Gość: ayi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 01:52 12 malp, fight club,kalifornia,przekret a najgorsze w; troja,wichry namietnosci,ocean eleven Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: najlepsze role BRADA PITTA 08.11.05, 01:40 najlepsze -zgadzam sie z Toba, ale dodalabym "Telme i Luize" -za dobre wejscie w swiat filmu:-) a "Wichry namietnosci" -hmmmmm no coz, ja tam lubie sobie ten film poogladac, a juz Brada Pitt'a w nim szczegolnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum "A RIVER RUNS THROUGH IT" I "KALIFORNIA" 08.11.05, 06:36 "A River runs through it"-1992 www.imdb.com/title/tt0105265/ Wspanialy film w rezyserii R.Redford,gdzie najlepszy byl Skerritt ,ale "Slimak" tez byl dobry.No i ta Montana,Ameryka pokazana jakby od podworka. Ten film sie teraz jeszcze dobrze oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jino Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.05, 10:40 najlepsze - Wichry namietnosci najgorsze - Siedem Odpowiedz Link Zgłoś
corrado.catani Re: najlepsze role BRADA PITTA 10.11.05, 14:48 rola cygana w "Przekręcie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Joe Black IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:24 Joe Black W duecie z Anthonym Hopkinsem. Chłopięco ujmujący;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Joe Black IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.11.05, 00:53 Najlepsze tam, gdzie nie wyglądał, jak laluś: Przekręt, 12 małp, Fight Club, Kalifornia. Ale kiedyś podobał mi się w jednym filmie - w 7 latach w Tybecie, bo mu te sweterki pasowały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_z_w-wy Re: Joe Black IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 18:23 Gość portalu: jaija napisał(a): > Najlepsze tam, gdzie nie wyglądał, jak laluś: Przekręt, 12 małp, Fight Club, > Kalifornia. hyhy, w "kaliforni" to on wygladał baaaaardzo lalusiowato: strasznie zazgrzytała wypielęgnowana klata "złotego chłopca" z pseudo-niezadbaną brodą "złego psychopaty" w "przekręcie" był imho najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Joe Black IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.11.05, 00:05 No, dla mnie to on w Kalifornii był megaobleśny, ale jak kto woli i gdzie mu się wzrok zatrzyma... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.acn.waw.pl 11.11.05, 03:51 Dziwny aktor. Raz gra lepiej, raz gorzej. Uchodzi za bardzo przystojnego, ale tego jak wygląda w poszczególnych filmach nie będę oceniał. Chirurgia plastyczna specjalnie mnie nie fascynuje (widać, że facet wciąż stara się mieć te 25 lat). Najlepiej moim zdaniem wypada w rolach kryminalistów albo policjantów: np.Podziemny krąg, Kalifornia, Siedem Ewidentnie słabych występów nie pamiętam, ale np. w "Siedmiu latach w Tybecie" specjalnie mnie nie zachwycił. Generalnie mogę wymienić wielu amerykańskich aktorów tego pokolenia, którzy grają lepiej. I wcale niekoniecznie brzydali. Jedno nazwisko: Johnny Depp i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: najlepsze role BRADA PITTA 12.11.05, 16:36 no tak Johny Depp nie wyglad ajakby mial stale 25 lat;-)) to taka uwaga w odniesieniu do tych sugerowanych przez Ciebie operacji plastycznych. facet(Pitt) ma sie czuc winnym tego, ze jest przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.acn.waw.pl 12.11.05, 16:51 Nic nie mam do urody Brada Pitta. Ale bardziej jako 25 latek przekonywał mnie, gdy rzeczywiście miał 25 lat. Młodości po prostu nie można zagrać, zawsze wypada to lekko sztucznie. Z kolei Johnny Depp często wciela się w role dziwaków i lekki rys sztuczności nawet mu pasuje ("Piraci z Karaibów"). Brad Pitt to był taki ładny, zdrowy amerykański chłopak, sama natura - zdrowy przystojny 40letni Amerykanin w jego wieku wygląda inaczej (chyba, że do chirurga plastycznego lata). ALe OK, ja też lubię 40 latki wyglądające na 25-latki. Gdy moja kobieta zacznie wyglądać na lat 40 i nie pomogą operacje plastyczne, to się z nią po prostu rozwiodę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.11.05, 00:04 Myślę, że te operacje to dlatego, że wie, jak wygląda Robert Redford bez operacji. A to w końcu ten sam typ urody ;))))))))) Robert zestarzał się niemiłosiernie, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 09:51 Przekręt - w tym filmie mnie zachwycił. Potem długo długo długo nic i - Fight Club. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:33 Joe Black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry_Pazur Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.chemd.amu.edu.pl 16.11.05, 11:42 Akurat Brada Pitta (obok Edwarda Nortona) bardzo cenie. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie by w jakimś filmie ŹLE zagrał. W kilku przypadkach to raczej wina scenariusza/reżysera że film wyszedł kipsko i aktor ytm samym nie miał czego ratować swoją grą. Wspomniane "Troja" (charakteryzacja brrrr - Achilles jako laluś) czy "Ocean's Eleven" są po prostu słabymi filmami. Ale taka była wizja twórców i takie zadanie dostał Brad. Dla mnie majstersztyk to: "12 małp" "Fight club" "Przekręt" (podobno błagał reżysera żeby dostać tę rolę nawet za darmo) A w "Joe Black" "Kalifornii" czy "Wichrach" miał taki być w tych filmach i był. Co do "Ocean's" to mam wrażenie ze ten film wszyscy aktorzy pierwszoplanowi potraktowali jako zabawę i musieli sie po prostu dobrze bawic przy kręceniu tego filmu. Cos jakby nasza kadra umówiła sie po meczy na jakims podwórku na meczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.czestochowa.agora.pl 16.11.05, 12:04 Moim zdaniem Brad Pitt absolutnie najlepszy w całej swojej karierze był w filmie Rzeka życia (River Runs Through It) w reżyserii R. Redforca Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: najlepsze role BRADA PITTA 16.11.05, 12:24 Zdecydowanie Fight Club i Twelve Monkeys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frida Re: najlepsze role BRADA PITTA IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 16.11.05, 12:53 A co myślicie o ćpunie w "Prawdziwym romansie":))? Dla mnie bomba! Podziwiam Pitta za chęć podejmowania ryzyka w filmach, w których nie wygląda jak "orgazm w locie":). Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: najlepsze role BRADA PITTA 20.11.05, 00:01 Rola wiecznie zbakanego mieszkanca Kalifornii ze smieszna welniana czapka na glowie to poezja:) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: najlepsze role BRADA PITTA 16.11.05, 19:04 a może by tak dodać jeszcze "Jea Black" - też nieźle zagrał, takiego "słodziutkiego" hehehe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: najlepsze role BRADA PITTA 16.11.05, 19:04 sorka: Joe miało być;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: najlepsze role BRADA PITTA 20.11.05, 09:57 Trzy genialne filmy i wspaniałe role Pitta: * "Twelve Monkeys" - świetna, energetyczna rola zapadająca głęboko w pamięć. * "Fight Club" - jest tam dokładnie taki, jaki ma być - szalony, przerażający, nierealny. * "Seven" - końcówka, gdzie zabija Johna Doe - wewnętrzna walka Millsa i tragedia tego wydarzenia, układ który przerasta tego prostego chłopaka - genialnie zagrane, zawsze mam ciarki gdy to oglądam. Dla mnie aktorsko genialnie wykonane. Wyróżnienie oczywiscie dla "Snatch". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Floyd IP: *.imgw.pl 22.11.05, 10:55 Bezwzględnie Floyd z "True Romance" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: najlepsze role BRADA PITTA 22.11.05, 11:47 Najlepszy był w Wywiadzie z Wampirem jako zbolały wampir. Dobrze mu to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy A byly takie????? IP: *.pl.tesco / *.pl.tesco-europe.com 25.11.05, 10:06 Ciekawe co sie z nim stanie jak makijaz przestanie tuszowac uplyw lat bo to przeciez ani Ford ani Connery i aktor zadny. Odpowiedz Link Zgłoś