Dodaj do ulubionych

najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca

• Gość: maruti Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.bulldogdsl.com 26.09.06, 00:50
      Trzeba robic rozroznienie na najglupszy najlepszy film (tzn. zamiarem rezysera
      bylo 'kiepskie kiczowate kino') oraz najgorszy najglupszy (po prostu glupi film).

Bo taka Martwica Mozgu to najglupszy film jaki widzialem, ale jest jednoczesnie
      jednym z NAJLEPSZYCH jakie widzialem! Inne podobnej klasy: Zolnierze kosmosu
      oraz Evil Dead 2. I moj faworyt: Bubba Ho-tep!

Najgorszy najglupszy film to Misja na Marsie (niby film byl robiony na powaznie
      a byl tak glupi, ze glowa boli...)
      • Gość: Stas Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 62.29.169.* 26.09.06, 08:33

"Misja na Marsa" już parę razy się pojawiała - i faktycznie ten film należy
        do kategorii najgorszych najgłupszych. Jest to typowy przykład, że ludzie
        którzy nie czują tematu (nawet jeśli nazywają się Brian De Palma), nie powinni
        się za niego brać.
    • jacek1410 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 10:06
      Jaś fasola i mash
    • jacek1410 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 10:17
      Jaś fasola

prezenty i ozdoby
      • tyka444 Re: Zdecydowanie "Orgazmo"! n/t 26.09.06, 11:35
        • indianprincess Re: Zdecydowanie "Orgazmo"! n/t 26.09.06, 13:04
          Tokio Drift (sorry nie pamietam pisowni) i jego poprzednicy typu Szybcy i
          Wściekli
    • tygielmagii Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 15:37
      Memento, jesli ktos pyta mnie o najgorszy film jest to zdecydowanie ten ktory
      wciska i wżera mi się w mózg...koszmar...pomysl moze i bym przezyla ale
      wykonanie oj tragedia masakra i obląkanie strata czasu...
    • ishhaa Stary,gdzie moja bryka 26.09.06, 15:39
      D.N.O. i 3 metry mułu!!!
    • tornson Rambo. 26.09.06, 15:49
      Nie widziałem chyba nigdy bardziej kretyńskiej fabuły.
      • Gość: Pacia Re: Rambo. IP: *.retsat1.com.pl 26.09.06, 19:31
        Najgorszy był Harry Potter!!!!!!!!!!!! bleee po godzinie oglądania padłam jak
        martwa
    • Gość: never Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.stk.vectranet.pl 26.09.06, 20:27
      "Nigdy w życiu"
    • Gość: Ofelia1982 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.aster.pl 26.09.06, 20:59
      A wiec po kolei:
      1) Zaginione(Stracone) dusze / Lost souls
      spałam, naprawde czekalam, kiedy zacznie sie akcja. never happened:)
      2) Milosc na zamowienie
      Lifestyle'owy film, gdzie chodzi o to ile razy Sara Jessica Parker zmieni
      sukienke (nie twierdze, dobrze sie ubiera) i ile sportów jest w
      stanie "obrobic" w jeden dzien Matthew McConnaughey (czy jak to sie pisze).
      dodatkowo perlisty smiech Jessicy i moj facet gral w gry na komorce w kinie:)
      3)Brokeback Mountain
      Nie mam nic do gejów. z dwoma sie przyjaznie, z jednym mieszkalam. ale w tym
      filnie NIC sie nie dzieje. NIC NIC NIC. jakby ktos chcial isc poogladac
      połoniny do kina..
      4)Bez wiosła / Without a paddle
      Po prostu glupie, przewidywalne, banalne i żenujące.
      5)Dark Water
      Oh-My-God..
      6) Hi Way
      Dla mnie po prostu nudny. moze humor Mumio w malych dawkach jest dobry i
      wywoluje smiech, to 2h ogladania dwoch facetow jezdzacych i mowiacych jakies
      bzdury - juz nie smieszy
      7)Gwiezdne Wojny
      ale pewnie "nie zrozumialam" ;)
      8) Czarownica / Bewitched z Nicole Kidman
      Nie rozumiem czemu Kidman wystapila w CZYMS TAKIM
      9)film zz Jude Law jak on byl wampirem - nie dalam rady do konca
    • kaprylda81 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 21:31
      "Hi Way", z trudem wytrzymałam do końca w kinie
      ostatnia część "Gwiezdnych Wojen", też byłam ze znajomymi, jedna jest fanką, to zostałam do końca, massakra...
    • madzia554 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 21:50
      Tak tak chłopaki na ibizye Błahahaha wogóle kto to wymyślił...
    • Gość: rusałka ostatnio zdecydowanie Wzgorza Maja Oczy IP: 83.220.192.* 27.09.06, 01:09
      nowa wersja. starej nie widzialam, chyba nie zaluje..... ale usmialam sie, to
      prawda.
    • Gość: Aga Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.cnb.com.pl 27.09.06, 11:09
      "Legalna blondynka 2".
    • ola9944 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 16:28
      "Nigdy w życiu"
    • wioletta123 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 18:10
      Świat ,Świt, Noc ... ŻYWYCH TRUPOW !!! MASAKRA GLUPSZEGO TO JUZ NIE MA !!
      Dokładnie, totalne DNO!!!!!
    • wioletta123 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 18:14
      No i oczywiście seriale tj. RODZINA ZASTĘPCZA, NIANIA i nie lubie głupawych
      seriali komediowych szczególnie amerykańskich.
    • mister1 Akademia policyjna 27.09.06, 20:05
      wszystkie czesci
    • j-cob Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 21:50
      Basen - ale nie ten Ozona, tylko niby horror, w którym banda młodzieży
      imprezuje nocą w parku wodnym, a tam coś ich systematycznie zabija, żenua :)
      Napoleon Wybuchowiec - ciągle nie wiem o czym jest ten film
      Alone in the dark - o kurde, nie wiedziałem że można coś takiego wymyśleć
      Droga bez powrotu - wprost wzorcowe w swej głupocie
      Leprechaun czy jakoś tak - horror z młodą Jennifer Aniston. Złym jest tu mały
      zielony karzeł w stylowych trzewikach, który mieszka na końcu tęczy. Tam
      pilnuje on garnca ze złotem. Gdy ktoś pozbawia go tego skarbu, zielony potworek
      zaczyna mordować w celu odzyskania złota. Genialna jest scena zabicia karła,
      gdy jakiś szczeniak sztrzela mu w usta z procy czterolistną koniczynką :)
    • elenna18 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 23:31
      Cela (chodzi o film z jennifer lopez)
    • zona_jarka Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 07:24
      Trzej amigos.
    • drahmir Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 11:30
      Wiedźmin - najgorszy polski film jaki widziałem. I mam nadzieje ze tylko polski, ze np. jankesi zrobią(albo już zrobili) cos jeszcze głupszego, inaczej okrzyknę wiedźmina najdruniejszym filmem świata.
    • hani.md Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 18:14
      >>Yyyrek! - Kosmiczna Nominacja<< - nie wiem, czy pan Gruza na starość dostał
      fiksum-dyrdum, czy się po prostu na kasę połakomił, ale ten film to po prostu
      tragedia... nie będę już wspominać o prequelu (>>Gulczas, a jak myślisz?<<)...
      • roberciunio Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 21:21
        Dublerzy ostatnio.
        Od kilku lat nie oglądałem takiej szmiry
    • rokitadiable Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 29.09.06, 10:14
      wczoraj obejrzałąm - to było straszne - taka romantyczna komedia, nowa, z
      Matthew MacCoughneyen (czy tam jak to się pisze) i Sarą Jessicą Parker. Ten film
      to totalna porażka!!!!
      • Gość: szkoda slow Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 82.160.209.* 29.09.06, 10:41
        anakonda kontra dziki boa czy jakos tak film o wezu ktrory walczy z innym wezem
        w wojskowych okularach ????
        no i klasyk goszczacxy od lat na swiatowych rankingach na najwieksza szmirwe
        czyli ,,street fighter" z ,,wam dam" kajli co niby umie spiewac i kopiemy
        wszystkim du...
    • Gość: kla Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 213.17.240.* 29.09.06, 13:41
      Kulomiot z Radzimirem Bednarskim w roli tytułowej
    • Gość: anja Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:07
      Samotność w sieci
    • Gość: ana Samotność w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:09
      j.w.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka