IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 14:02
Czy ktoś juz oglądał, kiedy premiera w Polsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: szopen Re: 8 Mile IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 20:21
      Niestety nie ogladalem. Premiera 17 stycznia. Czekam z niecierpliwoscia.
      • Gość: Sassy Re: 8 Mile IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.12.02, 13:12
        Ja taz juz nie mogę sie doczekac!!Na razie sciągam
        wszystko a propos z neta i pocieszam się muzą Ema...oby
        do 17ego!
        • Gość: Sassy Re: 8 Mile IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.12.02, 12:58
          Podobno film jest swietny i gra Marshalla tez.Podobno
          Ameryka oszalala na punkcie 8 mile.Podobno maja Oscara w
          kieszeni.same przypuszczenia!!Czy jest ktos kto ten film
          juz widzial??
    • Gość: aabbcc Re: 8 Mile IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 15:06
      Ciekawe czy jest juz w sieci dvd-rip?
      • Gość: szopen Re: 8 Mile IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 19:27
        Nie wiem czy jest 8 Mila już w sieci, ale zainteresowanych zapraszam na stronkę
        www.8mile.dva.pl Naprawde b. dobrze zrobiona strona. Do tego piosenki z filmu
        (niestety tylko w wersjach skroconych).
    • mathildae Re: 8 Mile 31.12.02, 13:41
      Warszawa, Multikino-Ursynów, 04.01.2003 - premiera;)
      • jajo13 Re: 8 Mile 03.01.03, 10:37
        taaa tylko ze disiaj otworzyli kasy i po kwadransie nie bylo biletow :((((
    • Gość: Aga Re: 8 Mile IP: *.ne.client2.attbi.com 03.01.03, 21:55

Ogladalam , jakies poltora miesiaca temu. Film niezly, Eminem tez.
      I w Stanach rzeczywiscie hicior, zarowno film jak i soundtrack.
    • Gość: Ginger Re: 8 Mile IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 16:15
      Bylam wczoraj na przedpremierze we Wroclawiu.
      Film jest swietny. Pojde na niego jeszcze co najmniej raz. Muzyka po prostu
      niesamowita, Marshall gra jak doswiadczony aktor - bardzo realistycznie,
      przekonywujaco... Goraco polecam. Moze nawet spotkamy sie na seansie ;)
      • Gość: Inka Re: 8 Mile IP: *.proxy.aol.com 05.01.03, 21:18
        Nawet dobry byl,ogladalam go juz miesiac temu.Kim Basinger grala bardzo
        dobrze.Tak naprawde to jest smutna prawda.
      • Gość: !?! Re: 8 Mile IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:33
        tag prawde mowia to jedynie muzyka w tym filmie jest spoko,a raczej nie jestem
        fanem tego rodzaju nurtu....,co do film to napewno nie znajdzie sie w zbioze
        arcydziel kina, lepsze kino mamy ogladajac mega piatki w tvn i poniedzialkowe
        mocne kino na polsacie z charslem bronsonem w roli glownej ;))....z reszta
        producenci sprtynie zadbali o mozliwosc nakrecenia kolejnej czesci...,gdy tylko
        zaczelo sie cos dziac - zobaczylem napisy koncowe.Jednym slowem zmarnowany
        sobotni wieczor w kinie.......
        • Gość: K-myk--> Re: 8 Mile IP: 217.11.129.* 06.01.03, 15:13
          CZłowieku jestem niesamwicie ciekaw gdzie ty widziałeś ten film! Chyba,ze byłeś
          na jakimś pokazie przedpremierowym czy coś. Nie nażucaj światu swojego formatu
          i jak coś ci się nie podoba to *********- to bardzo źle! Acha i jeszcze jedno,
          nurt to możesz mieć w kiblu czy nad jakąs smrudką! Z kąd ty wogółe mieszkasz?!
          Nad rzeką czy w kampinosie?! I jak masz zamiar chodzić do kina i spać to
          przestań!!! Nie krytykuj czegoś czego nie rozumiesz!! POmyśl też czasem o
          innych ,którzy to rozumieją i im się to podoba!!! Zapamiętaj to sobie, bo to
          ci się może przydać, zapamiętaj też to "Wszystko jest gównem oprócz szczyn" To
          życiowe motto może ci się jeszcze nieraz przydać, chociażby w myśleniu (o ile
          to potrafisz) o innych!!! No to niedozobaczenia!!!!
          • sara18 Re: 8 Mile 06.01.03, 17:43
            koniecznie musze sie wybrac-soundtrack jest zajebisty["love me"-fajny tekst],no
            a Slim Shady jak zwykle suuuuper.
          • Gość: Don Simon Re: 8 Mile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.03, 18:02
            Zenujaca wypowiedz. Wspolczuje.
            Pozdrawiam
            Don Simon
            • Gość: Inka Re: 8 Mile IP: *.proxy.aol.com 07.01.03, 02:59
              A ja nadal twierdze ze mi sie podobal:-)Premiera sie odbyla dawno temu ale i
              tak wciaz tlumy sa.
            • sara18 Re: 8 Mile 08.01.03, 14:23
              spadaj palancie co sie do dziewczyny dopieprzasz.nie pasuje ci to masz problem.sprobuj to przetrawic albo sam cos napisz to sie posmiejemy wszyscy.
              a zenujacy to jest twoj nick-taki z ciebie don jak z koziej dupy saksofon ,chlopczyku.
    • Gość: biankorniko Re: 8 Mile IP: *.man.polbox.pl 10.01.03, 18:05
      Ostry, prawdziwy - raczej dla ludzi poniżej 30. Kawał dobrego kina obyczajowo-
      hiphopowego. No i Eminem okazuje się intersującą osobą - i niezłym towarem;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka