Dodaj do ulubionych

Ali G: Borat The Movie

IP: *.wroclaw.mm.pl 06.09.06, 14:37
Ali G jako Borat niedlugo wydaje film pelnometrazowy, zapowiada sie niezle:
borat.the.movie.trailer.patrz.pl/
Jak ktos nie zna Aliego G, to moze jego poznac:
ali.g.i.gwiazdy.nba.patrz.pl/
przeziom.patrz.pl/
:)
Obserwuj wątek
    • martincool Re: Ali G: Borat The Movie 06.09.06, 19:28
      Uwielbiam wszystkie postacie jakie robi Sacha Baron Cohen (może Bruno
      najmniej). Boję się tylko że w filmie fabularnym o Boracie może być to co było
      z "AliG Indahouse". O ile serial Da AliG Show jest fenomenalny to film był po
      prostu żenujący.. Choć sądząc po dwóch trailerach do "Borat: the movie" może
      być dobrze, chyba że wybrali najśmieszniejsze kawałki a reszta jest taka sobie.
      Ja w każdym razie na fabułę o Boracie czekam ;)

Szkoda że w Polsce nie puszczali nigdy Da Ali G Show. Ja oglądałem na Vivie
      niemieckiej a potem w necie (mnóstwo na youtube.com)
      • Gość: :) Re: Ali G: Borat The Movie IP: *.i24.pl 06.09.06, 20:27
        ALi G Show jest puszczany na tvn7 albo tv4
        • Gość: martincool Re: Ali G: Borat The Movie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:15
          na TV4?? a kiedy?
          a TVN7 możliwe bo tego kanału nie mam.
          • Gość: :) Re: Ali G: Borat The Movie IP: *.i24.pl 07.09.06, 00:18
            Właśnie sama nie wiem kiedy, cieszę się jak sama trafię :) a nie chce mi się w
            programie szukac, ale dzisiaj widziałam właśnie reklame że będą nowe odcinki,
            jak poszukam w programie tv i znajde to napisze na pewno.
            • Gość: :) Re: Ali G: Borat The Movie IP: *.i24.pl 09.09.06, 11:38
              tvnsiedem.pl/2006-09-11,,177,program.html proszę możesz sam zobaczyć że
              jest w programie Ali G Show, zapowiadali że będa nowe odcinki, nie wiedziałeś
              bo nie masz tego programu, pozdro! ja będę oglądać :)
              • Gość: martincool Re: Ali G: Borat The Movie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:41
                Faktycznie, sam wczoraj zobaczyłem w Gazecie TV. Szkoda bo bym obejrzał choć w
                wersji oryginalnej obejrzałem dziesiątki razy ;)
                A napisz jeszcze jak to wygląda-lektor czy napisy? Jak tłumaczą te jego fajne
                błędy językowe "I is Ali G" czy "Does you think..."? Bo to mnie zawsze ciekawiło
                • Gość: :) Re: Ali G: Borat The Movie IP: *.i24.pl 09.09.06, 15:32
                  Nie pamiętam bo to tylko pary razy widziałam i to dawno. No i jest lektor - to
                  telewizja. Fajne są teleturnieje :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka