Gość: Selena IP: *.crowley.pl 27.01.03, 15:21 Jeżeli macie ochotę podzielcie się ze mną opiniami na temat wyżej wymienionego przybytku X Muzy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Faykee Re: Kino Silver Screen IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 27.01.03, 15:26 Ja tam lubie kino Silver Screen, bo chyba jest jedynym kinem, do którego mozna isc nie tylko na film :P Odpowiedz Link Zgłoś
padre Re: Kino Silver Screen 27.01.03, 22:01 Mam do niego stosunkowo blisko i to dobrze Nie chodzi do niego tyle hmmmm.... osob w sportowym odzieniu, co do kin takich jak Atlantic, to dobrze Maja najglosniej ustawione odsluchy w Warszawie, to zle Ogolnie rzecz biorac kino jest OK, szczegolnie przyjemnie mi bylo sie tam znalezc kiedy po raz ostatni w 2002 wybralem sie do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Kino Silver Screen IP: 217.153.45.* 28.01.03, 08:50 Ja niestety nie przepadam w ogole za multipleksami. Tak więc nie lubię również d. Moskwy. Lubię bardziej wyciszone otoczenie, bez zapachu (smrodu) popcornu, o co niestety coraz trudniej. Lubie kina mniejsze, przytulniejsze takie jak np. Muranów, Atlantic, Wars, nawet Femina. Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi seanse przedpołudniowe - wtedy publiczność stanowią mniej przypadkowi ludzie. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
andy1976 Re: Kino Silver Screen 29.01.03, 16:20 Gość portalu: Syrena napisał(a): > Ja niestety nie przepadam w ogole za multipleksami. Tak więc nie lubię również > d. Moskwy. Lubię bardziej wyciszone otoczenie, bez zapachu (smrodu) popcornu, o > > co niestety coraz trudniej. Lubie kina mniejsze, przytulniejsze takie jak np. > Muranów, Atlantic, Wars, nawet Femina. Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi > seanse przedpołudniowe - wtedy publiczność stanowią mniej przypadkowi ludzie. > Pozdrawiam > Syrena NIE ZGODZĘ SIĘ Z TOBĄ! A DZIECIAKI NA WAGARACH TO NIE SĄ PRZYPADKOWI LUDZIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Kino Silver Screen IP: router:* / 10.102.21.* 28.01.03, 09:50 Czy to jest to kino z koszmarnie drogimi biletami (podobno nawet 40 zł)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Kino Silver Screen IP: 217.153.45.* 28.01.03, 10:40 Bilety do tradycyjnych sal są po cenie, takiej jak wszędzie 20 OKN. Natomiast są też tam kameralne sale z siedzeniami fotelowymi i stoliczkiem - Platinium, gdzie bilety kosztują rzeczywiście 40 PLN. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
oyey Re: Kino Silver Screen 29.01.03, 09:40 mają dobrej jakości ekrany, jedno z najciemniejszych kin w warszawie, nawet przed seansem ledwo widać nr foteli, rzędy są ustawione bardzo gęsto, i odstępy między tymi rzędami należą do najmniejszych spośród warszawskich kin, do tego stopnia, że trzeba się przeciskać. Lubie to kino, ale tez trzeba przyznac, ze nalezy ono do najdrozszych w warszawie, nawet nie uwzględniając sali platinum. Odpowiedz Link Zgłoś
a2678003 Re: Kino Silver Screen 29.01.03, 14:56 Nie bylem w tym kinie ale slyszalem ze lepsze jest "Cinema City" i "Multikino". Mi osobiscie trudno to jednak stwierdzic. Jesli mowa o "Cinema City" i "Multikino" to sa prawie identyczne. W koncu czym mialyby sie roznic multipleksy. Odpowiedz Link Zgłoś