Gość: maruti Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.bulldogdsl.com 26.09.06, 00:50 Trzeba robic rozroznienie na najglupszy najlepszy film (tzn. zamiarem rezysera bylo 'kiepskie kiczowate kino') oraz najgorszy najglupszy (po prostu glupi film). Bo taka Martwica Mozgu to najglupszy film jaki widzialem, ale jest jednoczesnie jednym z NAJLEPSZYCH jakie widzialem! Inne podobnej klasy: Zolnierze kosmosu oraz Evil Dead 2. I moj faworyt: Bubba Ho-tep! Najgorszy najglupszy film to Misja na Marsie (niby film byl robiony na powaznie a byl tak glupi, ze glowa boli...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stas Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 62.29.169.* 26.09.06, 08:33 "Misja na Marsa" już parę razy się pojawiała - i faktycznie ten film należy do kategorii najgorszych najgłupszych. Jest to typowy przykład, że ludzie którzy nie czują tematu (nawet jeśli nazywają się Brian De Palma), nie powinni się za niego brać. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1410 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 10:06 Jaś fasola i mash Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1410 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 10:17 Jaś fasola prezenty i ozdoby Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Zdecydowanie "Orgazmo"! n/t 26.09.06, 13:04 Tokio Drift (sorry nie pamietam pisowni) i jego poprzednicy typu Szybcy i Wściekli Odpowiedz Link Zgłoś
tygielmagii Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 15:37 Memento, jesli ktos pyta mnie o najgorszy film jest to zdecydowanie ten ktory wciska i wżera mi się w mózg...koszmar...pomysl moze i bym przezyla ale wykonanie oj tragedia masakra i obląkanie strata czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Rambo. 26.09.06, 15:49 Nie widziałem chyba nigdy bardziej kretyńskiej fabuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacia Re: Rambo. IP: *.retsat1.com.pl 26.09.06, 19:31 Najgorszy był Harry Potter!!!!!!!!!!!! bleee po godzinie oglądania padłam jak martwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.stk.vectranet.pl 26.09.06, 20:27 "Nigdy w życiu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.aster.pl 26.09.06, 20:59 A wiec po kolei: 1) Zaginione(Stracone) dusze / Lost souls spałam, naprawde czekalam, kiedy zacznie sie akcja. never happened:) 2) Milosc na zamowienie Lifestyle'owy film, gdzie chodzi o to ile razy Sara Jessica Parker zmieni sukienke (nie twierdze, dobrze sie ubiera) i ile sportów jest w stanie "obrobic" w jeden dzien Matthew McConnaughey (czy jak to sie pisze). dodatkowo perlisty smiech Jessicy i moj facet gral w gry na komorce w kinie:) 3)Brokeback Mountain Nie mam nic do gejów. z dwoma sie przyjaznie, z jednym mieszkalam. ale w tym filnie NIC sie nie dzieje. NIC NIC NIC. jakby ktos chcial isc poogladac połoniny do kina.. 4)Bez wiosła / Without a paddle Po prostu glupie, przewidywalne, banalne i żenujące. 5)Dark Water Oh-My-God.. 6) Hi Way Dla mnie po prostu nudny. moze humor Mumio w malych dawkach jest dobry i wywoluje smiech, to 2h ogladania dwoch facetow jezdzacych i mowiacych jakies bzdury - juz nie smieszy 7)Gwiezdne Wojny ale pewnie "nie zrozumialam" ;) 8) Czarownica / Bewitched z Nicole Kidman Nie rozumiem czemu Kidman wystapila w CZYMS TAKIM 9)film zz Jude Law jak on byl wampirem - nie dalam rady do konca Odpowiedz Link Zgłoś
kaprylda81 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 21:31 "Hi Way", z trudem wytrzymałam do końca w kinie ostatnia część "Gwiezdnych Wojen", też byłam ze znajomymi, jedna jest fanką, to zostałam do końca, massakra... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia554 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 26.09.06, 21:50 Tak tak chłopaki na ibizye Błahahaha wogóle kto to wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka ostatnio zdecydowanie Wzgorza Maja Oczy IP: 83.220.192.* 27.09.06, 01:09 nowa wersja. starej nie widzialam, chyba nie zaluje..... ale usmialam sie, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.cnb.com.pl 27.09.06, 11:09 "Legalna blondynka 2". Odpowiedz Link Zgłoś
ola9944 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 16:28 "Nigdy w życiu" Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta123 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 18:10 Świat ,Świt, Noc ... ŻYWYCH TRUPOW !!! MASAKRA GLUPSZEGO TO JUZ NIE MA !! Dokładnie, totalne DNO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta123 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 18:14 No i oczywiście seriale tj. RODZINA ZASTĘPCZA, NIANIA i nie lubie głupawych seriali komediowych szczególnie amerykańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
j-cob Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 21:50 Basen - ale nie ten Ozona, tylko niby horror, w którym banda młodzieży imprezuje nocą w parku wodnym, a tam coś ich systematycznie zabija, żenua :) Napoleon Wybuchowiec - ciągle nie wiem o czym jest ten film Alone in the dark - o kurde, nie wiedziałem że można coś takiego wymyśleć Droga bez powrotu - wprost wzorcowe w swej głupocie Leprechaun czy jakoś tak - horror z młodą Jennifer Aniston. Złym jest tu mały zielony karzeł w stylowych trzewikach, który mieszka na końcu tęczy. Tam pilnuje on garnca ze złotem. Gdy ktoś pozbawia go tego skarbu, zielony potworek zaczyna mordować w celu odzyskania złota. Genialna jest scena zabicia karła, gdy jakiś szczeniak sztrzela mu w usta z procy czterolistną koniczynką :) Odpowiedz Link Zgłoś
elenna18 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 27.09.06, 23:31 Cela (chodzi o film z jennifer lopez) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 07:24 Trzej amigos. Odpowiedz Link Zgłoś
drahmir Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 11:30 Wiedźmin - najgorszy polski film jaki widziałem. I mam nadzieje ze tylko polski, ze np. jankesi zrobią(albo już zrobili) cos jeszcze głupszego, inaczej okrzyknę wiedźmina najdruniejszym filmem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
hani.md Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 18:14 >>Yyyrek! - Kosmiczna Nominacja<< - nie wiem, czy pan Gruza na starość dostał fiksum-dyrdum, czy się po prostu na kasę połakomił, ale ten film to po prostu tragedia... nie będę już wspominać o prequelu (>>Gulczas, a jak myślisz?<<)... Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 28.09.06, 21:21 Dublerzy ostatnio. Od kilku lat nie oglądałem takiej szmiry Odpowiedz Link Zgłoś
rokitadiable Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 29.09.06, 10:14 wczoraj obejrzałąm - to było straszne - taka romantyczna komedia, nowa, z Matthew MacCoughneyen (czy tam jak to się pisze) i Sarą Jessicą Parker. Ten film to totalna porażka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda slow Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 82.160.209.* 29.09.06, 10:41 anakonda kontra dziki boa czy jakos tak film o wezu ktrory walczy z innym wezem w wojskowych okularach ???? no i klasyk goszczacxy od lat na swiatowych rankingach na najwieksza szmirwe czyli ,,street fighter" z ,,wam dam" kajli co niby umie spiewac i kopiemy wszystkim du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kla Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 213.17.240.* 29.09.06, 13:41 Kulomiot z Radzimirem Bednarskim w roli tytułowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:07 Samotność w sieci Odpowiedz Link Zgłoś