maiwlys ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film 20.01.08, 13:40 Ja kocham zarowno ten film jak i Veer-Zaara, Nigdy nie mow zegnaj, i Gdyby jutra nie bylo i jestm zakochana w Bollywood :) Mam dosc amerykanskich komedii wszystkich w tym samym stylu, strzelanin i horrorow :) Chyba w moim zyciu przyszedl czas na Bollywood :) Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Bollywood :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: 80.48.189.* 25.01.08, 20:33 film jest zajebisty mam go na płycie i codziennie go oglądam to mój ulubiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.root.com.pl 03.02.08, 16:37 ogląałam ten film z setki razy . jest zajebisty . radze wam oglądnijcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 19:59 No jasne muszą robić takich filmów więcej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:56 to jest przepiękny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 10:35 Ten film jest bardzo fajny.Podoba mi sie ten film i chce go oglądac cały czas.Mam nadzieje że niedługo bedzie w naszym kinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żanetka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.eranet.pl 23.02.08, 19:03 ten film jest bardzo romantyczny i bardzo sie rozbeczałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Nowacka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.interduo.pl 27.02.08, 09:26 to jest najfajniejszy film jaki kolwiek oglądałam.Najfajniejszy aktor to RACHUL . Jest naprawde super muzyka zarąbista i fajnie tańczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Tomasiak ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.interduo.pl 27.02.08, 09:27 Jest to bardzo super film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Nowacka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.interduo.pl 27.02.08, 09:28 to jest najfajniejszy film jaki kolwiek oglądałam.Najfajniejszy aktor to mężczyzna. Jest naprawde super muzyka zarąbista i fajnie tańczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.hybryda.net 04.03.08, 14:29 najlepszy film na całej kuli ziemskiej najpienkniejsza jes pucza Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z 05.03.08, 22:00 dałam rade przez 20 min, pózniej usnęłam... Nuda do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:53 Wasz film jest wspaniały oglądałam go z 10 000 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: 217.17.33.* 14.03.08, 22:16 jest to bardzo fajny i wzroszajacy film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karii ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 14:42 Ten film to najlepszy film pod słońcem. Jest jeszcze dużo filmow hinduskich polecam ''Jestem przy Tobie'' i ''Gdyby jutra nie było''. KOCHAM INDIE!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:22 Film jest super poprostu masakra .Jesteście fantastyczni. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justaiii ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.satfilm.net.pl 09.05.08, 17:18 exstra zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTA ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.satfilm.net.pl 09.05.08, 17:21 exstra zdjęcia BOMBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.centertel.pl 13.05.08, 14:14 ten film jest super płakałam róbcie więcej takich filmów albo seriali obojętne mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.centertel.pl 13.05.08, 14:18 ten film jest zajefajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EweLa ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:56 Film był baardzo piękny, poruszający,ale również śmieszny i oczywiście ciekawy. Straszniasto podobało mi sie to ok 3godz 30min oglądanie tego cudnego filmu. :))) super aktorzy i piękne sceny,które umiały wzruszyć człowieka-mnie na pewno ;'( Gorąco pozdrawiam i czekam na następną dawkę "Czasem słońce,czasem deszcz" buziole :*** ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiabbb ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film 28.06.08, 20:39 Piękne zdjęcia, kolorystyka, muzyka zresztą też, w ogóle atmosfera super. Bollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia96 ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z filmu IP: *.tilbu1.nb.home.nl 16.07.08, 00:37 moim zdaniem te zdjęcia są bąbowe tylko że 2 zdjęcia które chciałam zobaczyć nie chcą się otworzyć szkoda wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania028 ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:04 Uwielbiam ten film jak większość z bollywoodu:) www.kino-azja.pl/viewtopic.php?f=60&t=74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJECZKA SUper to poziom inteligencji IP: 92.61.33.* 24.07.08, 14:24 szukasz pracy? Odpowiedz Link Zgłoś