Gość: Xionc IP: 213.77.7.* 29.05.03, 11:06 Ktoś to już widział? I jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mxt Re: 28 dni później IP: *.lshtm.ac.uk 29.05.03, 15:54 ja widzialam i wrazenia mam pozytywne aczkolwiek dolujace (jesli takie polaczenie jest mozliwe). Ale gdzie ty tu biedactwo z takim watkiem sie pchasz???? Trzeba zatytulowac 'O wyzszosci MATRIXa nad kaszanka-bez-efektow- specjalnych pod tytulem 28 DNI' to bedzie odzew od razu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: 28 dni później IP: 213.77.7.* 30.05.03, 09:41 Gość portalu: mxt napisał(a): > ja widzialam i wrazenia mam pozytywne aczkolwiek dolujace (jesli takie > polaczenie jest mozliwe). Ale gdzie ty tu biedactwo z takim watkiem sie > pchasz???? Trzeba zatytulowac 'O wyzszosci MATRIXa nad kaszanka-bez-efektow- > specjalnych pod tytulem 28 DNI' to bedzie odzew od razu.... Ojejku przepraszam że jestem tak zacofany, ale na Matrixa idę dopiero jutro... I wtedy rzucę się w wir dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś