Dodaj do ulubionych

''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z filmu

• maiwlys ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film 20.01.08, 13:40
      Ja kocham zarowno ten film jak i Veer-Zaara, Nigdy nie mow zegnaj, i
      Gdyby jutra nie bylo i jestm zakochana w Bollywood :) Mam dosc
      amerykanskich komedii wszystkich w tym samym stylu, strzelanin i
      horrorow :) Chyba w moim zyciu przyszedl czas na Bollywood :)
      Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Bollywood :)
    • Gość: fanka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: 80.48.189.* 25.01.08, 20:33
      film jest zajebisty mam go na płycie i codziennie go oglądam to mój
      ulubiony
    • Gość: kasia ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.root.com.pl 03.02.08, 16:37
      ogląałam ten film z setki razy . jest zajebisty . radze wam
      oglądnijcie.
    • Gość: Alexis ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 19:59
      No jasne muszą robić takich filmów więcej!!!!!!!!!!
    • Gość: ewa ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:56
      to jest przepiękny film
    • Gość: Sylwia ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 10:35
      Ten film jest bardzo fajny.Podoba mi sie ten film i chce go oglądac
      cały czas.Mam nadzieje że niedługo bedzie w naszym kinie
    • Gość: żanetka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.eranet.pl 23.02.08, 19:03
      ten film jest bardzo romantyczny i bardzo sie rozbeczałam
    • Gość: Angelika Nowacka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.interduo.pl 27.02.08, 09:26
      to jest najfajniejszy film jaki kolwiek oglądałam.Najfajniejszy
      aktor to RACHUL . Jest naprawde super muzyka zarąbista i fajnie
      tańczą
    • Gość: Emilka Tomasiak ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.interduo.pl 27.02.08, 09:27
      Jest to bardzo super film
    • Gość: Angelika Nowacka ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.interduo.pl 27.02.08, 09:28
      to jest najfajniejszy film jaki kolwiek oglądałam.Najfajniejszy
      aktor to mężczyzna. Jest naprawde super muzyka zarąbista i fajnie
      tańczą
    • Gość: żaneta ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.hybryda.net 04.03.08, 14:29
      najlepszy film na całej kuli ziemskiej najpienkniejsza jes pucza
      • asiara74 Re: ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z 05.03.08, 22:00
        dałam rade przez 20 min, pózniej usnęłam... Nuda do kwadratu
    • Gość: Karolina ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:53
      Wasz film jest wspaniały oglądałam go z 10 000 razy
    • Gość: kaja ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: 217.17.33.* 14.03.08, 22:16
      jest to bardzo fajny i wzroszajacy film
    • Gość: karii ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 14:42
      Ten film to najlepszy film pod słońcem. Jest jeszcze dużo filmow
      hinduskich polecam ''Jestem przy Tobie'' i ''Gdyby jutra nie było''.
      KOCHAM INDIE!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kasia ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:22
      Film jest super poprostu masakra .Jesteście fantastyczni. pozdrawiam.
    • Gość: justaiii ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.satfilm.net.pl 09.05.08, 17:18

exstra zdjęcia
    • Gość: JUSTA ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.satfilm.net.pl 09.05.08, 17:21

exstra zdjęcia BOMBA
    • Gość: marta ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.centertel.pl 13.05.08, 14:14
      ten film jest super płakałam róbcie więcej takich filmów albo
      seriali obojętne mi to.
    • Gość: marta ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.centertel.pl 13.05.08, 14:18
      ten film jest zajefajny
    • Gość: EweLa ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:56
      Film był baardzo piękny, poruszający,ale również śmieszny i oczywiście
      ciekawy. Straszniasto podobało mi sie to ok 3godz 30min oglądanie tego cudnego
      filmu. :))) super aktorzy i piękne sceny,które umiały wzruszyć człowieka-mnie
      na pewno ;'( Gorąco pozdrawiam i czekam na następną dawkę "Czasem
      słońce,czasem deszcz" buziole :*** ;)
    • malgosiabbb ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film 28.06.08, 20:39
      Piękne zdjęcia, kolorystyka, muzyka zresztą też, w ogóle atmosfera
      super. Bollywood.
    • Gość: kinia96 ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z filmu IP: *.tilbu1.nb.home.nl 16.07.08, 00:37
      moim zdaniem te zdjęcia są bąbowe tylko że 2 zdjęcia które chciałam
      zobaczyć nie chcą się otworzyć szkoda wielka szkoda
    • Gość: Ania028 ''Czasem słońce, czasem deszcz'' - zdjęcia z film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 18:04
      Uwielbiam ten film jak większość z bollywoodu:)
      www.kino-azja.pl/viewtopic.php?f=60&t=74
    • Gość: MAJECZKA SUper to poziom inteligencji IP: 92.61.33.* 24.07.08, 14:24
      szukasz pracy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka