Dodaj do ulubionych

najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca

• infoth Kiler 2 25.09.06, 02:34
      ..i w ogóle polskie kino
    • Gość: toad Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.09.06, 03:42
      X-Flies Season 9 Po czwartym odcinku chce sie wyc, po szostym wyskoczyc przez okno.
    • Gość: p26 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 08:34
      "Gulczas - a jak myślisz:. Co tej pory mam traumę.
    • Gość: mati Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 81.210.124.* 25.09.06, 08:53
      mój typ:
      szyfry wojny (z Cage'm)
    • Gość: Teleleń Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 83.238.15.* 25.09.06, 09:01
      Mam dwa typy:
      -kretyński od początku do końca w załozeniu i wykonaniu "Freddy got fingered"
      Tom Green
      -"Daredevil" z Benem Affleckiem, dno bez ładu i składu a uderzające w żałośnie
      pateteyczne tony...
    • Gość: AntyLincz... Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 80.51.199.* 25.09.06, 09:15
      Zdecydowanie Mulholland Drive. Debilny na maksa...
    • Gość: marcin Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:15
      "Nic śmiesznego" - rzeczywiście nic smiesznego!!!
    • veronika62 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 09:26
      " Oh Karol"
    • Gość: Pati Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:29
      "Cela" z Jennifer Lopez
      • Gość: Gościu zawstydzające ................................. IP: *.aig.pl 25.09.06, 09:36
        Były dwa filmy - oba science fiction - na których wstydziłem się że je
        oglądam : Galaxina i Manhattan Moonshine. Naprawdę bylo mi wstyd że ktoś to
        nakręcił i że ja to oglądam.
        Ale z drugiej strony kiedy teraz o tym myślę to fajnie jest oglądać filmy które
        budzą emocje - w tym wypadku wstyd ...
      • Gość: Ofelia Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.aster.pl 26.09.06, 21:17
        "Cela" jest niezlym filmem. Zahacza o psychodele, ale jest naprawde mocny.
    • Gość: luki Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 148.81.129.* 25.09.06, 09:42
      Najgłupszy film jaki obejrzałem to - rzeka w dolinie uczuć- USA 2004. Polecam

• Gość: ewa246 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 62.233.203.* 25.09.06, 11:12
        Przejrzałam chyba wszystkie wpisy i orutnie dziwi mnie że nie widzę dwóch
        pozycji:
        1. ŁAWECZKA /wersji kinowej/ - choć może znajdą się amatorzy..
        2. Kompletna szmira "TYLKO MNIE KOCHAJ" - Ludzie! W kinie na koniec filmu
        prawie wrzasnęłam "Całe miasto to jej krewni i rodzina!". I ta fascynująca gra
        najmłodszej aktorki :(
        Przykro mi ale niestety żadnej amerykański bzdurny horror ani filmy o ich
        młodzieży typu Beverly Hills nie są w stanie pokonać tak tandentnej produkcji
        rodzimej. Rispekt!!
    • p.pacior Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 09:46
      Zdecydowanie "Martwica mózgu" widział ktoś może??
      • Gość: Stas Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 62.29.169.* 25.09.06, 11:33

"Martwica mózgu" rzeczywiście jest beznadziejnie głupia, co nie znaczy, że
        nie jest świetna :)

SS
    • Gość: Przemek Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:52
      Żołnierze Kosmosu
      • Gość: pixa Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:37
        Czy ktoś pamięta "Miasto prywatne"? Lindę w sandałach i białych skarpetkach :)
        Film jest tak durny, że można go pokochać.
        "Mrówki w spodniach"- gniot totalny.
    • Gość: meff kill bill zdecydowanie IP: *.chello.pl 25.09.06, 10:07
      pierwsza część przewidywalna na maxa, 2ga do uśnięcia nudna i przewidywalna...
      • Gość: Stas Re: kill bill zdecydowanie IP: 62.29.169.* 25.09.06, 11:56

Osobom uważającym "Kill Bill" za najgłupszy film chciałbym tylko powiedzieć,
        że grający tam aktorzy mają m.in. na swoim koncie następujące dzieła:

- Daryl Hannah - "Final Terror" i remake "Attack of 50ft. woman"
        - David Carradine - "Kickbox terminator", "Karate Cop" i "Children of the
        Corn V"
        - Michael Madsen - "Uwolnić orkę II" i "Gatunek II"
        - Sonny Chiba - "Invasion of the Neptune Men"
        - Uma Thurman i Vivica Fox - "Batman & Robin"

Przy tych filmach "Kill Bill" to naprawdę arcydzieło :)

SS
    • Gość: K2 Komedia nie tylko dla idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:18
      jest masakrycznie głupia
    • Gość: pifpaf Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.such.nat.hnet.pl 25.09.06, 10:37
      Summer Love, polski western tragedia, zostałem do końca tylko dlatego , żeby go
      wygwizdać
      • Gość: mag Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.baumholder.army.mil 25.09.06, 11:16
        Przeczytalam wszystkie posty i usmialam sie do lez! Nikt jeszcze nie wspomnial
        o 'House of wax' ze wspaniala Paris Hilton.. Blagam!!
    • Gość: dominik_wrocław Straszny Film IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.06, 11:18
      no
    • etykieta.zastepcza Aleksander - film wysoce interaktywny 25.09.06, 11:22
      ... film jest o gejach, a po wyjściu z kina bolała dupa
      • Gość: Joh Re: Aleksander - film wysoce interaktywny IP: *.chello.pl 25.09.06, 12:21
        Lekko przesadziles ale mialem bardzo podobno odczucia:)
        Jak dla mnie taki Polski RH+ albo -, nie pamietam, ale RH.
        Absolutne gowno - nie widzialem Gulczasa, ale mozliwe ze jest lepszy, serio.
      • marcowsky Re: Aleksander - film wysoce interaktywny 25.09.06, 19:16
        Aleksander ma wyska pozycje u mnie-cale szczescie ze na dvd pozyczonym od kumpla
        o gladalem bo zalowalbym wydanych pieniedzy na kino!
    • magdalenka20z Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 11:28
      Pearl Harbor i Wyznania gejszy
    • Gość: Rojek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:32
      1) Krwiożercze Pomidory. (Świat popanowują zmutowane pomidory i zjadaja ludzi :D )
      2)Gulczas- mało jest filmow na które ide do kina i wychodze po 15 min płacac 1zł
      za każdą minute obejżanego filmu.
      3)Jaskinia- to jest roczny film ... takie rzeczy naprawde jeszcze się produkuje!!!
      4)Wojna Światów - film zaczyna sie ujeciem na pantofelka(takie małe żyjątko)
      potem przez 115min biegaja ludzie i jakies maszynay w 116-tej znowu jest ujecie
      na pantofelka i film się kończy :D (w kinie myslalem ze to jakas sciema i
      wyczekalem do konca napisow ale nic sie nie wydazylo)
      • Gość: Peter Joseph Re: ... IP: 213.31.224.* 25.09.06, 11:45
        "Złap mnie jeśli potrafisz" czy jakoś tak.....
        Siedzieliśmy ze znajomymi w kinie, z grupy 6-ciu osób nie poddał się tylko
        kumpel (nie wiem, po amfetaminie był?)
        Najlepszy był natomiast Pan, który spał jeszcze po zakończeniu filmu i obudziła
        go dopiero obsługa ;-)))
    • lukasz-gieruszczak Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 12:14
      najgłupszy film? hm... "Wzgórza mają oczy", "Droga bez powrotu (Wrong
      turn"), "Lęk" i "Straszny film".
    • Gość: ChubeeDops A co znaczy najgłupszy ?? IP: 194.106.192.* 25.09.06, 12:16
      Dla mnie to film, który udaje coś innego. Np. "Wyścig" z Sylwkiem Stallone. Miał
      być o wyścigach, a była kiszka.
    • lukasz-gieruszczak Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 12:18
      przepraszam pomyłka
    • Gość: filmfan 9 życ Thomasa Katz'a IP: 192.91.60.* 25.09.06, 12:25
      Jak dla kogos Lynch to pestka to przy tym "zmieknie mu rura" z pewnoscia.
      To najglupszy i najbadrdziej pokrecony film jaki widzialem.
    • Gość: ROBERT Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.com.pl 25.09.06, 12:37
      Być człowiekiem TRAGEDIA TRAGEDIA i jeszcze raz TRAGEDIA
      • Gość: ala Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:54
        9 żywotów Tomasza Katza jest świetny!

Z nowości względnych toto z bradem pittem i jego konkubiną angeliną. ło matko.
        Wogóle gniotów jest tak duzo aż trudno zdecydować się na jakieś konkrety.
    • Gość: Reni najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:08
      40 dni i 40 nocy
      Anakaonda
      • amelia007 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 13:51
        Francuski numer
        do dzisiaj nie wiem, o co chodziło, a gra aktorów... To było straszne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka