09.05.05, 21:37
Witajcie
Czy ktos z Was widział film Old Boy, czy ktos go ma, czy ktos mogłby podesłac.
W necie trudno go dostac, tym bardziej w kinie... muzyka swietna, wlasnie slucham.
Dzieki za pomoc.
pzdrwm
nikto
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Old Boy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:19
      Można kupić na DVD lub na kasecie.
      • Gość: niktom Re: Old Boy IP: *.umcs.lublin.pl 10.05.05, 10:35
        Dzięki, jeszcze jakbys mi podrzucił parę złotych to byłbym wniebowzięty.... z
        moją pensją gdybym jeszcze na kulture wydawał to bym chodzil w trampkach. Tych
        niemarkowych trampkach....

Mam do wyboru: albo na ZAiKS albo na buty...
        pozdrawiam
        t
        • Gość: Marek Re: Old Boy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:46
          A ja jestem na stażu za 447 złotych, więc chyba mnie nie przebijesz. Poza tym,
          albo masz internet w domu, albo sie nudzisz w pracy i klikasz (czyli pensję
          masz), więc i 30 zł na kasetę byś miał, albo z kafejki za 4 zł za godz, więc
          twoje wołanie "to podrzuć mi parę złotych" jest co najmniej śmieszne i nie na
          miejscu.
          • Gość: nkitom Re: Old Boy IP: *.umcs.lublin.pl 10.05.05, 13:47
            Dobrze. Wszystko ok. Rozumujesz poprawnie. Ale dla mnie obejrzeć raz w miesiacy
            film w kinie to mało. Książka, muzyka, ubranie, dzieci. Brakuje mi kasy na to a
            apetyt na kulture mam. I co ja na to poradze. Niestety.... p[ozdrawiam
          • ignatz Re: Old Boy 11.05.05, 16:04
            Hej Marek, jak tam Twoje windows? Legalne?
    • loginka1 Re: Old Boy 10.05.05, 14:39
      Ja przepraszam, że z takim banałem - ale z wypożyczalni nie dałoby rady? Jest
      przecież dostępne.
      • Gość: Marek Re: Old Boy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:29
        Apetyt to ma każdy, ja też, a uwaga z wypożyczalniami była jak najbardziej
        słuszna.
      • Gość: niktom Re: Old Boy IP: *.umcs.lublin.pl 11.05.05, 13:52
        Jasne.... tylko znajdzcie mi taka wypozyczalnie co ma ten film...
        30 PLN markowe zdeka przesadzone. Na VHS dostac nie mozna, DVD to koszt 76 +
        koszty przesyłki. Marku czy wszystkie filmy ktore ogladasz są legalne?
        pozdrawiam
        • Gość: Marek Re: Old Boy IP: 157.25.152.* 11.05.05, 22:17
          "30 PLN markowe zdeka przesadzone. Na VHS dostac nie mozna, DVD to koszt 76'
          www.merlin.com.pl/frontend/search/1?pula=&dzial=2&sort=&q=oldboy&ile=15&gdzieSzuk=fraza&oferta=O&kategoria=0&nosnik=
          Kaseta VHS za 19 zł, 9 zł koszty przesyłki, wychodzi razem 28.
          P.S. Do Ignatza, Windowsa mam legalnego, dzięki za troskę.
        • Gość: Marek Re: Old Boy IP: 157.25.152.* 11.05.05, 22:26
          "Marku czy wszystkie filmy ktore ogladasz są legalne?"
          Już odpowiadam, niktom. Tak, wszystkie moje filmy są legalne; w kinie,
          telewizji lub LEGALNE DVD wcale nie za 76 złotych, ale i za 10-20, bez obaw.
          Jeszcze jakieś pytania? Dziwne, że z wątku, w którym jego autor pisze, że nie
          ma pieniędzy żeby obejrzeć film, bezczelnie pisze "to wyślij mi parę złotych,"
          i to mnie właśnie oburzyło Ale zawsze jest lepiej próbować ośmieszyć rozmówcę
          (pech, Ignatz, że Windowsa mam legalnego ;-)), niż poszukać logicznego
          argumentu. Dla mnie argumentem na brak pieniędzy może być wyłożenie paru
          złotych w wypożyczalni lub nielegalne ściągnięcie go z emule, ale chamstwo z
          waszej strony mnie naprawdę dziwi. A jak tam twój Windows, Ignatz, oby NA PEWNO
          legalny?????? ;-)))))))))))))))) Ale mnie rozśmieszyłeś tym "argumentem,"
          bracie, dzięki! Pozdro!
          • Gość: kina Re: Old Boy IP: 83.168.125.* 11.05.05, 22:53
            ...ale czemu ty sie chlopie tak rzucasz
            czy ktos cos chce od ciebie???
            chlopak skromne pytanie zadal czy by sie ktos z nim dobrym z reszta filmem nie
            podzielil a tu takie krytyki... wypozyczalnie tez maja piraty :) a poza tym
            jesli nawet sciaga sie film z netu to przeciez posrednio za niego place - bo
            place za neta i za prad :D i po co sie tak denerwowac.... ja udzielam rozgrzeszenia
          • ignatz Re: Old Boy 11.05.05, 23:02
            Legalny? To tak jak mój, hurra! Kamień spadł mi z serca, skoro jestesmy bez winy
            możemy rzucać kamieniami. Ciesze sie że poprawiam Ci humor. A co do próby
            ośmieszenia - cóz, ja sie tylko spytałem, a Ty wysnułes wnioski - no, ale Twoje
            wnioski to Twój problem, nieprawdaż?
            W sumie to budzisz mój niekłamany podziw. Na stażu za 447 złotych, internet w
            domu (chyba że jestes pracoholikiem i siedzisz w pracy), legalne filmy i (co
            najważniejsze) legalny windows. Podziel się ze mną kluczem do zagadki, niech i
            ja poznam sekret dostatniego życia za niemal friko. Serio mówię, chyba że te 447
            zeta to dniówka :-)
            Owszem, Niktom tez mnie mocno zirytował bezczelna prośbą o forsę - niech idzie
            bawi starsze panie to sobie dorobi. Ale wydaje mi się że widze wyjście z tej
            sytuacji - kup mu to dvd. Dla Ciebie żadna strata, wszak czeszesz niewaską kasę
            i jeszcze zyjesz nieźle, a Niktoma uchronisz nie tylko przed (o, zgrozo!)
            piratowaniem, ale byc może, co by było już tragedią, chodzieniem w niemarkowych
            trampkach!
            I tym optymistycznym akcentem zakończę. Trzymaj się Marku!
            Pozdrawiam,
            Ignatz

P.S. Tylko nie zapomnij mu fundnąć jeszcze legalnego XP-ka, bo skoro nie ma na
            płytkę to na windowsa nie ma na pewno
            P.P.S. Żartowałem z tą legalnością u mnie. Mam Mandrake'a :-)
            P.P.P.S. Niktom, byłbym skłonny pomęczyć się i wysłac Ci ten film. Tylko że imho
            Olboy jest tak gó..any i cienki, że szkoda mi na niego zachodu, że o zasobach
            mego słabowitego kompa nie wspomnę. Powodzenia.
            • Gość: Marek Re: Old Boy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 07:38
              Ignaś, o moje finanse tez się nie martw, naprawdę. Kupię wam obu po DVD,
              mercedesie i kompie z najnowszym XPkiem, może być?
              • Gość: niktom Re: Old Boy IP: *.umcs.lublin.pl 12.05.05, 16:39
                To DVD z filmem juz mam. Marku zamiast merca prosze o odtwarzacz bo go nie mam.
                Telewizor od kogoś na wieczor pozycze. A przyjaciol poczestyje samogonem, bo na
                wódeczke oryginalną też mnie nie stać. I zapraszam Cię Marku na film jeśli go
                nie oglądałes. Pozdrawiam serdecznie z Lublina
                • Gość: Marek Re: Old Boy IP: 157.25.152.* 12.05.05, 18:59
                  A ja pozdrawiam z Gdyni. Spox.
    • Gość: kina Re: Old Boy IP: 83.168.125.* 11.05.05, 15:48
      Jestem w posiadaniu tego filmu :) juz od dosyc dawna - sciagnelam e-mulem
      z reszta jest calkiem niezly
      moj e- mail kinamina@o2.pl
      moze sie jakos dogadamy :)

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka