oryginal Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 22.04.03, 00:59 Często mi się to zdarza, ostatnio na "Godzinach". Ale filmem, który mogłabym oglądać sto razy, a i przy setnym razie popłakałabym się (bo uronić łzę to za mało) jest "Filadelfia". A pierwszy film, jaki pamiętam, że się przy nim popłakałam (choć o czym film jest - nie pamiętam) to bodajże "Lwie serce" z Van Dammem (kto by pomyślał, że przy filmach z tym aktorem można się popłakać:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keja Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 10:33 Ja zawsze płaczę na "Stalowych magnoliach", "Smażonych zielonych pomidorach". Przypominam sobie, że kiedyś popłakałam się ma "Mojej dziewczynie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baisha "Go gryzie Gilberta Grape'a" IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 13:09 Niezmiennie i z każdym razem! Scena, kiedy palą dom. To zadziwiające, bo normalnie nie chlipię na filmach! Nawet "Lovestory" mnie nie ruszyło! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczak Re: 'Go gryzie Gilberta Grape'a' IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.0.* 26.04.03, 17:59 Ja też niezmiennie płaczę na tym filmie, oglądałam go już chyba z 10 razy i cały czas to samo Odpowiedz Link Zgłoś
jemm Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 26.04.03, 17:18 Pierwszy film na którym płakałam to "Król lew" - miałam 7 lat. Od tamtego czasu było już kilka innych: - Leon - Stowarzyszenie Umarłych Poetów - Tańczący z wilkami (nie wiem dlaczego...) - Titanic ( nie przepadam za tym filmem , ale zawsze na nim płaczę...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 10:58 "Co się wydarzyło w Madison Country" i " Skazani na Shawshank" wywołują u mnie spazmatyczny płacz. Chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latrobe Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.lib.latrobe.edu.au 30.04.03, 11:22 Johnny English. Ze smiechu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kike Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 30.04.03, 13:07 Requiem dla snu i Amores Perros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.03, 18:01 Ostatnio to było na CO SIĘ WYDARZYŁO W MADISON COUNTY- film po prostu cudowny Troszke wcześniej na CZAS PIJANYCH KONI- zobaczcie koniecznie, jeśli będziecie mieli okazję! pozdrawiam, roxy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.03, 16:22 "Armagedon"... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 04.05.03, 18:29 "Przełamując fale"-od momentu wypadku Jana ryczałam cały czas "Simon Birch"-taki tam filmik prod.HBO wystylizowany na wyciskacz łez,ale nie wytrzymałam przy scenie zatonięcia autobusu "Życie jest piękne"-gdy Roberto Benigni ginie od kuli żołnierza,to płaczę,mimo,że to komedia Podsumowując:nie płaczę na filmach zbyt często,ale łatwiej doprowadzić mnie do płaczu niż do strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ijo1 Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 23:16 STALOWE MAGNOLIE scena na cmentarzu LEON ZAWODOWIEC ostatnia scena i piosenka stinga, kiedy ja slysze w radio lezka kreci mi sie w oku ZIELONA MILA bylam na filmie z kolezanka, w kinie raczej malo ludzi jakis facet siedzial 5 foleli dalej i w pewnym momencie kiedy obie poplakujemy kolezanka mowi do mnie "patrz ten pan obok tez placze" Odpowiedz Link Zgłoś
professeur_shadoko Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 05.05.03, 14:45 kike napisał: > Ostatnio zdażyło mi się to na "Tańcząc w ciemnościach", dosłownie kilka minut > temu. Historia ogromnej miłości matki do syna po prostu mnie wzruszyła. > Pokazała jak wiele można poświęcić dla miłości. Też się na tym poryczałem - pierwszy raz o ile pamiętam. Poza tym zaprosiłem kumpele na ten film i myślałem, że jak drugi raz obejrzę, to co najwyżej trochę sie ponudzę, ale znowu się poryczałem... Trier jest boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytka Thriller to chyba był..... IP: *.acn.waw.pl 05.05.03, 14:51 "Uprawa cebuli w drobnotowarowych gospodarstwach rolnych Niziny Mazowieckiej".Thriller.Erotyczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re:Polowanie na kroliki IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.05.03, 10:47 To tak osatnio bo ja rycze na wielu filmach i to bardzo czesto ostatnio lezka mi stanela jak po raz kolejny z dzieciakami na babysitingu ogladalismy LOTR i Boromir umieral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.chello.pl 12.05.03, 17:36 Ja zawsze płaczę na "Rudobrodym" Kurosawy. Poza tym często mi sie zdarza, ostatnio na "Porozmawiaj z nią". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daner Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.kol.tke.pl 13.05.03, 14:35 Gość portalu: miłka napisał(a): > Ja zawsze płaczę na "Rudobrodym" Kurosawy. Poza tym często mi sie zdarza, > ostatnio na "Porozmawiaj z nią". ja ryczę zawsze,zawsze na "Forrescie Gumpie" kiedy pyta Jenny czy jego syn jest normalny,"Stalowe magnolie"-końcówka to obowiązkowy szloch,"Czułe słówka"- scena pożegnania w szpitalu i kiedy Aurora żąda dla córki podania środków przeciwbólowych,łzy mi kapały na "amelii",zawsze ryczę na "Potopie"podczas sceny"Jędruś jam ran twych niegodna całować",itd,itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.05.03, 13:40 Ja plakalam na wszystkich w/w filmach (marze sie niemilosiernie) plus jak bylam mala na "Przeminelo z Wiatrem", plakala tez cala moja rodzinka i wypelnoina po brzegi sala kinowa, panie podawaly sobie husteczki, pociaganie nosow zagluszalo bohaterow- tak placzliwie bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 15.05.03, 14:34 Moze nie plakalem, ale nablizszy tego bylem na Braveheart - kiedy Wallace dowiaduje sie o zdradzie i oczywiscie w finale oraz na Ogniem i Mieczem - przy paru scenach batalistycznych (w tym zmnyslonej przez Hoffmana klesce husarii, która nigdy w swej historii nie poniosla kleski bedac najdoskonalsza jednostka ówczesnego pola walki:) Generalnie czesciej placze ze smiechu albo od ziewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chayanne Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.com.pl 15.05.03, 19:30 Sama końcówka "Pożegnania z Afryką" no i zawsze płaczę na "Misji" z Jeremy Ironsem i Robertem De Niro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żytomir Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 00:32 jak byłem mały to płakałem na piosence w "Misiu Uszatku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wstyd sie przyznac IP: 66.42.99.* 18.05.03, 21:22 ... ale dawno temu plakalam na radzieckich filmach " Tak tu cicho o zmierzchu" i " Leca zurawie"{ jeden wielki bek!} . Dzisiaj placze na " Gladiator", " Thelma & Louise", " Zakochany Szekspir" , " Zielona mila" i wielu innych - bo bardzo latwo mi to przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: wstyd sie przyznac IP: *.chello.pl 21.05.03, 14:18 Gość portalu: gosia napisał(a): > ... ale dawno temu plakalam na radzieckich filmach " Tak tu cicho o zmierzchu" > i " Leca zurawie" Uważam, że nie ma sie czego wstydzić, bo to były bardzo dofilmy (mimo, ze zrobione w niesprzyjających czasach i okolicznościach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.future-net.pl 22.05.03, 22:51 bylo tego: AI,Titanick, Krol lew, nie pamietam tytulu - o angielskim chlopcu z rodziny gornikow ktory mial talent do baletu i walczyl o to, Braveheart, Znaki, Gladiator, no i generalnie filmy z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
hello_kitty Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 23.05.03, 18:28 ja zawsze na titanicu, ale nie dlatego ze wzruszyla mnie historia jacka i rose, tylko ze mi smutno tych wszystkich ludzi i tego wszystkiego. a drugi raz na gladiatorze, bo on tak wszystko stracil i juz jak sie wydawalo ze wszystko bedzie dobrze to umarl.... i jeszcze nie wiem czemu ale wiekszasc teledyskow mobiego doprowadza mnie do placzu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 26.05.03, 10:52 "Płacz, nie wstydz się..." (Sami swoi) Ja bardzo często płaczę na filmach. Zwłaszcza na Formanie - Hair (let the sunshine in...), Amadeusz (już pierwsza scena, cholernie przejmująca muzyka...), z wścieklości i niemocy, kiedy McMurphy dusi siostrę Ratched...No i na "Przeminęlo z wiatrem" (I'll never be hungry again!) i na "(...)Madison County" i "Zielonej mili"..."Czułych słówkach"...długo by wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
giovanka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 26.05.03, 14:59 Co się zdarzyło w Madison County (druga połowa filmu przeryczana) Kolor Purpury Korczak Wiek niewinności Wybór Zofii Przełamując fale i na Wichrach namiętności też, ale na scenie jak Pitt płacze nad grobem swojego brata... Odpowiedz Link Zgłoś
giovanka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 26.05.03, 15:03 Zapomniałam o pięknym polskim filmie Edi - też się nieżle spłakałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin Matrix forever IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 21:17 Na Matrixie-ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.adw.waw.pl / 10.0.0.* 27.05.03, 11:00 Samotne- cale kino plakalo:) Kiedy mężczyzna kocha kobietę Co się zdarzyło w Madison County Pokoju syna Cienista dolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnotaur Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: srv1:* / 192.168.1.* 27.05.03, 20:36 Takim filmem był Odważny z Johnym Deepem,sam go wyreżyserował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angeltd Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.zab.zigzag.pl 28.05.03, 09:46 "Kola" Sveraka kiedy tytułowy Kola rozmawia ze zmarła babcia przez prysznic. PIEKNA SCENA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.vpn.gazeta.pl 28.05.03, 12:39 Z niewiadomych powodów ryczałam na Dniu Świra i Dzienniku Brigite Jones, wyję na wszystkich filmach o biednych psach i na Babe, świnka z klasą. Rekord łez mierzony w rolkach papieru toaletowego pobiłam na Blasku i na Trzysta akrów krzywd. Ostatnio ryczałam na Godzinach. Dawno temu był też w tv fim z Jassicą Lange o niepokornej, "nieprzystosowanej" społecznie dziewczynie, której zrobiono w celu uspołecznienia lobotomię, też wyłam. Może ktoś pamięta tytuł. A generalnie w kwestii filmów, to niewiele mi trzeba, do płaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxt Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.lshtm.ac.uk 28.05.03, 14:16 > Dawno temu był też w tv fim z Jassicą Lange o niepokornej, "nieprzystosowanej" > społecznie dziewczynie, której zrobiono w celu uspołecznienia lobotomię, też > wyłam. Może ktoś pamięta tytuł. pamietam - 'Frances'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelka Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.vpn.gazeta.pl 28.05.03, 18:34 No właśnie "Frances". Wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: 62.233.175.* 28.05.03, 13:51 "Pukajac do nieba bram" - jedyna chyba dobra produkcja. Dodam rowniez, ze mezczyzni nie placza. Co najwyzej ciekna im lzy;-) PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
balonus Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE 28.05.03, 23:59 Płakałem na filmie tylko raz w życiu - to był "Pianista". Sam nie wiem czemu akurat ten film tak do mnie przemówił, przecież zdażało się oglądać nie mniej poruszające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stone Re: FILMY NA KTÓRYCH PŁAKALIŚCIE IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.03, 21:46 Przełamując fale Tańcząc w ciemnościach Godziny Odpowiedz Link Zgłoś