IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 19:38
Empik - jak tam jest z wymianą nieużywanego/nieodpakowanego dvd, bo dostałam
film, który już mam??
Obserwuj wątek
    • Gość: portalu Re: Empik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 10:39
      Nie wymienią, nie mają takiego obowiązku. Miej pretensje do obdarowywującego.
    • Gość: mimi bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 11:59
      wystaw na allegro?

albo napisz co masz na forum(w dwukropku).
      powodzenia
      • Gość: q Re: bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:00
        Paragon mam. Pretensji natomiast nie. I nikomu nie wmawiam żadnych obowiązków.
        • siuda_baba Re: bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze 25.12.06, 19:10
          Nawet z paragonem szanse są niewielkie. Mnie się w dziale książkowym nie udało.
          Jednak przejść się warto, może po świętach mają inne zwyczaje. ;)
          • wampuka Re: bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze 26.12.06, 01:58
            No waśnie, może coś się zmieniło Na dniach w krakowskim Empiku na Rynku
            widziałem przy kasach na parterze tabliczkę głoszącą, że produkt (nie pamiętam,
            czy każdy, czy jakiś szczególny, późno było..) można zwrcić w konkretnym czasie
            w DOWOLNYM Empiku w Polsce za okazaniem paragonu.
            • Gość: q Re: bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 10:49
              O! I to jest fajna informacja, bo dokładnie o ten Empik mi chodzi. Idę jutro,
              to napiszę co zwojowałam. Dzięki:)
              • wampuka Re: bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze 26.12.06, 15:08
                Bardzo proszę :) Czekam na informacje.
                • Gość: q Re: bez paragonu-nie ma takiej opcji wiec moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 11:31
                  Wymienili bez najmniejszego problemu, a ponieważ wymieniałam droższy film na
                  tańszy, to wydali resztę. Podejrzewam w związku z tym, że w określonym terminie
                  przyjeliby też zwrot. Także pierwszy raz w życiu mogę z czystym sumieniem
                  polecić Empik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka