camel_3d 13.12.06, 12:49 Polecam, nie wiem czy juz jest w polskich kinach. Wczoraj widzialem. Swietna komedia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosca Re: Little Miss Sunshine IP: 193.201.167.* 13.01.07, 09:04 również polecam szalony nieco, zabawny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: Little Miss Sunshine IP: *.nest.gliwice.pl 14.01.07, 23:14 ja również polecam ;) parodia amerykanów i konkursów miss w najlepszym wydaniu Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Little Miss Sunshine 15.01.07, 12:32 Aż się chyba wybiorę, filmweb.pl też rekomenduje. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Little Miss Sunshine 15.01.07, 13:22 ja się popłakałam ze śmiechu. nie chodzi o rechot, tylko o śmiech szczery i radosny, bo akcja narastała, narastała, narastała... i w końcu nastąpiła scena występu Olive :) a film ujął mnie już od początku, od przygotowywania obiadu ("przynieś kubełek z kurczakiem"). a szklanki na sprite'a - boskie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Little Miss Sunshine 15.01.07, 14:09 mnie LMS rozczarowała po pierwsze nieporozumieniem jest nazwanie tego filmu komedia, bo tu sa co najwyżej akcenty komediowe, natomiast sama historyjka jest mimo wszystko smutna. slyszac w zapowiedziach "swietna komedia" spodziewalem sie raczej zjadliwego mockumentary w stylu "Drop Dead Gorgeous" (polecam!), w ktorym wysmiano lokalne konkursy pieknosci dla nastolatek. no i sama historyjka tez jest w sumie banalna - film drogi o dysfuncyjnej rodzinie, ktora powoli sie jednoczy. Do tego caly czas mialem przebitke na "National Lampoon's Vacation", bo mimo wszystko te filmy maja sporo wspolnego ze soba. calosc broni dosyc niezle aktorstwo - swietny Steve Carrell, czy Greg Kinnear, fajne sa dzieciaki. szkoda, ze Toni Collette w roli matki tym razem pozostawia niedosyt :/ Odpowiedz Link Zgłoś