Gość: Agnes IP: *.ws / 83.17.42.* 11.08.06, 22:14 Wiem, że zadaję infantylne pytanie, ale po kilku razach, kiedy oglądałam Krolla wciąż nie wiem kiedy Lubaszenko i Kordek się zamienili. Powiedzcie kiedy? Dokładnie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiaderny Re: Kroll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:30 W kiblu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Kroll IP: *.ws / 83.17.42.* 11.08.06, 22:34 Ale jak w kiblu? Przecież nie mieli chyba tyle czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiaderny Re: Kroll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:49 Niby nie mieli,ale zanim Arek i Bogunia wpadli to Kuba już był przebrany za Marcina.No chyba,że o czymś nie wiem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Kroll IP: *.ws / 83.17.42.* 11.08.06, 23:13 A kajdanki? Bo przecież Marcin miał kajdanki. Chyba, że Wiaderny miał ze sobą jakieś inne, żeby Kubie je założyć w tym kiblu. W każdym razie dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BPP Re: Kroll IP: *.such.nat.hnet.pl 09.09.06, 00:46 Na początku filmu, kiedy Kuba idzie do młodszej siotry Krolla czyli Marty i dzwoni do drzwi, z windy wypada Arek (Linda) i zakłada mu kajdanki. Potem rzuca kluczyki Marcie ("Rozkuj go Panienko"). Po wyjściu z kamienicy Kuba oddaje kajdanki, ale nie kluczyk! Pod koniec filmu, już w jednostce wojskowej Arek zrywa Kubie z szyi łańcuszek z kluczykiem do kajdanek i rozkuwa go. Z tego można wywnioskować, że Kuba i Kroll zamienili się rolami zanim Artek i żołnierz-kierowca wbiegli do toalety. Ale przyznam, że dosyć to zamotane (załapałem chyba za 3. razem). Mimo wszytkos film - legenda. Teraz już takich nie robią - a za 30 lat wrażenie będzie jeszcze większe ... Odpowiedz Link Zgłoś
bepepe Re: Kroll 09.09.06, 00:54 Na początku filmu, kiedy Kuba idzie do młodszej siotry Krolla czyli Marty i dzwoni do drzwi, z windy wypada Arek (Linda) i zakłada mu kajdanki. Potem rzuca kluczyki Marcie ("Rozkuj go Panienko"). Po wyjściu z kamienicy Kuba oddaje kajdanki, ale nie kluczyk! Pod koniec filmu, już w jednostce wojskowej Arek zrywa Kubie z szyi łańcuszek z kluczykiem do kajdanek i rozkuwa go. Z tego można wywnioskować, że Kuba i Kroll zamienili się rolami zanim Artek i żołnierz-kierowca wbiegli do toalety (Kuba miał kluczyk do kajdanek). Ale przyznam, że dosyć to zamotane (załapałem chyba za 3. razem). Mimo wszystko film - legenda. Teraz już takich nie robią - a za 30 lat wrażenie będzie jeszcze większe ... Odpowiedz Link Zgłoś