Gość: enolc IP: *.echostar.pl 09.04.03, 09:56 haha wczoraj dodałem tu post, a dziś już go nie ma, fajnie, fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jakub Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 20:55 Nie widziałem tego filmu ale się wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analeah Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: *.gorlice.net.pl 11.04.03, 18:50 'enolc' to moze bys go tak powtorzyl, co bysmy to wiedzieli czy warto?:) choc prawde mowiac i tak sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222222222222222 Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 08:40 joooooooooooł całkiem spox film, tylko trochee brutalny:) da sie wytrzmac Odpowiedz Link Zgłoś
aga_phoenix Re: Makrokosmos - Podniebny taniec 22.04.03, 10:42 Wybieram sie na ten film,widzialam niedawno "Dziobem i pazurem" i bardzo mi sie spodobało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: 213.17.165.* 02.05.03, 13:21 Film jest dobry, ale tych którzy widzieli Mikrokosmos i spodziewają się czegoś równie dobrego ostrzegam, że tamten był znacznie lepszy. Poza tym jest w nim kilka brutalnych scen, np. kiedy drapieżny ptak zjada na oczach rodziców małego pingwinka. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
waceksad Re: Makrokosmos - Podniebny taniec 06.07.03, 21:45 Owszem Mikrokosmos jest o niebo lepszy. Szczerze mówiąc nieco się zawiodłem na tym filmie. Spodziewałem się bardziej naukowego podejścia do rzeczy. Bardziej rozbudowanego komentarza, ciekawostek przyrodniczych. Narracja w tym filmie ograniczona jest do minimum, tylko lecą i lecą.. Oczywiście w żaden sposób nie zamierzam umniejszać piękna latania, jako że sam jestem zawodowo zwiazany z lotnictwem, jednak czegoś w tym filmie brakuje. Brutalność niektórych scen jest naturalną przciwwagą do sielankowego obrazu, pozornie beztroskiego życia ptaków. Mimo wszystko warto go obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: voodoo2:* / 10.48.73.* 15.05.03, 13:53 fil jest naprawde super, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.G. Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: 212.241.41.* 16.05.03, 09:42 Wspanialy. Nabralem respektu dla ptakow. Szkoda tylko, ze na seansie bylo zaledwie 5 osob. Widocznie wolimy w kinach bajki dla doroslych, iluzje i brutalna przemoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Makrokosmos - Podniebny taniec IP: *.proxy.aol.com 06.07.03, 21:36 Bardzo fajny film , ogladalem w malym kameralnym kinie w uniwersyteckiej dzielnicy w Chicago i jestem pod wrazeniem , polecam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś