Dodaj do ulubionych

Kino Silver Screen

IP: *.crowley.pl 27.01.03, 15:21
Jeżeli macie ochotę podzielcie się ze mną opiniami na temat wyżej
wymienionego przybytku X Muzy ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Faykee Re: Kino Silver Screen IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 27.01.03, 15:26
      Ja tam lubie kino Silver Screen, bo chyba jest jedynym kinem, do którego mozna
      isc nie tylko na film :P
    • padre Re: Kino Silver Screen 27.01.03, 22:01
      Mam do niego stosunkowo blisko i to dobrze
      Nie chodzi do niego tyle hmmmm.... osob w sportowym odzieniu, co do kin takich
      jak Atlantic, to dobrze
      Maja najglosniej ustawione odsluchy w Warszawie, to zle
      Ogolnie rzecz biorac kino jest OK, szczegolnie przyjemnie mi bylo sie tam
      znalezc kiedy po raz ostatni w 2002 wybralem sie do kina.
    • Gość: Syrena Re: Kino Silver Screen IP: 217.153.45.* 28.01.03, 08:50
      Ja niestety nie przepadam w ogole za multipleksami. Tak więc nie lubię również
      d. Moskwy. Lubię bardziej wyciszone otoczenie, bez zapachu (smrodu) popcornu, o
      co niestety coraz trudniej. Lubie kina mniejsze, przytulniejsze takie jak np.
      Muranów, Atlantic, Wars, nawet Femina. Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi
      seanse przedpołudniowe - wtedy publiczność stanowią mniej przypadkowi ludzie.
      Pozdrawiam
      Syrena
      • andy1976 Re: Kino Silver Screen 29.01.03, 16:20
        Gość portalu: Syrena napisał(a):

> Ja niestety nie przepadam w ogole za multipleksami. Tak więc nie lubię
        również
        > d. Moskwy. Lubię bardziej wyciszone otoczenie, bez zapachu (smrodu) popcornu,
        o
        >
        > co niestety coraz trudniej. Lubie kina mniejsze, przytulniejsze takie jak np.
        > Muranów, Atlantic, Wars, nawet Femina. Zdecydowanie bardziej odpowiadają mi
        > seanse przedpołudniowe - wtedy publiczność stanowią mniej przypadkowi ludzie.
        > Pozdrawiam
        > Syrena
        NIE ZGODZĘ SIĘ Z TOBĄ! A DZIECIAKI NA WAGARACH TO NIE SĄ PRZYPADKOWI LUDZIE ?
    • Gość: Ginny Re: Kino Silver Screen IP: router:* / 10.102.21.* 28.01.03, 09:50
      Czy to jest to kino z koszmarnie drogimi biletami (podobno nawet 40 zł)?
      • Gość: Syrena Re: Kino Silver Screen IP: 217.153.45.* 28.01.03, 10:40
        Bilety do tradycyjnych sal są po cenie, takiej jak wszędzie 20 OKN. Natomiast
        są też tam kameralne sale z siedzeniami fotelowymi i stoliczkiem - Platinium,
        gdzie bilety kosztują rzeczywiście 40 PLN.
        Pozdrawiam
        Syrena
    • oyey Re: Kino Silver Screen 29.01.03, 09:40
      mają dobrej jakości ekrany, jedno z najciemniejszych kin w warszawie, nawet
      przed seansem ledwo widać nr foteli, rzędy są ustawione bardzo gęsto, i odstępy
      między tymi rzędami należą do najmniejszych spośród warszawskich kin, do tego
      stopnia, że trzeba się przeciskać. Lubie to kino, ale tez trzeba przyznac, ze
      nalezy ono do najdrozszych w warszawie, nawet nie uwzględniając sali platinum.
    • a2678003 Re: Kino Silver Screen 29.01.03, 14:56
      Nie bylem w tym kinie ale slyszalem ze lepsze jest "Cinema City" i "Multikino".
      Mi osobiscie trudno to jednak stwierdzic.
      Jesli mowa o "Cinema City" i "Multikino" to sa prawie identyczne. W koncu czym
      mialyby sie roznic multipleksy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka