Gość: michu93 IP: 81.210.32.* 04.08.05, 11:45 Bo mój to:scary movi wszystki części ,krzyk,The blair witch project(mocno dopala) i oczywiśc 8.mile a teraz czekam film który ktęci 50 CENT podobno bedzie zajebisty!!!! Pozdro !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: Najleprzy film który widzieliście 04.08.05, 21:40 Tanćząc w ciemnościach Ostatni mohikanin czułe słowka Aleksander 21 gram Gladiator i narazie to chyba wszystko, jak coś mi się jeszcze przypomni, to napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Najleprzy film który widzieliście 04.08.05, 21:52 częstotliwość (frequency) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Najlepszy film który widzieliście IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.05, 13:00 "Piknik pod Wiszącą Skałą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.08.05, 17:10 Najlepsze filmy jakie widziałem to: Człowiek w ogniu, Matrix(wszystkie części), Leon Zawodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.ar.krakow.pl 15.08.05, 22:37 Mało widzialeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
waerjak Re: Najleprzy film który widzieliście 14.08.05, 18:53 Najlepszy jaki widziałem to Falling Down. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re A najlepRZA książka? Słownik ortograficzny. IP: 157.25.152.* 14.08.05, 23:23 J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
syd2 Re: Najleprzy film który widzieliście 25.08.05, 09:36 "Fakty i Akty" i "Lepiej być nie może". Ten pierwszy był wczoraj na Ale Kino! Przypomniałam sobie jaki jest świetny!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tago_mago Re: Najleprzy film który widzieliście 25.08.05, 11:28 "Niepotrzebni mogą odejść" "Niepokoje wychowanka Torlessa" "Piknik pod wiszącą skałą" "Dzikość serca" "Pi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.sulechow.net 25.08.05, 16:10 Szosty zmysl Waleczne serce Chlopcy z ferajny Cienka czerwona linia 12 Malp Zycie Carlita Raport mniejszosci Taksowkarz Miasto Boga Ojciec chrzestny Wywiad z wamiperm Oczy weza Bliskie spotkania trzecego stopnia Obcy 1 i 2 Znaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tago Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:48 Panie tago, ci idioci, którzy tu się wypowiadają, nawet nie słyszeli o tych filmach. Wystarczy zobaczyć jak piszą. To półgłówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydro Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.chi-02.cvx.algx.net 25.08.05, 17:15 " Equlibrium" " X-men i X-men2" " Czas zabijania" " Człowiek w ogniu" " Negocjator" " 8 mila" " Oszukać przeznaczenie 1 i 2" " Królowa potępionych" " Między niebem a ziemią" " Ludzie honoru" " siła i honor" " Blade" " Bez twarzy" I duż dużo innych...trudno tak wszystkie teraz wymienić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
realista17 Re: Najlepszy film który widzieliście 27.08.05, 14:54 bedzie tego troche leon zawodowiec miasto gniewu miasto aniołów ghost dog:droga samuraja 6 zmysł filadelfia requiem dla snu memento pulp fiction amores perros obcy 2 american beauty zostawić las vegas siedem podaj dalej efekt motyla Odpowiedz Link Zgłoś
tago_mago Re: Najlepszy film który widzieliście 27.08.05, 16:05 Znowu Pulp Fiction? Na czym polega popularność tego filmu? John Travolta (blee)? Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Najlepszy film który widzieliście 28.08.05, 14:03 na tym że panowie "fajnie" sobie gadają bo dużo fucków leci i innych takich, a poza tym to oczywiście o gangsterach, trupach, gwałtach i dragach, czyli to co chłopcy w liceum uwielbiają (tak, tak wiem, że to ma być pastisz ale połowa wyznawców kina Tarntino nie wie nawet że takie słowo istnieje, niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina01 Re: Najlepszy film który widzieliście 27.08.05, 16:41 To sie troche powtorze: 12 małp, Blade Runner, Ostatni Mohikanin, Falling Odpowiedz Link Zgłoś
ja-to-ja16 Re: Najlepszy film który widzieliście 29.08.05, 13:30 szkola uczuc i legalna blondynka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.08.05, 20:50 Fikcyjne pulpety - parodia Pulp fiction w/g Sky Piastowskie Ponadto: Godziny, Frida, Siedem, 21 gramów, Ring ( jap. ), Podwójne życie Weroniki, Miś, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz itd Odpowiedz Link Zgłoś
beata_k1 Re: Najleprzy film który widzieliście 02.09.05, 14:20 Blade runner, Zostawic Las Vegas, Miedzy slowami, Miasto Boga, Carandiru (nie pamietam pisowni), Dogville, Requiem dla snu, 21 gramow, Blue velvet, Mulholland Drive, to na pewno jeszcze nie jest wszystko;-), co zostalo w glowie na dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Najleprzy film który widzieliście 03.09.05, 18:02 zależy z jakich gatunków, kto ma jakie preferencje:) z horrorów podobały mi się obie części "oszukać przeznaczenie", "statek widmo", obie części filmu "krąg" z komedii - typowe "młodzieżowe" głupawe komedie, typu "american pie" , ale najbardziej uśmiałam się na "wiecznym studencie" ;-) swego czasu miałam swój ulubiony (i jeszcze do tej pory jest wśród najlepszych) film: "Matrix" (2 część - ujdzie, 3-cia moim zdaniem kiepska) spodobał mi się również "ostatni samuraj" ; ostatnio zrobił na mnie wrażenie film pt. "królestwo niebieskie" innych "wakacyjnych hitów" nie miałam jeszcze okazji obejrzeć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych00 Twierdza IP: 193.24.201.* 03.09.05, 18:31 Twierdza z Connerym i Cagem, The One, Equalibrum, Truman Show, Tron we Krwii, Omen 1 (i tylko 1), a ostatnio Wyspa i Batman Początek. Najlepszy ze wszystkich to Rzeka Tajemnic. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_buziaczek Re: Najleprzy film który widzieliście 03.09.05, 18:51 Moje najlepsze filmy to: >Vinci >Killer i Kilerów 2 (wiem że stare) >Madagaskar >Shrek (bardzo mi sie podobal teraz już mi się znudzil) >Jak stracić chlopaka w 10 dni >Pearl Harbor I WIELE WIELE INNYCH :):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nathalie Re: Najleprzy film który widzieliście IP: *.icpnet.pl 03.09.05, 22:27 Wszystkie filmy Tarantino plus "Fight Club"... Odpowiedz Link Zgłoś
realista17 Re: Najleprzy film który widzieliście 03.09.05, 22:48 bambi, ty to masz gust... Odpowiedz Link Zgłoś