Dodaj do ulubionych

Dustrybucja Adaptacji to kryminał

IP: *.intranet.salsa.pl 06.05.03, 21:26
Byłem z dziećmi na Jhony English - komedia od 12 lat. Adaptacja
dystryduowana jest tak samo, tzn. komedia od 12 lat :|
Jedyne opisy w kinie o filmie to stos nagród i nominacji ??!! Niech nikt nie
zrobi tego błędu co ja. Ten film nie jest nawet dla 18 -latka, co go mogą
obchodzić seksualne frustracje 40-latka. Z kina wyszedłem zniesmaczony. I
zapowiadam dystrybutorom : SKŁADAM DONIESIENIE DO PROKURATURY
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Dustrybucja Adaptacji to kryminał 07.05.03, 01:16
      E tam, od razu do Hagi, albo do Salzburga czy gdzie to się składa teraz.
      • stazzio a może od razu jakiś stos zapalić? 07.05.03, 02:04
        Albo może napisać do Busha juniora, on jest tak bardzo prorodzinny, że może
        zechciałby zbombardować kogoś przy okazji?
        Oburzasz się na dystrybutora "Adaptacji"? Nie lepiej samemu pomyśleć, co się
        chce dzieciom pokazać? Wystarczy przecież poczytać tu i tam, żeby się
        dowiedzieć, że to nie jest kino familijne. Przede wszystkim dlatego, że film
        jest za trudny dla dwunastolatków, i za inteligentny...
        Mnie bardziej oburza to, że pokazujesz dzieciom taki chłam jak "Johnny English".
        • Gość: ma Re: a może od razu jakiś stos zapalić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 15:53
          stazzio napisał:

> Albo może napisać do Busha juniora, on jest tak bardzo prorodzinny, że może
          > zechciałby zbombardować kogoś przy okazji?
          > Oburzasz się na dystrybutora "Adaptacji"? Nie lepiej samemu pomyśleć, co się
          > chce dzieciom pokazać? Wystarczy przecież poczytać tu i tam, żeby się
          > dowiedzieć, że to nie jest kino familijne. Przede wszystkim dlatego, że film
          > jest za trudny dla dwunastolatków, i za inteligentny...

Klasyfikacja wiekowa jest właśnie po to, żeby nie trzeba było czytać głupawych
          recenzji, aby dowiedzieć się, dla jakiej grupy wiekowej jest to film.

> Mnie bardziej oburza to, że pokazujesz dzieciom taki chłam jak "Johnny
          English"

Pieprzysz jak potłuczony, inteligencik, poczekaj aż będziesz miał dzieci, to
          zrozumiesz, po co są komedie dla dwunastolatków. Świat się nie kręci wokół
          twoich frustracji seksualnych, bo jak widać "adaptacja" do ciebie trafiła :P

PS. nie kręci się też wokół twoich obsesji na punkcie Busha juniora (też
          seksualnych? ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka