmami.
                  • Gość: Gal Anonim Re: Najbardziej przeceniani - Antony Hopkins IP: *.sap.com / 10.31.184.* 29.07.02, 15:54
                    Fakt, Instynkt byl klapa poczawszy juz od scenariusza, w Wichrach epizod
                    Hopkinsa byl bardzo blady, ale musze bronic jego roli w Hannibalu. Wlasnie taka
                    a nie inna gra stworzyl niesamowity nastroj, a jesli sie komus nie podoba
                    wizerunek Lectera w drugiej czesci filmu niech sie raczej zwroci do Thomasa
                    Harrisa- autora ksiazki. Poza tym jego gra jest bardziej teatralna niz u innych
                    zwlaszcza wspolczesnych aktorow, co nie kazdemu przypada do gustu. W rankingu
                    najbardziej przecenianych, u mnie na 1.szym miejscu Cezary Pazura (no comments)
                    i Cameron Diaz - przecietna blondyna o mizernych umiejetnosciach.
              • Gość: the_foe zgodzilbym sie, ale... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:23
                Anthony Hopkins zeczywiscie ma kilka rol za ktore powinien sie wstydzic
                (chocby rola wynalazcy platkow kukurydzianych - Kelogga - nie pamietam jednak
                tytulu filmu, ostatnie wyczsyny rowniez podwazaja jego wiarygadnosc). Jednak
                udowodnil ze jest wybitny. Okruchy dnia, AMPAS powinien popelnic zbiorowe
                samobojstwo, za to ze nie dostal za to Oskara. To wibitna rola. No i
                niedoceniana rola w "Buncie na Bounty". Genialne. Ogladam ten film zawsze w TV
                tylko dla niego. Ta wspaniala wrazliwosc w "Czlowieku Sloniu". Te trzy role
                chyba raczej wykluczja go do wpisania w to forum ?
      • Gość: ggg Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 13:06
        Brat Pitt przeceniany ???? A widziałeś 12 Małp???? A Fight Club???
        Niepotrzebnie sie władował w The Mexican brrrr
    • eremka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 05.07.02, 13:44
      Ben Affleck
      • Gość: Wally#10 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 16:14
        eremka napisał(a):

> Ben Affleck

Ben Affleck was the bomb in Phantoms, YO!
    • Gość: facet Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 05.07.02, 14:06
      A ja mam pytanie za co Russel Crowe dostal oskara w Gladiatorze ?? ja tez
      potrawie wgapic sie w sciane i mowic ze mnie "jajka swedza".
      • Gość: Obieracz Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.citicorp.com 05.07.02, 15:23
        O, to wielka sztuka: w takim "operowym" filmie zagrac z
        patosem, ale nie wpasc w smiesznosc. Dla mnie kazdej
        nagrody warta jest scena, kiedy Maximus opowiada o
        domu. pzdr.
    • Gość: Snake Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 217.153.10.* 05.07.02, 15:29
      Pazura, Lubaszenko, Bogus L i Delong
    • eremka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 08.07.02, 10:59
      Acha, i jeszcze Tom...Cruise.
      • Gość: nana Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.bmj.net.pl 08.07.02, 13:41
        przede wszytkim Tomik Cruse, którego gdy widze zbiera mi się na wymioty! On
        jest jedynie nieudolnym gwiazdorkiem a nie wielkim aktorem jak niektórzy sądzą!
      • Gość: Ankak Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 26.07.02, 19:24
        eremka napisał(a):

> Acha, i jeszcze Tom...Cruise.
        Nie zgadzam się. To co zrobił Cruise w Magnolii to majstersztyk. Nie pałam do
        niego sympatią. Ale po obejrzeniu Magnolii chylę czoło.
        • Gość: -- Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.otosf.com.pl 31.07.02, 13:09
          Gość portalu: Ankak napisał(a):

> eremka napisał(a):
          >
          > > Acha, i jeszcze Tom...Cruise.
          > Nie zgadzam się. To co zrobił Cruise w Magnolii to majstersztyk. Nie pałam do
          > niego sympatią. Ale po obejrzeniu Magnolii chylę czoło.

I PO JERRY MACQUIRE ( czy jak to sie pisze)
    • Gość: kapen Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.chello.pl 09.07.02, 01:09

Bruce Willis, Gwyneth Paltrow, Eddie Murphy, M Monroe, Julia Roberts, Cameron
      Diaz i pewnie sporo innych jeszcze.
    • Gość: kpsting Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.new-york-43-44rs.ny.dial-access.att.net 14.07.02, 18:38
      ...sorry, ale Tom Hanks osoba i Tom Hanks aktor to dwaj
      zupelnie rozni ludzie... potrafilby zagrac wszystko co mu
      podsuna
      • Gość: Ela Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.telan.pl 24.07.02, 14:16
        nie rozumiem tylko jednej rzeczy: dlaczego mimo tego wszystkiego są oni tak
        bardzo popularni i zarabiają tyle kasy???
    • hania_76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 15.07.02, 17:18
      Aktorzy polscy:

1. Cezary Pazura,
      2. Krystyna Janda,
      3. Michal Milowicz,

Aktorzy zagraniczni:

1. Tom Hanks,
      2. Sandra Bullock,
      3. Tom Cruise.
      • Gość: Tutucco Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 20:13
        Co do Pazury zgodziłbym się ze względu na to że grał w zbyt dużej liczbie projektów których głównym zamysłem były pieniądze.
        Jednakże na początku swojej kariery zagrał UBka w Pierścionku z orłem w koronie a także Pogranicze w ogniu.
        Zwłaszcza ta pierwsze rola wzbudziła moje uznanie.
        Hmmm ... ale poszedł w komercję ...szkoda.
        • hania_76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 30.07.02, 20:14
          Gość portalu: Tutucco napisał(a):

> Co do Pazury zgodziłbym się ze względu na to że grał w zbyt dużej liczbie
          proje
          > któw których głównym zamysłem były pieniądze.
          > Jednakże na początku swojej kariery zagrał UBka w Pierścionku z orłem w
          koronie
          > a także Pogranicze w ogniu.
          > Zwłaszcza ta pierwsze rola wzbudziła moje uznanie.
          > Hmmm ... ale poszedł w komercję ...szkoda.

Pamiętam jego rolę żołnierza (ok. 20 sekund na ekranie) w "Rozmowach
          Kontrolowanych" Chęcińskiego.
    • appasionata_von_climax Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 15.07.02, 20:56
      Richard Gere brrr
    • Gość: Jusone Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.kbn.gov.pl 17.07.02, 11:56
      Totalna porażka polskiego kina to Paweł Deląg - bezadziejny aktor, którego o
      dziwo sporo zatrudniają. Sporo przeceniony jest także Michał Zebrowski i on też
      dostaje dużo nowych angaży. Nie będę już nawet wspominać o Agacie Buzek bo jej
      kariera będzie chyba chylić ku końcowi - przecież jej tata nie jest już
      premierem. Mogłabym tak wymienić jeszcze 3/4 polskich aktorów - żenada.
      • Gość: Wiktoria Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 217.153.47.* 19.07.02, 11:19
        Gość portalu: Jusone napisał(a):

> Totalna porażka polskiego kina to Paweł Deląg - bezadziejny aktor, którego o
        > dziwo sporo zatrudniają. Sporo przeceniony jest także Michał Zebrowski i on
        też
        >
        > dostaje dużo nowych angaży. Nie będę już nawet wspominać o Agacie Buzek bo
        jej
        > kariera będzie chyba chylić ku końcowi - przecież jej tata nie jest już
        > premierem. Mogłabym tak wymienić jeszcze 3/4 polskich aktorów - żenada.

P.Delong ma "wzięcie" bo jest przystojny i miło się na niego patrzy, co do
        jego aktorstwa w zupełności zgadzam się z Twoją opinią. Jeśli chodzi o
        Michała - nie tylko ładniutki, ale i dobry aktor. Trochę go zaszufladkowali w
        heroicznych bohaterach (niekoniecznie "głębokie" role) -natomiast doskonale
        wypada w sztukach teatralnych!
      • Gość: Majka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.148.186.195.dial.bluewin.ch 20.07.02, 00:22
        Gość portalu: Jusone napisał(a):

> Totalna porażka polskiego kina to Paweł Deląg - bezadziejny aktor, którego o
        > dziwo sporo zatrudniają. Sporo przeceniony jest także Michał Zebrowski i on
        też
        >
        > dostaje dużo nowych angaży. Nie będę już nawet wspominać o Agacie Buzek bo
        jej
        > kariera będzie chyba chylić ku końcowi - przecież jej tata nie jest już
        > premierem.

Z tym sie zgadzam aczkolwiek z tym Delagiem to nie jest az tak zle.
    • Gość: aga Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.devs.futuro.pl 18.07.02, 19:06
      Gwyneth Paltrow (brrr) i Paweł Deląg.
      • loka Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 19.07.02, 13:32
        Zdecydowanie Krystyna Janda. Każdy jej film/teatr zagrany jest identycznie. Te same miny, gesty, nerwowa
        gestykulacja. Ta kobieta ma jedną receptę na wszystko i po prostu nudzi.
        Co do Keanu Reevesa to wg mnie ma charyzmę, byc może dzięki urodzie, ale jednak ma...
        pozdrawiam wszystkich
    • Gość: Pipi Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: 10.120.22.* 19.07.02, 14:07
      BOGUSŁAW LINDA I CEZARY PAZURA !!!!!!!!!!!!
      Błeeeeeeee........
      • bayo76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 24.07.02, 06:46
        ANDRZEJ LEPPER!!!!!!!!!!
    • Gość: Kalina Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 14:28
      Katarzyna Figura - zero talentu
      Tom Cruise - budyń z soczkiem; w każdej roli taki sam
      Russel Crow - czy on na pewno jest aktorem? Sądząc po tym, jak gra - ukradł
      komuś dyplom
      Julia Roberts - z talentem kiepsko, ale ile wdzięku!
      • Gość: natalia dżanko Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 16:44
        najbardziej przecenionym i przede wszystkim przereklamowanym aktorem jest
        wyraznie nikt inny jak bogusław linda nie uwazam zeby byl wogole przystojny jak
        inni uwazaja i w kazdej roli jest taki sam gra sztucznie i prawie kazda jego
        rola polega na tym ze caly czas wóde chleje i nic wiecej nie pokazuje a
        oczywiscie na samym koncu filmu okazuje sie najlepszy no moze oprocz sezonu na
        leszcza

• Gość: Jaś Hanks, Liam Neesom, Zamachowski, Lubaszenko IP: 216.194.27.* 20.07.02, 03:18
      A naprawdę nie mogę zdzierżyć Robina Wiliamsa.
      • Gość: Kinggg Re: Hanks, Liam Neesom, Zamachowski, Lubaszenko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 18:26
        LIAM NEESON???Obejrzałeś se Gwiezdne Wojny i sie mądrzysz...Obejrzyj Liste
        Schindlera i Michaela Collinsa a pogadamy.Nie jest przeceniany bo na przykład w
        Polsce praiwe nikt go nie zna...Ale zgadzam się z Lubaszenką,Williamsem i od
        biedy z Hanksem - jest świetny ale zachwyt nad każdą jego rolą bez cienia
        krytyki...tak, to obrzydliwość>
        • Gość: Jaś Re: Hanks, Liam Neesom, Zamachowski, Lubaszenko IP: 216.194.26.* 21.07.02, 01:10
          Nigdy nie oceniam aktora po jednym filmie.
          Widziałem go w Rob Royu, Liscie Szindlera i paru innych.
          Własnie lista to jest jedna wielka żenada, ale myslałem, że to wina reżysera od
          Indiany Jonesa. Ale w innych filmach gra tak samo źle. A Star Wars to ten facet
          po prostu tak spieprzył, że można po prostu dostać mdłosci.
          • Gość: em polskie gwiazdy IP: 62.148.83.* 22.07.02, 14:25
            "A jeśli chodzi o naszych rodzimych "artystów" -
            to kto powiedział, że każdy,
            kto zagrał w filmie jest aktorem??? W tej
            dziedzinie moja faworytka to Renatka
            Gabryjelska, brrrr, aż się chce wyjść z kina!"

i pani Foremniak - ten sam gatunek

• Gość: Sotorin Re: polskie gwiazdy IP: *.client.attbi.com 24.07.02, 23:38
              Lubaszenko - zupelny amator, szczegolnie jako ekranowy twardziel lub
              mysliciel, jego fizjonomia jest handicap'em z ktorego nie wypada sie nawet
              smiac.
              Saleta - oto moj personaly ulubieniec. Doceniam go za to, ze z wielka
              determinacja pozwala sobie obijac pysk w ringu (niektorzy mowia, ze robi to
              calkiem profesjonalnie) po czym pcha sie na pierwsze strony gazet z manierami
              i oczekiwaniami gwiazdy.
              Ibisz - geba wymoczka, ktora podlizuje dupy wiekszym od siebie.
              Stalinska - jedyna ktora mysli, ze jest gwiazda.
              Figura - biust (zaleta sprzed 15 lat), ktory nie jest juz w stanie podniecic
              nawet podlotka ze szkoly podstawowej.
    • Gość: gugu wszyscy są przecenieni, no może poza mną IP: 2.3.STABLE* / 10.1.13.* 23.07.02, 15:29
      ale mnie niestety nikt nie zna buuu!
    • Gość: Xionc Re: Najbardziej przeceniani aktorzy - a aktorki IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 25.07.02, 15:14
      Tom Hanks, a potem długo długo nic...

natomiast jeśli chodzi o Panie to:
      Halle Berry - za co ta histeryczka dostała Oskara???
      Kirsten Dunst - ani to ładne, ani zdolne...
      • Gość: marrtyna Re: Najbardziej przeceniani aktorzy - a aktorki IP: *.chello.pl 26.07.02, 23:40
        Na pewno sie ze mna nie zgodzicie,ale - Meg Ryan.
        Naprawde przesadza z ta swoja slodycza i we wszystkich filmach gra w sposob
        identyczny.
        • Gość: N Re: Najbardziej przeceniani aktorzy - a aktorki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 12:41
          Meg Ryan gra we wszystkich filmach tak samo,bo wszędzie ma takie same role:
          słodkiej,trochę głupitkiej dziewczyny z sąsiedztwa.Dla mnie najgorsza jest
          Gwyneth Paltrow,która oscara dostała raczej za wpływową rodzinkę niż
          umiejetności.Toma Hanksa będę bronić zażarcie,bowiem uważam iż jest to obecnie
          jedyny aktor,którego każda rola jest ogromnym sukcesem i nie chodzi tu wcale o
          komercję.Russel Crow uważam,że w Gladiatorze był tępym osiłkiem,ale rolą w
          Pięknym umyśle chyba zamknął usta wszystkim krytykom.
    • Gość: Gloria Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.net.autocom.pl 27.07.02, 14:38
      Toma Hanksa uważam za jendego z najwybitniejszych amerykańskich aktorów. A dla
      odmiany proponuję coś z naszego podwórka ,czyli Krystynę Jandę. Nic, tylko to
      samo,histeryczne ,zmanierowane wywracanie oczami i potrząsanie głową we
      wszystkich filmach ,bez względu na tematykę. I jeszcze to przekonanie,że jest
      drugą Heleną Modrzejewską .Okropność.
    • Gość: the_foe Julia Roberts IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.02, 19:33
      Nigdy jej nie widzialem grajacej dobrze. przecietniara. Myslalem ze w Erin
      Brockovich... Obejrzalem i zadalem sobie pytanie: "Czyzby rzeczywiscie faceci
      mysleli penisem? Przeciez ona tam tylko wygladala"
      • Gość: C Re: Julia Roberts IP: 217.153.77.* 30.07.02, 18:21
        Dyskusja trwa już dość długo. Daje dużo samozadowolenia i pozwala sobie ulżyć.
        Charakterystyczne, że padają wyłącznie nazwiska albo polskie, albo amerykańsko
        angielskie (jak Was znam, to zaraz ktoś wyskoczy: "ten a ten jest z
        Australii !!"). Problem w tym, że aktorek i aktorów przecenianych jest całe
        stado. Chyba bardzo niewiele nazwisk, jeżeli je tu wywołać, wzbudzi chęć
        kogokolwiek do dołączenia się do dyskusji (może Gooding Jr, może Harris, a od
        nas Zapasiewicz ?) Może łatwiej byłoby więc prowadzić dyskusję o najbardziej
        niedocenionych aktorach, ale co to za frajda...
    • Gość: Hollow Re: Najbardziej przeceniani aktorzy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 12:09
      Radek Pazura - jak widzę jego żenujące aktorstwo, to mnie skręca.
    • martamoksa Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 31.07.02, 16:57
      A dlaczego nikt nie wspomina o Krystynie Jandzie, ktora caly czas jedyne co
      jest to rozhisteryzowana i wciaz taka sama.
      Powinna byc jeszcze lista najbardziej przecenianych rezyserow - dwaj pierwsi
      kandydaci: Zanussi i Wajda.
      • hania_76 Re: Najbardziej przeceniani aktorzy 31.07.02, 18:03
        martamoksa napisała:

> A dlaczego nikt nie wspomina o Krystynie Jandzie, ktora caly czas jedyne co
        > jest to rozhisteryzowana i wciaz taka sama.

Ja wspomniałam. Nie rozumiałam i nie rozumiem zachwytów nad aktorstwem Jandy,
        ponieważ ona ciągle gra tak jak grała w "Człowieku z Żelaza", tyle że teraz
        lepiej wygląda. Nie wiem, jak można tak samo zagrać Helenę Modrzejewską
        (serial) i Tonię w "Przesłuchaniu" i bohaterkę (nie pamiętam
        imienia) "Kochankowie mojej mamy", ale widocznie można. No i ta dykcja....
        (raczej jej brak).

• zielka do gala anonima - i o aktorstwie w ogole 03.08.02, 13:25
      Galu Anonimie!
      No z ust mi to wyjales, bracie. Pazura, nie, nie ma gorszego w tym kraju
      aktora. A, nie, powiedzmy raczej: aktorow. Ze Cezary jest zenujacy, to raz, ale
      brat jego, powiadam, przekracza obecnoscia swoja zasob mojego slownictwa
      krytycznego.(Hollow o tym mowil, wiec nie pozostaje mi nic innego jak
      wspolczujacy uscisk dloni) Powiecie, ze bronie rzeczy, ktorych brnoic sie nie
      da - ale ja na przyklad nie wybacze Pasikowskiemu uzycia tego czlowieka do
      milej formalnie i ciekawej jesli chodzi o pelen mrugniec okiem casting,
      Operacji Samum.

Cameron Diaz - do dzis rwe sobie wlosy z glowy, ze zatrudniono ja w Being John
      Malkovich, panie dziejku, caly urok i wirygodnosc tego przyzwoitego przecie
      filmu znika przez te kobiete.

Hopkins - wystarczy byc , koledzy, wszystko z nim sie broni. Ja przez tego
      czlowieka lubilam nawet Hearts in Atlantis. A Hannibal, to po prostu dobry
      film, wciaz nie pojmuje gradu krytyki, ktora nan spadla.

Monroe: jak smiecie oceniac? don?t touch, i would say.

Linda i Janda - chyba nie umiecie robic pewnych kompromisow: sposob grania
      nalezy do epoki, nie jest niezalezny od geo-kulturalnej sytuacji, zwlaszcza,
      gdy chodzi o osoby inteligentne (Holoubek mowil, ze inteligencja jest
      przeszkoda do grania czesto). Oni mileli i maja wiele rzeczy do powiedzenia,
      nawet w srednich filmach, to sa osoby o inteligencji i kulturze wybitnych, jest
      cos zupelnie wyjatkowego w polskich aktorach, kilku, rzecz jasna, ale ludzie sa
      to wybitni i madrzy. I ja nie wiem, gdzie wy tu gre chcecie oceniac, nie o tym
      mowa. Oni cos mowia - i albo rozumiecie, czemu to mowia, albo nie. Amerykanie
      zdaje sie nie podejmowali takich wysilkow. Francuzi coraz mniej . Ech, ale po
      co o tym mowic, skoro i tak w Pl filmow juz sie nie robi, tak? a tv nie mam,
      nie dochodzi, nie dojdzie nigdy, wiec buddzie dziekowac, nie wiem, o czym
      mowie, prawdopodobnie.
      • nina18 Re: do gala anonima - i o aktorstwie w ogole 03.08.02, 19:16
        zielka napisała:

> Hopkins - wystarczy byc , koledzy, wszystko z nim sie broni. Ja przez tego
        > czlowieka lubilam nawet Hearts in Atlantis. A Hannibal, to po prostu dobry
        > film, wciaz nie pojmuje gradu krytyki, ktora nan spadla.

tu sie zgadzam,jako Hannibal byl swietny,jednak wystepowal w tylu
        beznadziejnych filmach,ze mozna go nie lubic.

> Monroe: jak smiecie oceniac? don?t touch, i would say.

M.M. jedna z najlepszych aktorek (Pol zartem,pol serio) szkoda tylko,ze tak ja
        zaszufladkowali.

> Linda i Janda - chyba nie umiecie robic pewnych kompromisow: sposob grania
        > nalezy do epoki, nie jest niezalezny od geo-kulturalnej sytuacji, zwlaszcza,
        > gdy chodzi o osoby inteligentne (Holoubek mowil, ze inteligencja jest
        > przeszkoda do grania czesto).

i tu sie nie zgadzam: Holoubek, Linada i Wajda oraz np. Wajda Zanussi, to
        elita,ktora duza gada i nic ciekawego od dawna nie zrobila, ale nadal gadaja i
        pouczaja.
        • Gość: A27 Re: do gala anonima - i o aktorstwie w ogole IP: *.proxy.aol.com 17.08.02, 03:53
          Polska:
          Panie:
          Ania Powierza
          Ania Przybylska - to nie sa aktorki, to sa tylko dziewczynki sciagajace ubranka
          Renia Gabryjelska
          Panowie:
          Radzio Pazura (co za nepotyzm w tym polskim filmie)
          Bodzio Linda - nie wystarczy deflorowac malolaty

USA:
          Panie:
          Julia Roberts (nie ratuje jej nawet Erin)
          Gweneth Paltrow- mdla jak diabli
          Jennifer Lopez - dobrych rol brak
          Panowie:
          Ben Affleck( chociaz ladny)
          Mel Gibson
          Bruce Willis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka