Dodaj do ulubionych

Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em

• Gość: emila Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:25
      tennnnnnnnnnnnnn film jest boski a jego bohaterowie jeszcze lepsi Kocham te
      filmy
    • Gość: Koniara Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:17
      Jest boski a nawet więcej niż boski!!!
    • Gość: Koniara Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:22
      To mój ulubiony aktor. Gra tak dobrze, że nie wiem co jest prawdą, a co nie. Na
      wszystkich jego filmach ryczałam:) Jest super!
    • Gość: tisbe2@wp.pl Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: 88.156.63.* 14.03.07, 12:01
      czy zna ktos jego adres meilowy? Z gory dzieki za odpowiedz na meila!
    • Gość: Patrycja Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:35
      Gdy oglądnełam film ,,Czasem słońce czasem deszcz'' zachwyciło mnie jedno
      sposób grania jego roli:brata,ukochanego syna,męża,ojca.
    • Gość: sylwia...sisi Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:58
      ni ma lepszego aktora moim zdaniem,teraz mnie juz żadny film nie wzruszy bo
      tylko jego filmy potrafią wzbudzać łzy....naprawde ma ktoś jego mejla????
      • Gość: Naina Re: Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:27
        Mam Jego maila Ale sama próbowałam wysłać i sie nie da. Ale moge Ci
        podac.dreamzandfilms@hotmail.com
    • Gość: Naina Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:24
      Shah Rukh Khan jest świetnym aktorem i znakomitym człowiekiem. Uwielbiam jego
      filmy. SRK podbił moje serce. Jest boski. Ubóstwiam Go.
    • Gość: Bogna92 Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.globalconnect.pl 25.03.07, 23:30
      Boski to za malo powiedzianee...<buja w oblokach>...
    • Gość: Martusia Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:49
      Shah Rukh Khan jest bardzo ładny,przystojny i jak widać czuły,zabawny i
      opiekuńczy bardzo bym chciała się z nim spotkać na żywo ale to niestety
      niemożliwe:-(
    • Gość: Andzelika Shah Rukh Khan - czasem słonice czasem deszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:23
      Nie sądziłam że jesteś taki przystojny. Twoja uroda mnie zachwyca,a jednocześnie
      jesteś elegancki. Więc wiec że KOCHAM CIĘ SZCZERZE!!!!
    • Gość: fanka:) Shah Rukh Khan - bóg IP: 82.139.157.* 14.04.07, 23:59
      To prawda JEST SUPERBOSKI!! Szkoda że ma żonę:( Ale z tą kapliczką to już
      przegięcie (mimo że jest z niego superprzystojniak i wydaje mi sie że ma dobre
      serducho TO JEDNAK NIE JESt BOGIEM!)
    • misiania Re: Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em 16.04.07, 09:07
      upolowałam setkę, nespa?
      • Gość: MariaAntonina misiania IP: *.chello.pl 17.04.07, 17:19
        Małe problemy z francuskim? To może lepiej w hindi?
    • Gość: Ania Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: 80.50.252.* 17.04.07, 07:40
      boski boski!!! zgadzam się!! tylko wzdychać jak nastolatka ;)
    • bianca_neve Re: Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em 19.04.07, 19:39
      Salaam Namaste! Zapraszam na forum o Indiach i Bollywoodzie na
      www.namaste.vnx.pl Mile widziany każdy kto chce pomóc w rozwoju tego forum
      oraz chce się podzielić swoimi pasjami. Pozdrawiam
    • Gość: GOŚCIU Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: 193.30.160.* 02.05.07, 11:01
      JEST CUDNY I UROCZY, A SWOIM
      "PSIM" SPOJRZENIEM PODBIJE KAŻDE SERCE
    • Gość: DZIARKA Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: 193.151.48.* 04.05.07, 12:00
      Jajciu może do ciach dwudziestego pierwszego wieku nie nalezy ale ja i tak
      uwazam że jest boski ma wielki telent i gra tak przekonująco ze gdy obejrzałam
      film GDYBY JUTRA NIE BYŁO to zakochałam sie tak w jego grze aktorskiej jak
      nigdy do tej pory kino i telewizje uważałam za nudy filmy z BOOLYWOOD z
      SHANEM w roli głównej na nowo mnie zaciekawiły ich taniec jest porywający i
      rytmiczny UWAŻAM ŻE SHAN JEST BOSKI :* :* :* :* !!!
    • Gość: Domcia Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.subscribers.sferia.net 21.05.07, 15:43
      Dla mnie Shah jest cudowny! Jak ja bym chciała być na miejscu Jego żony! On
      jest wspaniały, boski i w ogóle! Wiem, że podniecam się Nim jak mrówka okresem,
      ale co poradzić? ;D
    • Gość: m-ka Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:10
      Moi on się podoba,jest ok.
    • Gość: sokołowska Beata Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:19
      Shah Rukh Khan,jest naprawde boski ale nie zgodze się ,że jest Bogiem.
      Uwielbiam go,nie pzez meke-up,tylko przez to jak gra.Wspaniele potrafi
      rozzegrać najbardziej dramatyczne sceny w filmach...i jego płacz...aż sie
      samemu chce płakać=-) Sczególnie podobał mi sie w filmie kal ho naa ho...
    • Gość: sokołowska Beata Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:19
      Shah Rukh Khan,jest naprawde boski ale nie zgodze się ,że jest Bogiem.
      Uwielbiam go,nie pzez meke-up,tylko przez to jak gra.Wspaniele potrafi
      rozzegrać najbardziej dramatyczne sceny w filmach...i jego płacz...aż sie
      samemu chce płakać=-) Sczególnie podobał mi sie w filmie kal ho naa ho...
    • Gość: m-ka Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.torun.mm.pl 25.05.07, 18:47
      Moim zdaniem jest bardzo fajny,przystojny i bardzo lubię oglądać filmy z jego
      udziałem.
    • Gość: Super fanka Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.chello.pl 29.06.07, 11:04
      Jaaaaaaaaaaaaaaa
      Jest nie tylko boski ale o
      9.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999.999%piękniwjszy
      od Brada Pita
      NAMASTE SHAHRUKH KHAN NAMASTE
    • Gość: Iga.Zaara Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:20
      Shahrukh to mój kochany mąż... :D KOCHAM GO!!! :D
    • Gość: sysia;) Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:05
      Kocham go !!!!!!!! ah... cudny:D:D
    • Gość: Ola wielbicielka Shah Rukh Khan - bóg z make-up 'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:54
      Bardzo chciałabym zagrac kiedyś u boku Shaha Rukh Khana.Moim zdaniem jest
      boski i żadna kobieta mu sie nie oprze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka