Gość: Gargamel IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 15:38 super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Lilo i Stich ***** IP: *.helion.pl 08.07.02, 13:51 kompletny dramat! animacja i strona techniczna filmu - bez zarzutów! natomiast treść - kompletna porażka! fabuła raczej nadaje się na dość ciężki film psychologiczny, niz kreskówkę dla dzieci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Lilo i Stich ***** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.02, 21:43 jak dla mnie kompletna porazka - poczlam zeby sie rozluznic, a wyszlam tak zmeczona, ze nawet nie czekalam na napisy. Jestem godzine po seansie i zastanawiam sie jak mozna bylo dac mu az 5 gwiazdek?????? Zasmialam sie moze ze trzy, no gora cztery razy (cala reszta sali rowniez gdzies w tych okolicach). Liczylam chociaz na muzyke Elvisa i tu rowniez klapa - moze ze dwie piosenki i to w krociutkich fragmentach. Totalna klapa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Lilo i Stich ***** IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.07.02, 16:21 ja bylem zachwycony samym Stichem postac tak narysowana, ze moje usta same sie smialy :-))) za to film hmmm spodziewalem sie rewelacji, a film byl zaledwie bardzo dobry ale nie zaluje wyprawy do kina natomiast moja kolezanka Kasia przez caly film plakala wiec chyba jest troche wzruszajacy choc ona placze na wszystkich kreskowkach no ale na EPOCE LODOWCOWEJ plakala ylko dwa razy na LILO plakala co 5 minut ;-/// ehhh ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Lilo i Stich ***** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.02, 21:47 Hejka Na Epoce lodowcowej tez plakalam... Ale tu sie tylko meczylam i zalowalam wydanych pieniedzy. Fabula nie miala sensu, wszystkie watki laczyly sie na sile. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kilroy_was_here Re: Lilo i Stich ***** 12.07.02, 02:38 Zupełnie nie zrozumiałem zakończenia :( Psychopata, który stworzył Sticha nagle staje się sympatycznym członkiem rodziny?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napewno nie stich Re: Lilo i Stich ***** IP: 212.0.108.* 12.07.02, 14:32 mam uwagi: po pierwsze, gdzie podzial sie ciety jezyk recenzenta przy opisywaniu tego filmu? jest bardziej cukierkowy niz am film po drugie - ja juz to gdzies widzialem... w ET byla przyjazn kosmity i ziemianina (z ziemianka rowniez - zreszta w wieku lilo), jezeli chodzi o tak reklamowana "niegrzecznosc" to czy aby nie jest to powielanie pomyslu shreka? no i po trzecie: czy to nie jest troche obrzydliwe, ze disney zrobil film tylko dlatego, ze formula taka, tj. kreskowka nie tylko dla bachorow, sprawdzila sie (mrowka z, shrek, south park)? wg mnie jest - moze recenzent GW powinien jeszcze raz pojsc na film??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Lilo i Stich ***** IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 12.07.02, 16:32 wiesz taka wyliczanka co jest z czego nie ma sensu w ten sposob nalezaloby zanegowac produkcje filmowa z co najmniej ostatnich 30 lat (ostalyby nieliczne wyjatki) a Stich jako Stich jest slodki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś