Gość: marcysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:30 Jestem milośniczką thrillerów. Proszę o radę i podpowiedz który z tego typu filmów warto zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xapur Nie wiem dokładnie czego oczekujesz. 14.07.05, 21:51 Niemniej polecam "28 dni później" - choć to bardziej horror niż thriller, ale dosyć realistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
olahej propozycje 15.07.05, 13:40 the ring -klasyka bunkier- bardzo dobre blair witch I- mnie się średnio podobała ale może dlatego że oglądałam w dzień. o 12 w nocy podobno ma mocny efekt blair witch 2- niezły basen- ten o grupie nastolatkówzamkniętych na basenie(są 2) bardzo dobry zakładnik tożsamość piła- bardzo ciekawe i zasjkakującym zakończeniem złodziej zycia cube- cała seria ciekawy, ale są lepsze oid niego amnezja zgromadzenie i wiele innych te są warte obejrzenia ale a góry mówię że nie wszystkie ci się muszą spodobać zależy od gusłów i od tego co w thrillerach lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel antikörper.. IP: 81.19.200.* 15.07.05, 17:44 tylko nie wiem czy bedzie lecial w polskich kinach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomanka Re: dobry thriller IP: *.polestargroup.com / 195.60.27.* 18.07.05, 14:36 DAS EXPERIMENT <- Odpowiedz Link Zgłoś