Dodaj do ulubionych

Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ?

IP: 213.227.78.* 12.04.06, 11:47
Chodzi mi o filmy ktore są nie do zdobycia, np. "The Brothers McMullen" to
jeden z poszukiwanych prze ze mnie. Sprzedają go Amerykańce na jakiś aukcjach
E-Buy, Amazon ale chodzi mi o polskie wersje (z polskim lektorem, nie z
napisami), a takich nidgdzie nie ma.
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? 12.04.06, 12:01
      Napisz do Gutek Film i powiedz, że jak oni nie chcą wydać to sobie ściągniesz z
      sieci. Powinno zadziałać.
      • hohonie Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? 12.04.06, 21:48
        ha ha ha... dobre :)
        Wez z wypozyczalni i skopiuj (ale to nielegalne!) :O Ale zadanie polskiego
        lektora to juz lekka perwersja, nie uwazasz?

Ja mam taka wypozyczalnie, w ktorej jest WSZYSTKO... :)

Powodzenia!
    • mathias_sammer Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? 12.04.06, 12:32
      W wypozyczalni maja.

M.s.
      • Gość: scott Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? IP: 213.227.78.* 13.04.06, 08:31
        Nie, w wypożyczalniach nie mają.
        Obszedłem wszystkie największe w Katowicach. Nie było nigdzie, przynajmniej tak
        twierdzili obsługenci.
        To w takim razie w której wypożyczalni może być ?
        • Gość: nikt Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:50
          Sprawdź to miejsce:

www.muranow.gutekfilm.com.pl/wydarzenie.asp?id=158

To sklepik przy autorskim kinie Gutka w Warszawie. Sprowadzą Ci w zasadzie każdy film, jaki sobie
          zażyczysz. Jeśli rzeczywiście "Piwne rozmowy..." były wydane na DVD z polskim lektorem (a najpewniej
          były), to powinni Ci to sprowadzić.
          Pozdrawiam.
          • Gość: scott Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? IP: 213.227.78.* 13.04.06, 13:27
            Dzięki !
          • Gość: scott Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? IP: 213.227.78.* 13.04.06, 14:47
            Niestety nie ma. Dzwoniłem tam. Pani powiedziała, że nie ma polskiej wersji
            dvd. Nie została wydana. Więc pewnie jest tylko wersja telewizyjna.
            • Gość: nikt Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:17
              Dziwna sprawa. Ale pewnie ma rację, oni tam naprawdę się na tym znają. Możemy się umówić jeszcze tak,
              że jeśli kiedyś film będzie leciał w tv, nagram Ci go na dvd i wyślę pocztą. Tylko, że jakość trochę nie ta :(
              • Gość: scott Re: Gdzie zdobyć dvd nie do zdobycia ? IP: 213.227.78.* 14.04.06, 08:36
                ok. mniejsza o jakość. stokrotne dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka