daggy4 26.09.06, 15:42 z keanu reeves i sandra bullock jest strasznie niestrawnie melodramatyczny? jutro go graja w moim dkf-ie i nie wiem czy warto? co mi poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: dom nad jeziorem IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.06, 16:09 lewa noga dzisiaj,co?daggy bylo juz madrzej,co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daggy Re: dom nad jeziorem IP: *.ip.fastwebnet.it 27.09.06, 12:13 ide tak czy inaczej. lewa noga - nie! prawa.... dzisiaj tez, ale moze tak samo glupio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: dom nad jeziorem 29.09.06, 09:03 Piotr, miales zupelna racje. ten film okazal sie strata czasu...gbyby chociaz umarl reeves na koncu to film by byl mniejszym gniotem.......niestety tak sie nie stalo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dom nad jeziorem IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.06, 12:52 Daggy4 cierpisz tez na nude(ostatnio)na forum jak ja?Jak otworza watek Piraci kontra Zagubieni przechodze do konspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: dom nad jeziorem 29.09.06, 14:15 :) moge ci sie przyznac co graja za 2 tygodnie w moim dkf-ie? "thank you for smoking". widziales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: dom nad jeziorem IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.06, 00:14 Nie,ale sprawdzilem i chyba nadgonie z 1-go powodu(sam temat robi mnie nerwowym sam pale i mnie rzuca)aktor Willian H Macy.Po genialnym Fargo zniknol mi (Jurassic 3 skreslam)ale ostatnio w widzianym The Cooler jest znowu bombowy,facet kreci niezle kino,JEnemy Hands ratuje caly film.PS ten temat to by bylo wyzwanie do rodzimego kina:dyskusja az po kije a sukces murowany.Poz... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 thank you for smoking 13.10.06, 10:00 widzialam wczoraj. nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bodek24 Re: dom nad jeziorem 13.10.06, 23:39 tak sie zastanawiam swoja droga czy powielanie takich aktorskich duetow jest aby dobrym pomyslem?? mnie osobiscie wystarczyloby kojarzyc ich ze speeda a nie jeszcze z jakims drugorzednym melodramatem... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: dom nad jeziorem 16.10.06, 09:10 fakt, nie jest dobrym pomyslem... podobnie jak robienie kontynuacji filmu, speed II, etc. zazwyczaj efekt jest kiepski Odpowiedz Link Zgłoś